Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Mai e cineva? Sper ca da...dc nu vb singura, nu ma las:D
Daniela, bine ai venit! Si eu beau ceai de chimen si anason si cred e bun pt durerile de burtica de la fetitza. Stiu ca la cei alaptati exclusiv nu exista norma de kk, pot face fie de cateva ori pe zi, fie la cateva zile.
Greierasule, poate ne organizam dupa ce mai trece nenorocirea asta de afara. Cu rusine zic ca n-am mai iesit ziua cu fata afara de cand a dat ninsoarea asta nasoala. Mi-e tare teama sa nu alunec cu fata in sling..Doamne Fereste!
Azi Natalia a tot zis aaaaa...eeee...si inca ceva gen ngggg..sunt indragostita de ea..
Si tot azi am vazut ca-si mesteca limbutza:)) Bine ca nu are dinti ca i-ar fi simtit din plin gustul
Ralukule, ce ma bucur sa te vad! Hai,pupa-lpe Alex si zi-i sa te lase sa mai stai cu noi!
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
uka inseamna ca stam aproape una de alta ... cu Emma ieseam zilnic in parcul ala din Tomis II anul trecut cat am stat prin Constanta ... si am tot stat
cabinetul lu Munteanca este in spate la blocul din fata magazinului Tomis ... deci pe straduta care e paralela cu St cel Mare , se intra printr-o curticica ... stiu ca si pe sora mea tot la ea a dus-o ...
clodute felicitari draga pt asa copii frumosi si ma bucur tare ca Patrik o pupa si o iubeste pe Karo ... vaaaaai si cum era la inceput.
... trimit
aidaciolac spune:
uka e to-ta-la ioi ce scumpa e si ce glas are si desi am vazut multe albume la tine nu stiu cum de am ratat costumatia de Craciunel care e foarte frumoasa
Fragutza spune:
Monicuto, ce faci? Te lasa maine Atomix sa pui reteta de negresa?
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
kamikaze pupici la Ale sa treaca febra si sa nu dea si la Victoras ... 'kamikaze' auzi ai arat copacii in padure?
aidaciolac spune:
adi m-am reintors sa citesc mai cu atentie ce ai scris ca ma tot gandeam la poezie si e ok si suna tare bine , dar ma incearca un gand pentru mai tarziu cand poate nu de fiecare data mama isi va culca copilul si atunci ...
Eu am observat la bunica mea cum ii transmitea linistea lu Erik , il mangaia pe cap , daca o fac eu nu reusesc , poate si din cauza ca mie nu imi place asta
... si zici ca vine soacra? ioi ... si mai e insotita si de cumnata , tin sa recunosc ca am inghitit cu noduri , dar o sa treci tu si peste asta
Cat despre Sabina draga de ea sa stii ca mi-a scris ca ma va ajuta sa alaptez cand a aflat ca am ramas insarcinata si tare rau am facut ca nu am apelat-o sa ma indrume ca uite ca nici de data asta nu am reusit sa alaptez desi am alaptat dublu fata de Emma , dar mi-a fost rusine sa o trag de maneca
te pe tine si pe puisorii tai cuminti ... si poate ne incanti si cu ceva poze
Fragutza spune:
Incerc un somnic, poate imi iese.
Aida, noapte buna!
Nela, ai cafelutza pregatita! Pupam si Margelata sa aiba o zi prietenoasa.
Pupici cu sclipici!
de Natalia (03.09.09)
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac adi m-am reintors sa citesc mai cu atentie ce ai scris ca ma tot gandeam la poezie si e ok si suna tare bine , dar ma incearca un gand pentru mai tarziu cand poate nu de fiecare data mama isi va culca copilul si atunci ... Eu am observat la bunica mea cum ii transmitea linistea lu Erik , il mangaia pe cap , daca o fac eu nu reusesc , poate si din cauza ca mie nu imi place asta ... si zici ca vine soacra? ioi ... si mai e insotita si de cumnata , tin sa recunosc ca am inghitit cu noduri , dar o sa treci tu si peste asta Cat despre Sabina draga de ea sa stii ca mi-a scris ca ma va ajuta sa alaptez cand a aflat ca am ramas insarcinata si tare rau am facut ca nu am apelat-o sa ma indrume ca uite ca nici de data asta nu am reusit sa alaptez desi am alaptat dublu fata de Emma , dar mi-a fost rusine sa o trag de maneca te pe tine si pe puisorii tai cuminti ... si poate ne incanti si cu ceva poze Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Trebuia sa o tragi de mana,intr-adevar e o fata minunata si sigur te ajuta cu tot ce stie in materie de alaptat.
Eu la inceput cand Lisa statea cate 2 ore la san i-am cerut sfatul si m-a ajutat f mult.
Apoi cand s-a redus cantitatea de lapte din nou m-a ajutat cu sfaturi,si ea si Bernix(alta fata de milioane).
Nici eu insa n-am reusit alaptat exclusiv,asta e...cu toate ca mi-am dorit tare mult.N-am avut nici sprijin in familie,a se citi mama...care imi spunea ca moare copilul de foame sa ii dau mai repede bibe,ca n-am lapte... si multe alte nimicuri dastea.
devylla spune:
Cu acestea fiind zise,plec,am alaptat fata,i-am dat bibe...acum ma cheama datoria la birou.
Va pup,noapte buna sa aveti!
aidaciolac spune:
raluk 2 zile la rand pai sa iti ramana in obicei. Auzi , si daca nu o sa mai vrea sa plece de la Liza , dar sa stii ca nu Liza e stapana curtii si scrantita de Kissy care datorita tupeului ei nesimtit reuseste sa o puna la punct si pe tzacanita ... desi Liza a impus limita ...
... si chiar asa , unde e monicutz? cred ca nici pe mess nu am vazut-o azi
Dar de alex25 mai stie cineva ceva?
ralucapaun somn usor si tie si sper sa adormi , vad ca la mine se tot agraveaza insomnia , dar sper sa treaca dupa ce trec sarbatorile
... am mai vrut sa zic dar nu mai stiu ce ... cred ca ma indrept si eu spre pat si poate si ajung mai devreme ca ieri ...
somn usor fete dragi