Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua si un an nou mai bun!Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Va doresc sa aveti parte de un Craciun Fericit, sa sarbatoriti cu bucurie nasterea lui Isus si noul an sa va aduca tuturor multa sanatate, bucurii, impliniri pe toate planurile, indestulare si multa voiosie alaturi de cei dragi voua!!! Sa ne traiasca puiutzii si sa fim parintii pe care ni i-am fi dorit noi!!!

Nu uitati ca putem crea amintiri superbe copiilor nostri fara sa fie nevoie sa le reproducem trairile si amintirile copilariei noastre. Ei nu au cu ce compara, asa ca haideti sa fim alaturi de ei vesele, zambitoare, fericite si SIGUR vor avea parte de ACEl spirit fantastic de sarbatori!

Va imbratisez cu caldura si va trimit si voua un strop de soare

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Craciun fericit!Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sarbatori fericite si un an nou cat mai bun si plin de belsug!!!

acu sa va zic,mi-am facut toate testele posibile,de sange,de sarcina,scan si nu e cu ochi,e o reactie adversa de la implant,asa ca...il scot musai.
multumesc frumos pt gandurile bune

piciulika,poate vine bebe in ziua de craciun,Melissa cum a vrut sa vina de ziua lui daddy??

am terminat de impachetat cadourile,aproape toate,ca tot vin prietenii si le aduc cate diverse fetelor si nu mai stiu pe unde sa le ascud de Ebonee.a primit pana si masini,escavatoare,fata mea e baietoasa rau
abia astept sa ii vad mutrita maine dimineata cand se trezeste

e si acum afara cu daddy cu sania si copiii,nu vrea sa vina in casa si pace,l a dus pe daddy la mcdonald`s ca ea vrea chips,au mancat bine amandoi si acu pe afara.

sarmalele mele fierb,e frumos tare

sa aveti un craciun minunat si o seara frumoasa

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Am citit tot din urma. Ma alatur si eu cu incurajari , aprecieri si ginduri de bine pentru toata lumea!

Piciulika ma rog sa astepte fratiorul lui Michael cit mai mult. Minunata felicitarea cu voi!

Teodora, pe linga Yaia sau alte mamici eu nu am facut mare lucru dar asta nu inseamna ca am stat o clipa linistita.
Cheer up draga mea, mamicile te-au incurajat tare frumos. Te sun miine.
Ana draga mi-a placut maxim blogul tau!

Gabriela multumesc. Picura din stresini si e noroi peste tot dar e frumos acasa.

Nana, numai bine fluturasului. V-am urmarit la topicul vostru.

Pentru mamicile din diaspora: www.youtube.com/watch?v=213YQ_Urx_Y&feature=PlayList&p=DE5ACB4D6CDD9661&playnext=1&playnext_from=PL&index=64" target="_blank">Stefan Hrusca-Gind de iarna

Pentru mamicile de acasa: www.youtube.com/watch?v=LOcbvo9yYSI&feature=related" target="_blank">Stefan Hrusca- Florile dalbe

Daria ofera fiecarei dulcetele si fiecarui papanash cite o stea !

Dorinte implinite si Craciun Fericit!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

CRACIUN FERICIT! dragele mele!

Sper din suflet sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi.

Noi il asteptam pe Mos Craciun(nasul), toate cadourile sunt pregatite abia astept sa vad ce reactie va avea Adelina. Toate sunt gata, azi am stat toata ziua in bucatarie, dar sunt fericita.

CRACIUN FERICIT!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

La noi Eliza canta tinand ca microfon un beculet rosu de la instalatia de brad, Daniel prinde baloane de sapun pe care i le face taica-sau (si are o precizie asa buna, sparge foarte multe baloane), la radio sunt colinde de Craciun si-n casa miroase a sarmaleee ...

Asa ca va urez din inima CRACIUN FERICIT si ma retrag sa pregatesc ce-aduce Mosul sa pun sub brad la noapte.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Craciun Fericit!!! Liniste, sanate, iubire, bogatie, minuni multe si credinta, va ureaza Cris si Mami!!!
Mai sunt cateva ore si vine Mosu!!! Primiti-l cu drag, e asa bine ca EXISTA!!!
Va pupam cu drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Craciun fericit, sa va aduca mosul tot ce va doriti. Un dulce de la un papanas cuminte

sper sa ne primiti cu www.crestinortodox.ro/colinde-artisti-folclor/a1510-trei-pastori-se-intalnira" target="_blank"> colinda

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Au plecat de citeva minute un rind de colindatori, il mai asteptam pe Matei. Se pare ca la el a ajuns deja Mosul cit era plecat. Abia astept sa vad si reactia Dariei miine dimineata cind va deschide cadourile!

Noi nu am tocmit nici un Mos pentru ca Dariei ii este frica de el. Abia astept sa citesc reactia Adelinei.

In rest iubitica a fost tare vesela, a primit multi copii cu colindul si s-a simtit bine alaturi de verisorii ei.

Madalina am vazut ingerasul de pe e-mailul comun. e din ce in ce mai frumos, daca asa ceva e posibil! Pupam blondutul dulce!!!

O noapte magica va dorim!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput