Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dimineata, Piciulika multumim pentru cafeluta , ce matinala esti si ce spor la scris ai avut , -ici ursuletului iar pentru mamaica incercata de insomnii o

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu bantui pe aici prin birou, nu mai e nimeni, azi am facut f putin pana la serviciu, cred ca deja e lumea in concedii , ce bine o fi , mi-am cumparat o revista , ma apuc sa o rasfoiesc pana vin colegii

pupicei si o zi buna va doresc

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi

fetele,va rog eu frumos un sfat ca inebunesc,cred ca am ramas insarcinata cu tot cu implantul asta de doi lei din mana si habar nu am ce sa fac,incotro sa o apuc,sun sa fac o programare la doc mai tarziu dar pana atunci ma ia cu depresii
ieri am sunat la doc si era asa de ocupat ca nici de urgenta nu a reusit sa ma vada,dintr-o data toata lumea e bolnava
nu e bai de bebe,e bai de implantu` asta plin cu hormoni si nu stiu ce sa fac

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Rox, multa sanatate lui Andrei si lui Cata!!! Ati scapat de antibiotic? La-i scos pe Bubu la zapada?

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata si de la noi

fetele,va rog eu frumos un sfat ca inebunesc,cred ca am ramas insarcinata cu tot cu implantul asta de doi lei din mana si habar nu am ce sa fac,incotro sa o apuc,sun sa fac o programare la doc mai tarziu dar pana atunci ma ia cu depresii
ieri am sunat la doc si era asa de ocupat ca nici de urgenta nu a reusit sa ma vada,dintr-o data toata lumea e bolnava

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Danielle, eu as incerca sa sun la urgente si sa le explic situatia, poate te ajuta vreun medic de garda de pe acolo. Si suna si la alti medici de specialitate. Nu aveti privat acolo? Chiar daca platesti, macar iti rezolvi problema. Si ar trebui sa te vada si fara trimitere de la GP.

Hai ca o sa fie bine, tin pumnii

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

rnico, bine ti-a zis Picia.

Vroiam sa mai adaig ca si noua ni s-a spus sa nu asteptam ca totul sa intre pe fagas din ziua 1, ci sa ne dam vreo cativa ani inainte sa tragem linie si sa facem o evaluare si decizii majore. Noi ne-am dat 2 ani. Suntem aici de 6 si nu as pleca inapoi nici o secunda. INSA, la inceput au fost si momente cand ma simteam ca pe alta planeta, literalmente vorbind! Dar daca vrei sa faci eforturi sa te acomodezi, sa vezi cum poti beneficia de partile pozitive si, cel mai important, sa gasesti mai multe parti pozitive, e nevoie de timp, rabdare si dorinta de reusita. E greu cu copilutzi, mai ales ca sunt mici, dar atitudinea cu "nu ne descurcam, plecam acasa", nu va ajuta pe nici unii, va saboteaza si va face sa nu depuneti aceleasi eforturi ca atunci cand te gandesti "gata, amfacut-o, acum e ori, ori, nu mai e cale de intoarcere!".

Multa bafta va doresc si gandeste-te ca esti totusi la o aruncatura de batz de Ro si poti oricand vizita familia ramasa acolo...

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

`neata si de la noi

A truly versatile lady.
pozici

Danielle, eu as incerca sa sun la urgente si sa le explic situatia, poate te ajuta vreun medic de garda de pe acolo. Si suna si la alti medici de specialitate. Nu aveti privat acolo? Chiar daca platesti, macar iti rezolvi problema. Si ar trebui sa te vada si fara trimitere de la GP.

Hai ca o sa fie bine, tin pumnii

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

adi,am sunat la urgente la spital si mi-au zis sa astept pana se deschide la GP sa vb prima data cu doc meu ca au mai fost cazuri din astea si a rezolvat GP

A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, bine ca esti ok, ai mai terminat si cu cumparaturile. Si eu am fost azi si am luat cadourile pentru copii, ai mei si finutii. Vad ca ai planuri de treaba si pentru azi, odihna cand ai de gand sa bagi?

La Craciun!
Oricum, sper ca m-am organizat bine si nu o sa ma obosesc peste masura, o sa am grija. Ce e rau si ma enerveaza e ca depind de altii, adica de sot sa construiasca si dulapul sa pot termina curatenia. Dar necesita si oarece modificari, e putin mai complicat si lui ii e sila sa se apuce de el. Dar l-am batut la cap si azi se apuca. Sper sa terminam pana la Craciun.
Bine ca ai facut cumparaturile, macar de grija asta ai scapat. Eu azi la pranz iau ultimele chestii si raman doar curatenia si gatitul, dar nu fac multe, asa ca sper sa ma incadrez cu totul.
Spor la lucru!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Yaia ce harnica esti, ai terminat toate cumparaturile , eu nu am cumparat cadouri decat pentru copii, cumnata si sot, pentru bunici si nasi nu am reusit , problema e ca nici idee nu am , bravo pentru tonus bun

Pai a trebuit sa imi planific cu atentie timpul, ca sunt mare si ma misc greu si nici nu trebuie sa ma obosesc peste masura...Dar stii cum e, intotdeauna apar in ultimul moment ceva maruntisuri de cumparat si la mine...
Hai ca o sa ai timp sa le faci pe toate, vei vedea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Mai ce de pozici cu copii frumosi pe mail. Vazut pe Luca, Maria si Cristi.

Si eu, si eu! Am vazut toate pozele, clar copii astia sunt cei mai cei!

Mergi la inceput