Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (360)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Buna dimineata!
Carpatina
! Tare mi-ar fi placut sa va cunosc macar eu chiar daca Daria ar fi ramas la PN.
Sarbatori fericite Ramonaiani! Minunata poza cu frumosii sub brad!!!
Prisi zi scurta si usoara!
Yaia bravo pentru dobos si mie imi palce mult sa il maninc mai putin partea cu coptul foilor.
Gabriela
sa ii treaca ochisorul Sarei!
Papanash tocmai am vizionat filmuletul!!! Andrei era cu cel cu bandana? Tare frumos dansau fulgusorii!!!
Tuturor mamicilor o zi buna. Eu ma bag acusi la facut reteta asta: www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21908/Spirala-cu-ananas/" target="_blank">Spirala cu ananas
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 n-am mai apucat sa ne mai intalnim |
Muntele vostru a ramas in picioare?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash am o veste buna, maine-i ultima zi de job pe anul asta,n-am avut incotro si mi-am bagat concediu, ca sa stau cu baiatul. pica super bine, sa bag smotru si odihna, ca-s varza la ambele. |
un munte pe 27/28?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Aaa, sa nu uit. Luy, nu promit ca ajung la Predeal. Noi abia plecam duminica...cred, sper. In fine, depinde de mai multe lucruri. Dar ne auzim si poate gasim o varianta. Poate dati voi o raita pe la noi. fetele! |
pai si noi migram tot duminica.. poate va opriti de-un buna ziua in drum spre casa voastra...

=====================
bernix spune:
Pe 27 am putea veni si noi la o eventuala intalnire, ca vom fi la Breaza de pe 25 pana pe 28.
Unde, cand, cum? Ne organizam?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
carpatina spune:
| citat din mesajul lui bernix Pe 27 am putea veni si noi la o eventuala intalnire, ca vom fi la Breaza de pe 25 pana pe 28. Unde, cand, cum? Ne organizam? |
Lol, chiar ma gandeam la tine

Cred ca ne-a organizat deja Sabina
=====================
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Lol, chiar ma gandeam la tine ![]() Cred ca ne-a organizat deja Sabina ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
So, la Busteni atunci?! Invadam casa Ulubenilor?!
Luy, doamna C te-a desemnat Master of Ceremony, asa ca fa-te-n coa' sa ne organizezi!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Sabina spune:
La Busteni pe 27 a ramas!!
va astept!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
mama ce ma bucur ca veniti:)
Raportu de garda acuma, am reusit sa fac toate analizele si candva in cursul zilei de azi plecam la Busteni.
va trebuie sa ma intorc pe 28 ca sa ma mai vada pe 29 doctrita imunoloaga si sunt fericita si ca dr de la Fundeni a fost de acord sa urgentez analizele, ca totul e in relatii eprfecte si la Fundeni. Pentru ca daca nu am "decat" anemie hemolitica, acolo ma tratez.
De aceea am insitat pt vizita la busteni, pt mine 2 deplasari in zile consecutive sunt interzise, chiar daca Busteni Predeal pare aproape.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Gabica de Cluj, sper sa scape Sara de ulcior repede...off...stiu ca se facea ceva ceai pentru uz extern cu care se spala ochiul...dar nu mai tin minte din ce-l facea mama...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)