Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Nana, iti doresc o sarcina usoara si fara probleme.
Roxy,imi pare raupentru catelusha voastra.
Eu acum 2 zile i-am facut o vizita stomatologului. Eram foarte stresata cand m-am asezat in fotoliu. Mi-a plombat 2 maselute fara anestezie, si chiar nu m-a durut deloc. Mai are ea niste lucrari dar mi-a zis ca ma asteapta dupa nastere sa ma vada si ortodontul, nu e urgent.
Annnna35, bine ai venit si sarcina usoara.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

R_ocsy, uite cum vazusem eu pe site stetoscopul: http://www.medcor.ro/images/large/Stetoscop-CK-S606P_LRG.jpg
In realitate este cum ti-am zis... de-o culoare ce nu se apropie prea mult de cea de pe site. In fine, mie imi place si asa... desi asa cum apare pe site era de-a dreptul deosebit si "bombonos"
In legatura cu body-ul... eu am luat de 54 cm (adica marimea de o luna). Antonio s-a nascut cu 53 de cm si deci nu s-a incadrat la body-urile de nou-nascut (de 0 luni). Si deci acum am luat pt siguranta de 1 luna. Totul este sa se nasca la termen Cat despre dorintele sotului tau... lasa ca prind bine. La anu' cine il va distra pe bebe? Sotul cu elicopterele lui!

Aleesicoo, frumoasa semnatura si... inteleapta as putea zice. Eu nu m-as fi gandit sa-i cer lui Dzeu un copil cuminte Cred ca nu-mi statea in fire sa-mi imaginez macar asa ceva: "copil cuminte". Ba mai mult, imi doream un zvapaiat. Si... Dzeu mi l-a dat cu varf si-ndesat!!! Asa ca apreciez intelepciunea dorintei tale. Asa ma gandesc si eu acum... dupa experienta cu primul Si imi place si emoticonul de graviduta!

Si... pun niste poze ca sa vedeti ca am facut si noi bradul:

http://family.webshots.com/photo/2923851050105592908aRXQwa

O seara buna!!!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Seara buna fetele!

Am intrat sa va spun Craciun fericit si linistit tuturor alaturi de familiile voastre si bebei sanatosi si cumintei la mamicile lor in burticute.
Noi maine plecam in Spania la socri si ne intoarcem in 29, dar off mi-e groaza pe drum iarasi prin aeropoarte si aglomeratie, dar gandim pozitiv si ne bucuram de sarbatoarea Craciunului si ca vine MOSUL
Am terminat si eu cadourile astazi si am vazut ca si voi ati cam terminat in mare cu cadourile si tare harnicute mai sunteti , v-ati apucat de cozonaci , de mancaruri una mai buna ca alta...
Eu continui sa imi sterg nasul la fiecare minutel, deja nu il mai suport , curge la nesfarsit o apa enervanta......... baxuri intregi de servetele folosesc, sper sa se opreoasca ca nu stiu cat mai rezist...
Va pup cu mare drag si o sper sa mai intru in concediu sa va mai citesc cate putin.

Cornelia
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Helohohohohoho!

Taman ce ne-am intors de la o super surpriza oferita celor mici!
http://www.noel.qc.ca/en/winter-map.php#
(daca duceti mouse-ul pe cifrele de pe harta vedeti cam ce am facut azi)

A fost super de tot, 4 ore de stat in zapada. Am cam inghetat io ca nu m-am agitat ca ceilalti insa am baut un ceai, ma bag imediat in plapuma si o sa fiu ok.

Cris, ce super emoticoanele cele noi! Imi place mult asta:! Cam asa ne-am petrecut noi vara ce a trecut.
Discordia, ce neplacut cu caldura, mai bine zis cu lipsa ei. Nu suport sa imi fie frig in casa! Insa nu am scapat de asta; si aici sunt momente cand am senzatia ca nu mai face fata incalzirea.
Cristina, cum sa te uitam!?Spor la pregatiri.
alinettero, felicitari pentru baietel!!!!!Ce frumos ca seamana cu tine.
nana, bine ca ai iesit din spital, stiu cat de neplacut poate sa fie insa ce nu facem sa fie ok bebe.... Tu iti faci singura injectiile? Am avut si eu o perioada injectabile acasa insa mi le facea sotul.
Andrada, special pentru tine,
http://www.stylesdb.com/screenshots/avatars/samples/fi_smilies_pink.jpg
Tare frumos bradul insa e eclipsat clar de baiatul vostru cel frumos.
Mira, felicitari pentru hotarare, sa iasa asa cum iti doresti tu!
Rocsy, sunt mare iubitoare de caini, am pierdut si eu 2 si te inteleg tare bine...

Nati, bine ca ai rezolvat ceva la stomatolog si ca nu mai ai urgente.
Alessicoo, super semnatura!
Cornelia, drum bun, Sarbatori Fericite si un Mos care sa va aduca ce va doriti!

Maine am si eu controlul lunar la dr, sper sa fie totul ok.

Sa aveti o noapte frumoasa,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello iar,

rugaminte
daca vedeti asa ceva (ca si tip de sac de dormit, nu ca si culori)
www.made-in-china.com/image/2f0j00FvaQqbkEblosM/Baby-Sleeping-Bag-YSM-SD002-.jpg" target="_blank">http://www.made-in-china.com/image/2f0j00FvaQqbkEblosM/Baby-Sleeping-Bag-YSM-SD002-.jpg prin plimbarile voastre prin Bucuresti, imi spuneti si mie va rog unde ati vazut?
Am avut pentru baieti si tare bine ne-au prins; dormeau doar in body, cu piciorusele goale, bagati in saculet.

Multam fain

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geghi spune:

Ioana, sigur gasesti la Ikea sac de dormit pentru bebe. Posibil sa gasesti si in alta parte, dar eu iti zic unde am vazut de curand :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Nana- sanatate si aveti grija de voi!
Eu ma plictisesc pe la scarbici de moor!
Roxy-imi pare rau de catel si eu am pierdut unul dupa numai 2 saptamani si nu credeam ca ma pot atasa de el asa de mult in 2 saptamani. Toti am fost revasiti si eram anti-animale pana sa-l avem pe el. Eu mi-am luat altul ca sa pot revarsa asupra lui tot ce am crezut ca nu am facut pt celelalt!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Arturicii multumesc frumos, inclusiv pt emoticoanele roz! Sac din acesta de dormit (e chiar dintr-un material gen catifea) eu am vazut in magazinul KIABI din complexul comercial Grand Arena (din Berceni). As fi luat si eu pt bebe 2 doar de dragul sacului, ca bine mai arata, dar la Antonio nu am folosit asa ceva, prin urmare il avem nou pe cel primit pt el.

Cusa sanatate multa si sa va distrati de minune de Craciun!

Fug la treaba. V-am pupat!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza burtici cu bebici.Hai la ca am facut eu cafeaua azi.
Nana iti urez insanatosire grabnica,incearca sa te menajezi cat mai mult sa nu mai fie nevoie de internare.
Andradap felicitari pentru "achizitiile roz",sa le folosesti cu placere.
r_ocsy imi pare rau pentru catelusa ta,te inteleg perfect.Eu inainte radeam de persoanele atasate de animale,ziceam"de un om nu i-ar fi mila,dar de caine...";insa Craciunul trecut cand am pierdut-o si noi pe Natasa(catelusa pe care o aveam de 18 ani)am inteles ce inseamna.Asta e,trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca,poate,asa e mai bine pentru ea,sa nu se mai chinuie.
AAAA,si felicitari pentru primul body cumparat pentru mogaldeatza.Nu o mai lua in seama pe soacra ta,se poate si mai rau.Socroseia mea le cere bani fetelor ei pentru a avea grija de nepoti.Asa k..a ta e...de vara
Cornelia Craciun fericit si linistit si tie.Sa iti priasca vacanta,si sa nu te indispuna aeroporturileprea tare.Distractie placuta
Arturica super surpriza pe care i-ati facut-o baietzilor.Cred k a fost o distractie pe cinste.Nu vrei sa ma infiezi si pe mine?
Noi am terminat aseara bradul de impodobit,si azi merg cu mama la shopping..nu o sa ne agitam prea tare cred..cateva cadouri pentru nepotzele si..cred k si pentru mine
Va pup,o zi frumoasa

poze
Cristina20+Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Rocsy imi pare tare rau pentru pierderea suferita. Te inteleg perfect si eu am pierdut 2 ogari rusesti, unul calcat de masina la nici un an si apoi s-au mai stins si diversi catelusi pe care i-am mai avut. Eu am decis sa nu mai iau caine, ptr ca tare greu e cand se duc. Avem o pisicuta. SI cu ea va fi greu, dar am zis clar, dupa ce se duce alta nici ca mai iau. Cat despre soacra. Of, te inteleg absolut perfect. Zici ca ar fi sora cu a mea. Mi-am jurat ca atunci cand voi avea nepoti nu am sa fiu ca ea. Sper sa ma tina Dumnezeu intreag ala cap.

Andra sa va fie de bine ROZ. Foarte frumos bradul.

Arturicii eu la Ale nu am folosit niciodata sac de dormit. Nu stiu la cele 2 bebeluse cum va fi.

Azi mi-am propus sa merg cu sotul la cumparaturi. Mi-a promis. Sa vedem, daca se tine de cuvant, mai ales daca timpul ii permite. Asta este uneori dezavantajul cand lucrezi pentru tine, treaba nu se termina niciodata.

Va doresc o zi frumoasa si usoara.

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput