Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia bravo pentru dobos si mie imi palce mult sa il maninc mai putin partea cu coptul foilor.

Tuturor mamicilor o zi buna. Eu ma bag acusi la facut reteta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21908/Spirala-cu-ananas/" target="_blank">Spirala cu ananas

Da, am copt la foile alea de dobos de m-am plictisit si nu am mai avut timp nici pentru prajitura aseara...o sa o fac azi, pleca mai devreme de la birou, sper sa o fac repede, pana vine Tudor de la gradinita, cu ajutorul lui!
Reteta pusa de tine arata bine, dar sotul nu mananca ananas si chiar daca as inlocui cu piersici, nu e fan prajituri cu fructe...el prefera cocosul, nuca si zaharul ars si dobosul mai mult pentru el l-am facut, dar e de ziua lui Tudor...ma rog, Cristian!
Sa-ti iasa bine tortul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Nu am mai intrat de mult, primenirea casei de Craciun cere timp...
Cu bona nu am rezolvat nimik, Stam in Romania...doar.
Sunt f trista ca de Revelion sotul lucreaza,, ieri am aflat. Am sunat o pe mama sa stea cu noi (eu si Cris), si ea m-a refuzat, spunandu-i ca vrea sa stea linistita, ca o zi are libera, ca nu toata lumea e ca mine si ca sa nu o mai iau pe post de ,,pansament". Asa ca ori stam singuri, ori mergem la cumnata mea. Nu as merge la ea, ca va avea musafiri, iar spatiu e micut, si cand o incepe Cris sa traga.....
Ma duc sa i iau rezultatul la analizele lui Cris, apoi vin la mancare si calcat. Va pup si va urez spor in toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Io am inceput sa numar:
marunzika, bernix, carpatina, Luy, poate poate convingem si roxana, LOOOL, super party:))), Andreea pe unde o fi?
mai mult de 25 de oameni nu incap totusi la mine

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Io am inceput sa numar:
marunzika, bernix, carpatina, Luy, poate poate convingem si roxana, LOOOL, super party:))), Andreea pe unde o fi?
mai mult de 25 de oameni nu incap totusi la mine

Ai, ce pacat, tocmai imi faceam bagajele...cand am vazut ce party se anunta...dar daca nu mai e loc...
auzi, dar dom' Profesor ce zice ca ii vin atatia oameni pe cap? A, stai, daca nu dorm la voi acasa, e ok, asa tin minte!

Sa va distrati bine, si pentru noi, astia de departe, ce nu putem ajunge la Busteni, auziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, stai asa, ca pt asa vizitatori din tara ghetii gasim si pijamale:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Fetelor, eu incet-incet inchid tot pe aici si ma indrept spre casa la bucatarit si curatenie. E o liniste aici la mine...asa ca nu mai stau sa pierd vremea.
De acasa nu stiu daca mai am timp sa mai intru maine, asa ca va spun de pe acum:
Craciun fericit si vesel, mese bogate, caldura in casa si toate aranjate ca sa va ofere un Craciun minunat alaturi de Dulcetele si Papanasii nostri dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, neatza !

Ma bucur sa vad ca o facem lata la munte
Cred ca Sabina trebuie sa fie 'Master' , nu eu, pe ea o vom invada
Suuuper, ar fi pacat sa ratezi asa ceva, Roxana, ai auzit ? Si noi tot duminica suntem pe drumul spre Predeal, dar facem oprire la Busteni.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Papanash, l-am recunoscut din prima clipa pe Adi , chiar daca pozele din montaj nu au cea mai buna calitate. Am vazut tot filmuletul, e o amintire minunata, trebuie neaparat sa faci rost de o copie a unei filmari mai 'profesionale'. Mi s-au umezit ochii vazand piticii pe scena, cat de dezinvolti au fost

Felicitari, Adi, felicitari mamico !

Mergi la inceput

Referitor la mesajul Ceciliei cu lista copiilor cuminti : maine ar trebui sa apara in Ev.zilei acea lista, ieri a fost ultima zi in care se mai faceau inscrieri.
Asa ca maine dimineata o sa am grija sa iau ziarul si o sa va anunt daca a fost publicata si lista respectiva. Anul trecut nu au mai tiparit-o, au pus-o numai on-line ( deh, economie... )
Eu i-am scos diploma Mariei la un centru foto, i-am luat si rama si o s-o gaseasca sub brad, impreuna cu cadourile de la Craciun. Este foarte frumoasa
Pentru mamicile care nu au apucat sa faca diplome, inca se mai pot scoate la adresa : evz.ro/diploma . Eu am facut pentru o gramada de prieteni cu copii mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

aseara/noapte am facut briose si turta dulce, sper ca alesia sa le aprecieze (din briose a gustat azi dimineata si i-au placut); mai avem cozonacu (il facem la masina de paine) si mai facem o placinta cu braza dulce si apoi ceva mancaruri, sper sa reusim azi seara:noapte dupa ce dorm copiii

emotii am pt cadou alesiei de craciun caci noi le-am comandat pe net, al lui tudor a venit, dar al alesiei inca nu pt ca au fost ceva complicatii pe acolo

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput