Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
Sabina sa stii ca nici eu nu am avut ajutor , mai ca din spital m-au luat TOTI la suturi ca eu nu am lapte si ca nici nu o sa am ca asa e gena , ca nu am sfarcuri ... si am baut ceaiul si pastilele si bere si ... si degeaba ca productie nu am avut si la 7 saptamani cand nu i-am mai dat nu s-a intamplat nimic , nici o jena , sa se intareasca sanii sau mai stiu eu ce ...
Oricum pentru mine 7 saptamani au fost dublu fata de la Emma ... poate ca la urmatorul ...
Spor la treaba , auzi , sa nu dai cu pietre , abia acum am vazut la semnatura povestea nasterii ...
aidaciolac spune:
wow sabina ce poveste impresionanta si ca intensitate si ca durata ... huh , si Lisa va fi un copil care va stii ce vrea
Felicitari
greiere spune:
Aha! Deci nu am fost singura butonareasa pe la ora asta pe forum! Am pierdut un mesaj ca mi-a cazut net! Eu nici gand sa pun capul jos. Stau si trepidez pe langa fimea care tuseste de mi se rupe mie inima!
Imi aduc aminte ca am vazut mosuletz Calin tare simpatic si chech interesant de Selena ( mi-a placut traiectoria lui, uite unul asa o sa-i fac si eu sotului ca din anumite motive sunt suparata tare pe el! - dar eu i-am facut unul clasic pe care... l-am mancat!)
Si m-am mirat ce vise mai aveti Cristina Ana si Andraiulia. Mi-am dat seama ca eu nu am mai avut vise de cand am ramas insarcinata! Uite parca imi e dor de un vis frumos! Stiti ce mi-a trecut chiar acum prin cap, ca interpretare? : Luto va face la anul vizita in Romania! sau alta: mai , voi vreti o excursie in Anglia! Ceea ce n-ar fi rau daca tot sunt fetele de acolo asa petrecarete.
Ralucapaun , ma alatur si eu cu rusinica, mi-am tinut odorul pe la caldura si n-am iesit decat cu cea mare ca prim-ren la sania ei! Dar tre sa o invite Victor pe Natalia la un ceai cald iarna asta
Cristina Ana multumim de aprecieri. La fata am fost inebunita sa ii iau tot felul de palarioare iar la Victorare am un teanc tot primit din care poarta una/doua, ce sa-i fac... baiat! Irezistibila ingerasa roz .
Liliac, ce mult imi place cum ii spui puiului: Radulescu .
Happy uka, ha,ha,ha! Pai ce Mos Craciun, anul acesta o sa asteptam deci Craciunita frumoasa Carina!
Lullaby
4formykids micuta vrajitoare iar iulia e o mica printesa si cand pozeaza cu febra si acum in zapada!
aidaciolac spune:
kamikaze vezi ca Naty unguroaica e petita timid de Erik unguru ortodox ... eeeee , tu ai avantajul distantei ... hehehe , ce sa faci daca sunt asa putine fete trebuie sa ne punem pe facut
... gata cica ma indrept deja spre pat , sper sa il si gasesc desi nu e chiar greu ca ma iau dupa undele sonore emise de sot
greiere spune:
Aidaciolac, n-am arat copaci, am daramat tot ce intalneam viu in cale!
Madalina84, Santorini, Raluk16 .
Ce sa mai fac o cafeluta pentru toata lumea! S-aveti o zi buna.
Mama_si_pisa spune:
Buna dimineata!
Elle, sa fii sanatoasa si iubita! Am intrat pe forum la sfârsitul zilei, numai bine ca sa citesc toate urarile pe care le-ai primit, semn ca ne esti tare draga , cum faci tu capitole noi si dai cafeaua dimineata, cum ne stârnesti cu retetele de prajituri, cum ne vorbesti, ca si Claucia, de fetitele tale micute si frumoase si ai fost înca din timpul sarcinii stâlp de baza al forumului (chiar si duminica, de la serviciu)... Sa ne traiesti!
Salutam pe Iulika cea frumoasa, pe Monikus, care înca nu are încredere în instinctele ei, pe Cristina, care ne iubeste, pe Raluka, pe care mereu o îmbratisam cu dor, pe Dana cea draguta, în casa aceea prea mare. Celelalte fete sunt pupate din oficiu.
Uka, e bine ca ai pus la semnatura "afisul electoral", ca sa-mi amintesc peste câteva zile sa votez, caci l-am votat deunazi pe Carol.
Nela, ce zice prietena ta de numele... Ana?
Sabina, ce placuta esti!
Andraiulia, si pe mine m-ai emotionat cu linkul pus acum câteva zile. Mi-am si amintit de cât de mult m-a afectat atunci, când a disparut brusc, desi nu-i duceam dorul, si cât de mult MJ a acultat copilul meu în uter.
Adimercedes, te iubesc (si eu)!
Sa ne mai auzim cu bine!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac uka e to-ta-la ioi ce scumpa e si ce glas are si desi am vazut multe albume la tine nu stiu cum de am ratat costumatia de Craciunel care e foarte frumoasa Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared? br / p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Multumim
Asa suntem noi zambacioase
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
Sarbatori fericite!!!
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Multumim Asa suntem noi zambacioase Ce ma bucur ca suntem vecine? Nu ti- e dor de Cta? Eu nu m-as muta de aici niciodata. Ador orasul asta, cu bune si rele Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim! Sarbatori fericite!!! |
Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
Sarbatori fericite!!!
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Stii, concuram si noi la concursul asta de la pampers dar nu merge sa votam, avem doar 3 voturi (nu-stiu-de-la-cine) , noi ai casei nu putem . Dreptate e asta? Acum intrebarea: tu ai avut pile? Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita Sarbatori fericite!!! |
NEATZA
cu inca 2 voturi de la noi, ai 9 ca sa nu mai zici ca am pile
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta