Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Sarbatori pline de caldura si lumina va dorim , langa bradul impodobit , alaturi de cei dragi si un an nou cu mult noroc si bucurii! Sarbatori fericite si La multi ani !

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

noi am renuntat la a mai merge in concediu, au decalat zborurile si ar fi trebuit sa plecam pe 1 ianuarie, nu mai erau locuri pana-n revelion ( noi rezervasem pt 31 dimineata)si nu ne-a convenit. am primit deja banii dati pe bilete.nu ma oftic fiindca oricum nu mai aveam nici un chef de plecare,si eu ca si Teo sunt rau in galeata, incerc sa ma mobilizez pt curatenie, am in minte Craciunurile din copilarie, cand calaream porcul taiat de tata, mancam ureche si curatam soriciul...
Vreau sa-i ofer baiatului amintiri frumoase, in limita posibilitatilor noastre,azi facem bradul, ascultam colinde, de-astea...mancare n-am facut inca, nimic,cred ca maine mergem la mama si la socri.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

si tie, sa iesi din galeata si sa te bucuri cum trebuie de sarbatori. Sunteti sanatosi si frumosi, va aveti unul pe altul si e tot ce va trebuie ca sa fiti si voiosi. Din pacate numai cand nu esti sanatos realizezi ce nimicuri sunt celelalte si ca s-ar fi putut si fara ele.

Ok, si mie imi e dor de Craciunul la tara la bunici, dar bunica e sus la DD. Ar fi frumos sa simta si copiii nostri ceva din atmosfera de atunci, dar pana la urma noi avem nostalgia momentelor fericite, impreuna, nu musai locatia si activitatea in sine. Si pentru copiii nostri o sa conteze momentele astea, poate nu sunt bucatele gatite in casa, dar pentru ei masa impreuna va ramane in amintiri.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, nu stiu cand voi mai avea timp de net acasa si la Bran nu am conexiune. Poate numai sa iau laptop de birou cu cardul de date, dar parca...nu.

Va pupic tare si va doresc sarbatori fericite! Sa aveti un Craciun fericit, cu multe cadouri, bucate alese, si mai ales iubire si voiosie! La fel, Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si sa va indeplineasca toate dorintele!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

craciun fericit cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

pentru noi e primul craciun in 4, dar si primul departe de ai mei...

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Daca ati si ati terminatshopingareala va urez

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Rox pai ce iti trebuie in vacata si laptopul...ai timp sa ne pov si dupa

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dragele mele,
sper ca sunteti toate bine ,sanatoase si voioase,nu am citit nimik de vreo doua saptamani,acasa nu am avut net,iar la servici nu am avut timp nici sa respir,deh daca vindem cauciucuri si alte chestii ce se cauta iarna,noi suntem bine sanatosi si voiosi nu ducem lipsa decat de timp
sper ca mai la noapte sa pot citi ceva din urma,sper sa gasesc doar vesti bune,nu stiu nimic de Nana si al iei fluturas,de gravidute,sper ca nu a nascut Picea draguta de ea,
ma duk la sarmalele mele ca abia acum am aterizat acasa si am o groaza de treaba de facut
DOAMNA C este prin zona? mai duamna mi-au iesit niste carnati,deliciosi nu stiu de ce dar de cum i-am gustat gandul mi-a zburat la dumneavoastra, si am la camara o zacusca de ghebe,daca treci prin Targoviste da un semn
am plecat la treaba mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

VA uram din inima sarbatori fericite si un an mai bun!
Sa fiti sanatosi si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Va iubim mult!

P,S, Sunt multumita sufleteste si ma simt minunat ca m-a ajutat bunul Dumnezeu sa ma spovedesc si impartasesc!Este ceva ce in Is imi lipseste!

Yaia si Piciulik, aveti grija de burtici!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu am terminat treaba si am bagat un ochi la voi innainte de a ma apuca de impachetat bagajul pentru maine... este primul Craciun pe care nu-l fac acasa... si eu am nostalgia unui "Mos Ajun" in jurul sobei sau mergand la colindat(obicei ardelenesc...sa mergi in seara de ajun cu colindul, la prieteni, rude...eram vreo 12 prieteni si era tare frumos, inchipuiti-va 12 persoane colindand la usa in frig,mereu era zapada,la lumina luminitelor, usa nu se deschidea pana terminam colinda....ce a mai trecut vremea)...imi doresc sa il duc si pe Cristi macar odata de Craciun la parintii mei, desi parca nici la ei nu mai este ca innainte, copii putini, care nu mai vor colaci, cozonac, nuci sau mere....dar mai vin...ii aud mereu la telefon, draguta de mama ma suna mereu cand are colindatori(copilasi).....si parca zapada ii da farmecul ei ....amintiri.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Craciun fericit si tot ce va doriti sa vi se implineasca.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput