Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

In alta ordine de idei, astazi sunt deosebit de trista. Parintii mei au luat decizia de a eutanasia catelusa pe care o avem de 16 ani. S-a ramolit rau de tot, nu mai aude, nu mai vede, isi face treburile pe unde ii vine ( chiar si in pat) este si bolnavioara. Imi tot spun ca este mai bine pentru ea dar degeaba,plang intr-una, nu ma pot abtine. Sotul m-a scos din sarite pt ca a vrut sa ma ia la misto...plangi atata pentru un caine! Mai aveam putin si ii saream in cap. Da,pentru un caine care era parte din familie, imi era drag ca ochii din cap. Stiam de ceva vreme ca aici se ajunge, am crezut ca m-am obisnuit cu gandul dar se pare ca a fost doar o iluzie. Bine ca nu sunt acsa acum , cred ca as innebuni. Am sa ii sun mai tarziu sa imi iau la revedere de la ea...nu ca ar conta ca oricum nu aude...sper sa fiu in stare. Va las ca iar ma luat plansul.pa

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

N_a_n_a spune-mi si mie, te rog pentru ce fel de dureri te-ai internat in spital. Am avut si eu dureri acum o saptamana (in partea de jos a abdomenului si niste junghiuri in diverse zone - de intensitate medie). Plus ca mi se intarea abdomenul - inteleg ca sunt contractii.. Am luat ce mi-a recomandat doctorul la ultima consultatie - no spa si uscosin (4 / zi). Si m-au tinut cam o zi si jumatate. Am fost si eu la spital la urgenta, dar cand am vazut cum este am facut stanga-imprejur la camera de garda.

Saptamana asta din nou am avut cam 1 zi si jumatate cu dureri. Am facut acelasi tratament.

Acum mai am o usoara durere in partea stanga jos, dar parca nu ma ingrijoreaza..

17+

Sa stii ca si eu am de obicei, asa, o durere surda, de mica intensitate, in partea stanga, jos. Eu iau NoSpa (3 tablete pe zi, in fiecare zi, exceptie cand am dureri mai mari si atunci fac cate o fiola de NoSpa si una de Scobutil, in aceiasi seringa - deci o singura intepatura - de doua, trei ori pe zi.
Ce ma alarmeaza pe mine, este momentul in care minicontractiile obisnuite se lungesc, incep sa ma simt presiune in oasele bazinului - ma doare mai ales in spate - , si cel mai aiurea, simt intepaturi profund in vagin, atat de intense ca am impulsul de a-mi tine respiratia.
Din pacate am uterul spastic rau.
Eu imi sun medicul ori de cate ori simt ca situatia se agraveaza, iar el imi spune ce sa fac: injectabile, sau sa ne intalnim la spital...

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Rocsy, catelusa mea a murit in 2001, si chiar si in ziua de azi plang de numa' de multe ori cand ma gandesc la ea. Imi pare atat de rau...
Mira, Andrada

Nana 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

R_ocsy, sa stii ca si eu am vazut pozele cu tine blonda. Iti sta foarte bine! Am uitat sa spun de aseara cand le-am vazut. Deh, ultimii neuroni sunt preluati de bebe2. Ba chiar voiam sa te intreb daca faptul ca erai gravida a influentat cumva nuanta iesita. Stiu ca vopsitul in timpul perioadei menstruale, sau in timpul sarcinii poate fi influentat de hormoni. Adica, poate sa nu iasa culoarea dorita. La tine a iesit super! Iar pentru faptul ca avem un medic stomatolog printre noi e si mai bine. Eu m-am bagat ca musca in lapte (mea culpa) spunand de acel pansament. Chiar nu-mi inchipuiam ca sunt nocive. Pt. mine (care am purtat si aparat dentar -deci am fost destul de des prin cabinete de stoma) pansamentul era cel mai "inofensiv" din tot arsenalul unui stomatolog.

Mira, cu siguranta NU vor fi probleme si vei naste cu doctorul respectiv la Suceava. Este foarte important ca in momentul nasterii sa te simti in siguranta. Legat de boala cu roz... deja are un body roz Andreas. Dar nu-i problema ca si Antonio are un tricou roz, deci se vor asorta!

In alta ordine de idei, intrasem sa ma laud si sa exalt de bucurie ca azi mi-au sosit acasa atat stetoscopul roz cat si parafa...roz. Sunt perfecte amandoua. Ma rog, stetoscopul nu e chiar cum era pe site. Are o culoare de "proteza veche de 20 de ani" (vorba sorei mele care a absolvit anul asta stomatologia), dar mie imi place tare mult. Iar parafa mi-am facut-o de data asta mai mica, scrisul mai mic si este asa finuta... asta adaugat la faptul ca e ROZ Sarbatoresc in continuare evenimentul cu turta dulce... ROZ.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Andrada : nu stiu ce sa spun. Primele suvite mi le-am facut in septembrie ( inca nu stiam ca sunt insarcinata), acum mi le-am reinnoit dar toata lumea spune ( inclusiv sotul care nu prea le are cu chestiile astea) ca sunt mult mai misto ... eu ma gandesc ca ar putea contribui si tunsul , acum fiind mai scurt si mult mai filat. De folosit a folosit acelasi produs . Chiar nu stiu ce sa zic!
In ceea ce priveste neuronii, stai linistita , am si eu lipsa cativa de cand sunt insarcinata ... mereu, mereu uit cate ceva.
In ceea ce privesc sfaturile tale au fost foarte bune, exceptand partea cu pansamentul , poti fi mandra de tine !
Super tare parafa si stetoscopul tau roz ( de parafe stiam ca exista, la stetoscoape nu m-as fi gandit niciodata) . Iar culoarea aceea veche "de proteza de 20 de ani" nu e chiar asa de rea , e drep, se poate si mai roz !!!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

r_ocsy imi pare tare rau pt catelusa ta....si eu am o catelusa de 11 ani si ma gandesc cu groaza ca va venii momentul sa ma despart de ea....eu tot timpul ii spun ca este primul meu copil....o am de cand avea 3 sapt....si o hraneam din 3 in 3 ore la fel ca pe bebelusi
apropo va place semnatura mea?

asa creste bebicu
alein 16 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Annnnna35, te-am trecut pe lista..sper ca am completat bine datele. NU stiu daca am apucat sa iti urez bun venit si o sarcna minunata si un bebe la fel

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Multumesc, Cristina!
Mici corecturi mai trebuie: nick-ul meu are un "n" in minus (stiiu ca sunt multi de "N" oricum), iar anul nasterii un zero in minus (din fericire)

Multumesc din suflet ca ai luat in considerare mesajul meu si pentru urari. Si eu iti doresc o sarcina usoara si bebe sanatos!

Anna16+cu

Mergi la inceput

aleesico: mersi, la fel n_a_n_a . Te atasezi de ei , vrei nu vrei. Tata bietu,mi-a zis mama ca plange in hohote. Oricum concluzia mea si a lor este : nu ne mai luam caine in casa, din pacate nu traiesc cat noi si cand se duc ... .

Am fost la cumparaturi, si am mai uitat de tristete. Am terminat cu cadourile, acum vine impachetatul. Sotiorul a primit AL PATRULEA ELICOPTER CU TELECOMANDA. De o saptamana imi tot povestea de el, astazi s-a dus din nou in zona jucariilor sa vada "sa il vada". Mi-a fosr mila de el amaratul, si i l-am luat. Acum e in culmea bucuriei, are treaba in seara asta ca bine-nteles ca nu mai putea astepta pana in ajunul Craciunului. Ma bucur ca am reusit de cand ne cunoastem sa il obisnuiesc cu cadourile ca socrii ..... nici cadouri nici bani nu vezi din partea lor ( nu stiu de unde atata zgarcenie) . La ei Craciunul e banal, fara nici o bucurie, fara nici o lumina ... nu degeaba il duc pe Florin acasa la Bistrita de Craciun, sa vada si el ce inseamna o atmosfera magica cum numai o data pe an o traiesti !!!
Am o vita de soacra de imi vine sa o arunc pe geam ( scuzati injuratura ca nu prea se obisnuieste pe la noi ) .
Ca sa va dau un exemplu a ce va spuneam mai sus : daca tot am cumparat cadouri pentru toata lumea , am zis sa ii luat si mogaldetei ceva si astfel am cumparat primul body pentru noi nascuti ... doamne dar dragalase sunt lucrusoarele pentru bebelusi. Acasa, foarte incantata ii spun sotului ... ma duc sa ii arat si soacrei ce i-am luat ( plezneam si eu de fericire si trebuia sa ii arat cuiva). Care credeti ca a fost reactia scorpiei?! "Ce va grabiti si voi sa ii cumparati hainute ca aveti timp ! Dar bine Vera, e Craciunul , el sau ea sa nu primeasca chiar nimic ? Nu cred ca o sa ii fie bun ca e prea mic!" Mi-a venit sa ii crap capul pe loc, toata bucuria mea s-a transformat in nervi. Poftim reactie ! In plus, cam ce marime ar fi trebuit sa ii cumpar ca asta nu am inteles prea bine , haine de bebelusi pentru un an ca sa il tina cat mai mult?! Haine cu cateva numere mai mari pe principiul copii cresc repede sau ce?! Nu pot sa cred asa ceva !!!

In fine, va spun voua : sa stiti ca am cumparat pentru mogaldeata primul body din multe cele care vor veni si sunt foarte, foarte fericita!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Aleesico: am uitat ... super semnatura !!!

R_ocsy 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Neata

Nati pe fii-mea o cheama Alexandra, iar pe sot Silviu.

Yupiii mai sunt 2 zile pana la Craciun!!

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Ei, iti dai seama ca de Ale i-am spus, mai rau ca nu stiam ce sa zic de numele tatalui.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 15+

Mergi la inceput