Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Arturica..aiurea cu starea de rau..mai ales acum de sarbatori.Macar ai consolarea ca este normala.
Mary sa stapanesti sanataoasa noul aparat,si sa faci o gramada de poze frumoase
Felicitari pentru cele 20 de sapatamani Nana
Noi nu prea ne-am odihnit..bebelinul a avut ieri toata ziua program de tzopait,dar se pare ca are foarteee multa energie,ca toata noaptea s-a fatzait prin burtica..E tare energic..pe la 4 cred ca a adormit,dar la 6:30 a inceput iar...imi face nopti albe de pe acum..cred k ma antreneaza pentru ce va urma
Azi program de bucatarit:salata boeuf,tort de mere,saratele si mai vedem ce imi vine in minte
Sotul m-a intrebat aseara ce imi doresc de ziua mea,si i-am zis ca orice vine din partea lui e bine venit,chiar si o guma.Deci a zis k imi va lua o gumitza cu surprize ca sa am parte si de surpriza

poze
Cristinacu Seby21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

'Neata fetele! Cum v-ati odihnit?
Pentru noi e o zi speciala azi: sarbatorim 20 de saptamani, adica timpul pana la marea intalnire e mai scurt decat cel care a trecut pana acum . E o piatra de hotar importanta, si abia asteptam sa ne vedem bebelusa

Nana20+cu - am ajuns la jumatate!!!

Felicitari nana si eu am facut 20 de saptamani pe 29...deci...suntem fff aproape una de cealalta!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Cristina, ai grija ce-ti doresti, ca ... Eu zic sa stai linistita ca mai e ceva pe langa guma cu surprize, un ou kinder, poate . Harnicuta esti, cu bucatareala, eu azi abia ies sa cumpar ingredientele, si maine am "program artistic" in bucatarie. Nici eu n-am dormit prea bine, insa nu iubirici a fost cauza (as fi vrut eu !), m-a durut "inteligenta" si mi-a sarit somnul.
Anamaria, felicitari si tie pentru intrarea in a doua jumatate ! Tot in burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cristina, ai grija ce-ti doresti, ca ... Eu zic sa stai linistita ca mai e ceva pe langa guma cu surprize, un ou kinder, poate . Harnicuta esti, cu bucatareala, eu azi abia ies sa cumpar ingredientele, si maine am "program artistic" in bucatarie. Nici eu n-am dormit prea bine, insa nu iubirici a fost cauza (as fi vrut eu !), m-a durut "inteligenta" si mi-a sarit somnul.
Anamaria, felicitari si tie pentru intrarea in a doua jumatate ! Tot in burtica?

Multumesc!Da,nu a vrut sa ne arate ce este,ne tine in suspans!Deabia astept sa merg iar in ian la eco,poate ne arata...

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Am mai scris un mesaj si nush ce s-a intamplat ca nu l-am mai trimis.
Asa cum va spuneam si ieri ca ma simt rau, azi imi este foarte rau, tusesc de ma doare burta, tb sa ma aplec cand tusesc sa mai diminuez durerea, ma doare toata carnea, fetita mea este si ea bolnavioara, ieri a facut temperatura 39,1, azi noapte nu am putut dormi nici una, am zacut amandoua. Acum m-as baga direct in pat, simt nevoia sa stau culcata, sa zac, dar tb sa ma apuc de pregatirile pt revelion, caci il vom face la noi acasa, vom fi 12 persoane, nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta.
Pt ca nu voi mai avea timp sa intru pe net acasa, va urez la toate LA MULTI ANI, fie ca noul an sa va aduca numai impliniri, cu bebici sanatosi, nascuti la termen si cuminti.
Am ajuns si noi la jumatatea drumului, sper ca bebicul sa mai stea inca atat la mami in burtica.
Va pup pe toate.

mamica de fetita si 20s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Discordia, imi pare tare, tare rau de tine si de fetita! Nu ai pe cineva care sa te ajute?! Poate una dintre cele 12 persoane... In starea in care esti... Ai grija de voi, si LA MULTI ANI! si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

Nana felicitari pentru cele 20 de saptamani.

Fetelor si eu de vreo 2 zile am usoare stari de greata si ziceam e cine stie am mancat ceva aiurea cu sarbatorile astea, dar acum ca zici Ioana sper sa nu ma intorc la greturile minunate.

Nou un mos intarziat ne-a adus Wii si ne jucam ca apucatii, asteptam sa culcam fata seara si tabaram pe joc.

Discordia sanatate multa. Mira si voua la fel. Aveti grija.

Eu sunt foarte happy, azi sotul m-a cadorisit cu 2 geci de iarna mai mari, ptr ca nici eu nu mai incapeam in nici una. Sunt foarte fericita, am una spor si una eleganta. Si foarte mandra de sotul meu.

Va doresc un An Nou cu bebei sanatosi si nascuti la termen, cu multa sanatate, cu impliniri si tot ceea ce va doriti voi.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Vai Ioana nu mai povesti de lucruri sfinte, auzi la ea cirese.

Zilele trecute pofteam si eu la chestii din astea si mi-am cumparat un compot de visine, dar inca nu l-am deschis, fac cu el cum faceai tu cu bomboanele mov.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare si de la noi!

N_a_n_a, noroc cu tine. Sau mai bine zis cu ideea sotului tau cu Viena. Asa mi-am adus aminte sa-mi verific casuta de e-mail "de serviciu" si am descoperit ca a fost acceptata o lucrare la conferinta, la sfarsitul lui martie 2010. Asa ca, daca ne ajuta Dzeu, in martie mergem acolo. Cat despre amanarea excursiei voastre, imi pare rau, dar sunt convinsa ca va iesi mai frumos asa cum ti-ai planuit deja. Plus de-asta, la anul mergeti in formula intregita unde veti dori voi!

Madamar si eu am tot asteptat pozele tale! Inca le mai astept! Eu maine ma "nuantez" cu samponul roscat. Sunt curioasa daca va prinde ceva pe satenul meu.

Arturicii, imi pare rau ca ai asa greturi. Remedii general valabile sunt o mie... important este sa descoperi tu ce iti face tie bine. Ma gandesc cu groaza, efectiv, la primul trimestru al meu cu aceasta sarcina. In afara de sticksuri nu puteam manca mai nimic. Si castravetii murati ii varsam... Sper sa nu te tina mult!

Legat de miscarile lui bebe... la mine parca i-au priit sarbatorile. E din ce in ce mai activ. Saptamana trecuta a vazut si cel mare burtica miscandu-se si i-am zis ca e fratiorul lui care se misca in burtica. Si atunci el, foarte dragut, miscand din umeri a intrebat: "Asa?" In momentul acela cu lacrimi in ochi am ras cu o pofta... parca mi-l si imaginam fix asa facand atunci cand era el in burtica. Cred ca se vad foarte bine miscarile pt ca are obiceiul sa stea mai mult pe partea dr. a auterului. Si acolo, se tot vad valuri si ridicaturi. Ce-i drept, are "program". Cel mai activ e de 3 ori pe zi: dimineata, la pranz si seara. Dar mai are momente si intre aceste perioade cand se mai foieste. Eu tot zic ca-si aranjeaza mobila in garsoniera. Uneori chiar asa simt.

Stiu ca mai voiam sa scriu ceva/ cuiva dar... intelegeti-ma: atatia hormoni si atatea "porcarii" sunt suficiente motive pt a-mi lua mintile

Va dau totusi un link, in caz ca nu mai "apuc" sa scriu ceva si maine.
Doresc sa va urez la toate LA MULTI ANI!!!
Sa aveti parte de Un An Nou Fericit si Implinit. Sa aveti nasteri usoare, ca in final sa va tineti toate bebelusii sanatosi in brate!!!

Iata si link-ul cu felicitarea -pe care am cautat-o sa se "asorteze" cu "statutul nostru"... sa fie cat de cat in ton cu graviditatea noastra:http://www.123greetings.com/events/new_year_eve/nyeve32.html

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine v-am regasit burtici!!!

Discordia, imi pare tare rau ca sunteti asa bolnavioare... Nu cred ca ar trebui sa te stresezi prea mult cu masa de revelion. Intreb si eu: nu ar putea sa te ajute cineva? Febra faci si tu? De tratat cu ce te tratezi?

Nana, felicitari pentru cele 20 de saptamani implinite si multa sanatate pana la termen. Si tie si lui iubirici.

Arturica, nasol cu greturile astea care revin. Sper sa nu mai fie atat de violente.

Cris, ce frumos ca il simti pe bebe atat de activ in burtica... pe langa faptul ca ii simti nmiscarile, simti ca pune vreo presiune pe organele interne?

Nici eu nu am dormit toata noaptea... si simteam cum mi se agraveaza starea din ce in ce mai mult, din ora in ora. Nu puteam deloc sa respir si farmacii nonstop nu sunt in Radauti. La prima ora l-am trimis pe sot sa-mi ia ceva pt gat si nas, da' vad ca picaturile cu apa de mare nu ma ajuta deloc. Doctorita de familie mi-a recomandat Vibrocil, insa pe prospect scrie ca e interzis in sarcina si alaptare... ati folosit vreo una din voi?

Azi am fost la camera de garda la ginecologie aici, in Radauti... Motivul? Acum 2 nopti m-am trezit sa ma duc la baie, si cand m-am incordoat sa ma ridic, am simtit o durere groaznica in partea dreapta, jos, care nu m-a lasat sa continui miscarea de ridicare. In cele din urma, incet, incet m-am ridicat, insa de atunci simt asa, o durere surda in locul respectiv si daca apas putin durerea se intensifica. Dorctorita mi-a zis ca ar fi bebe, care sta mai mult cu capul in jos, in partea respectiva... Nu stiu... nu prea mi-a inspirat incredre... Mi-a zis si ca secretia arata dubios si mi-a luat o proba pentru analize... Soacra-mea lucreaza la laborator si maine o sa am si rezultatul. Cica as avea si o mica rana pe col... Nu stiu ce sa mai cred! V-am innebunit... Voi stiti ca bb poate sa exercite preiune constanta pe un anumit loc?

Va pup burticute!!!!

Mira fericita 19+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput