Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)
Raspunsuri - Pagina 11
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia bravo pentru dobos si mie imi palce mult sa il maninc mai putin partea cu coptul foilor. Tuturor mamicilor o zi buna. Eu ma bag acusi la facut reteta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21908/Spirala-cu-ananas/" target="_blank">Spirala cu ananas |
Da, am copt la foile alea de dobos de m-am plictisit si nu am mai avut timp nici pentru prajitura aseara...o sa o fac azi, pleca mai devreme de la birou, sper sa o fac repede, pana vine Tudor de la gradinita, cu ajutorul lui!
Reteta pusa de tine arata bine, dar sotul nu mananca ananas si chiar daca as inlocui cu piersici, nu e fan prajituri cu fructe...el prefera cocosul, nuca si zaharul ars si dobosul mai mult pentru el l-am facut, dar e de ziua lui Tudor...ma rog, Cristian!
Sa-ti iasa bine tortul!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Nu am mai intrat de mult, primenirea casei de Craciun cere timp...![]()
Cu bona nu am rezolvat nimik,
Stam in Romania...doar.
Sunt f trista ca de Revelion sotul lucreaza,, ieri am aflat. Am sunat o pe mama sa stea cu noi (eu si Cris), si ea m-a refuzat, spunandu-i ca vrea sa stea linistita, ca o zi are libera, ca nu toata lumea e ca mine si ca sa nu o mai iau pe post de ,,pansament"
. Asa ca ori stam singuri, ori mergem la cumnata mea. Nu as merge la ea, ca va avea musafiri, iar spatiu e micut, si cand o incepe Cris sa traga.....
Ma duc sa i iau rezultatul la analizele lui Cris, apoi vin la mancare si calcat. Va pup si va urez spor in toate.
Sabina spune:
Io am inceput sa numar:
marunzika, bernix, carpatina, Luy, poate poate convingem si roxana, LOOOL, super party:))), Andreea pe unde o fi?
mai mult de 25 de oameni nu incap totusi la mine ![]()
![]()
![]()
![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Io am inceput sa numar: marunzika, bernix, carpatina, Luy, poate poate convingem si roxana, LOOOL, super party:))), Andreea pe unde o fi? mai mult de 25 de oameni nu incap totusi la mine |
Ai, ce pacat, tocmai imi faceam bagajele...cand am vazut ce party se anunta...dar daca nu mai e loc...
auzi, dar dom' Profesor ce zice ca ii vin atatia oameni pe cap? A, stai, daca nu dorm la voi acasa, e ok, asa tin minte!
Sa va distrati bine, si pentru noi, astia de departe, ce nu putem ajunge la Busteni, auziti?
Sabina spune:
Yaia, stai asa, ca pt asa vizitatori din tara ghetii gasim si pijamale:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Fetelor, eu incet-incet inchid tot pe aici si ma indrept spre casa la bucatarit si curatenie. E o liniste aici la mine...asa ca nu mai stau sa pierd vremea.
De acasa nu stiu daca mai am timp sa mai intru maine, asa ca va spun de pe acum:
Craciun fericit si vesel, mese bogate, caldura in casa si toate aranjate ca sa va ofere un Craciun minunat alaturi de Dulcetele si Papanasii nostri dragi!
luy spune:
'Neatza, neatza !
Ma bucur sa vad ca o facem lata la munte
Cred ca Sabina trebuie sa fie 'Master' , nu eu, pe ea o vom invada 
Suuuper, ar fi pacat sa ratezi asa ceva, Roxana, ai auzit ? Si noi tot duminica suntem pe drumul spre Predeal, dar facem oprire la Busteni.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Papanash, l-am recunoscut din prima clipa pe Adi
, chiar daca pozele din montaj nu au cea mai buna calitate. Am vazut tot filmuletul, e o amintire minunata, trebuie neaparat sa faci rost de o copie a unei filmari mai 'profesionale'. Mi s-au umezit ochii vazand piticii pe scena, cat de dezinvolti au fost 
Felicitari, Adi, felicitari mamico ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Referitor la mesajul Ceciliei cu lista copiilor cuminti : maine ar trebui sa apara in Ev.zilei acea lista, ieri a fost ultima zi in care se mai faceau inscrieri.
Asa ca maine dimineata o sa am grija sa iau ziarul si o sa va anunt daca a fost publicata si lista respectiva. Anul trecut nu au mai tiparit-o, au pus-o numai on-line ( deh, economie...
)
Eu i-am scos diploma Mariei la un centru foto, i-am luat si rama si o s-o gaseasca sub brad, impreuna cu cadourile de la Craciun. Este foarte frumoasa 
Pentru mamicile care nu au apucat sa faca diplome, inca se mai pot scoate la adresa : evz.ro/diploma . Eu am facut pentru o gramada de prieteni cu copii mici ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
rnico spune:
ceau!
aseara/noapte am facut briose si turta dulce, sper ca alesia sa le aprecieze (din briose a gustat azi dimineata si i-au placut); mai avem cozonacu (il facem la masina de paine
) si mai facem o placinta cu braza dulce si apoi ceva mancaruri, sper sa reusim azi seara:noapte dupa ce dorm copiii
emotii am pt cadou alesiei de craciun caci noi le-am comandat pe net, al lui tudor a venit, dar al alesiei inca nu pt ca au fost ceva complicatii pe acolo

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)