Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
r_ocsy spune:
Nana din cate am remarcat dimineata misca putin, cateodatal simt si la pranz iar seara da de zor din picioruse, cam o data la 2 seri. Loveste destul de energic undeva intre 5 si 10 minute dupa care liniste. Intr-o singura seara s-a miscat si burtica, am avut o senzatie tare ciudata ... sa simti ca te impinge ceva intr-un loc si a iesit pentru cateva secunde in afara un mic "ghemulet" ( sa zic asa). Reactia mea a fost : whauuu ! Tati nu a apucat sa vada ... prea scurt momentul.
Apopo de vise : eu am visat ca isi impingea manuta prin burtica asa de bine ca puteam sa vad degetelele si nu stiam cum sa il ating ca sa nu ii fac rau dar in acelasi timp sa stie ca sunt acolo si ca il iubesc. Ciudat vis, parea asa de real
!
Discordia : sanatate multa tie si fetitei tale. Iar in ceea ce priveste hainele ... nu esti singura ... am doua perechi de pantaloni de gravidute, vreo 2 bluzite si o rochita ... cam atat ... si voi avea nevoie de multe altele !!!
R_ocsy
18 +
cris_09 spune:
Buna dupa amiaza burticute!
vad ca vorbiti iar de miscari..Seby e foarte energic in ultimul timp..se se observa pe burtica cum misca..l-a vazut si bunica..si matusica..aproape toata lumea mai putin taticul
e foarte linistit cand e el in preajma..sau dc misca si ii zic sa se uite..pune mana repede pe burtica si imediat se opreste![]()
Azi a avut toata ziua program de aerobic..
poze
Cristina
cu Seby21+
Reallaura spune:
hehe, v-ati dat drumul la vorba vad.
Eu o simt bine pe Ilinca, a simtit-o si Bogdan, bine, e si sarcina mare, dar cred ca si ea e mai activa decat Mirci, tot timpul misca si valureste burtica.
ca si Moni_or incerc sa profit ca tot 2 bbei avem in plan, desi nu as zice nu nici la 3 sau 4. ![]()
Mary hai cu pozele, nasol cu camera, of, ce m-as oftica eu!
Discordia sanatate amandurora, sper sa nu te ia raceala
nana te invidiez cu mersul la Viena!vezi ce zicedi doctorul de un drum asa lung.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
23+
Sabina Ilinca
arturicii spune:
Hello,
ce mai faceti? Toate bune peste tot?
Mie imi e rau rau, mi-a fost si ieri toata ziua, dimineata am varsat iar si am reusit sa mananc doar cateva linguri de iaurt. Pe Sabina am gasit-o dimineata urcata bine peste buricul meu (cumva doar in jumatatea dreapta), nu stiu ce escaladari facea ea acolo insa...
In plus, are activitate multa ziua, se agita, se suceste uneori de-mi ia respiratia. Si o tine tot asa, cu pauze insa. Seara adoarme dupa mine... O sa fie asa cum am prognozat, o agitata ca si cei doi nazdravani.
Nana, ce surpriza frumoasa; ai grija insa, cum zici tu, cu frigul. In rest, daca stai linistita in tren si acolo nu "alergi" pe strazi eu cred ca o sa va simtiti ok.
Apropos de vise, eu am visat azi-noapte ca indesam in portbagaj vreo 20 de purcelusi de-abia veniti pe lume.......
Mary, bun revenit si spor la munci; nasol rau cu aparatul foto.
Discordia, bun revenit si tie!
Cum ziceam mai sus si eu ma simt rau, am uneori si stari de lesin de trebuie sa ma asez ca sa fiu eu sigura ca nu cad.
Cat despre miscari, Sabina se misca mai puternic de vreo saptamana incoace.
Laurita, voi ii spuneti Ilinca, nu Sabina?
Sa aveti o zi frumoasa!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 22+
n_a_n_a spune:
Ioana, Discordia si printesa mica: sa va faceti bine! 
In Arad nu gasesti haine de gravide (sau nu stiu eu unde sa caut), asa ca am doar cateva perechi de colanti caldurosi, sunt pufosi pe interior; cinci pulovere-rochite cum se poarta acuma; o jacheta de iarna, marimea L, in loc de S cat port de obicei, sa am loc de burtica in crestere si o pereche de cizme cu un numar mai mari, pe care, asa cum spuneam ieri, deja le umplu binisor daca sunt obosita. Si bineinteles mi-am mai luat sutiene cupa C in loc de B...
. La cat ies eu afara e arhisuficient!
Am vorbit cu medicul despre Viena, si mi-a zis un NU categoric. Ma asteptam la asta... Poate daca nu mi se intampla asa de curand boroboata cu spitalizarea ar fi avut alta parere. Si ca sa nu fie tare dezamagit al meu, i-am promis in schimb un Revelion super romantic in doi. O sa pregatesc o cina super (inca nu am stabilit in intregime meniul, dar vreau sa fac ceva exotic), si o sa imi cumpar o lenjerie super sexy, ca am primit in sfarsit liber la putin
- dar cu foarte multa grija si temperare (99% preludiu
). Inca nu i-am spus de partea a doua, ca vreau sa fie surpriza
.
Nana
19+ cu 
n_a_n_a spune:
Sper numai sa nu isi aleaga iubirici tocmai acel moment sa se apuce de topait ca sa o vada si tati! ![]()
Nana
19+ cu 
Reallaura spune:
Arturica de ce ti-a fost rau??Ai vreo banuiala? greturile sau mancarea...dar spuneati ca voi faceti mai mult salate, nu greutati...
Noi ii spunem Ilinca, pentru ca barbatemiu nu se poate impaca in nici un fel cu Sabina, e fixat pe Ilinca. Dar isi va alege ea cand va fi mare ce nume ii va placea ![]()
Nana ei, lasa, de calatorit vor mai fi ocazii.Petreceti acum in 2 ca asta va fi ff greu de facut in viitor! Eu una nu am deloc chef de asa ceva...de fapt nici nu se pune problema.

Ma duc sa ma culc si eu ca iar sunt zombie maine.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
23+
Ilinca Sabina
mommy_to_be spune:
Buna Seara Burtici!!!!
Sper ca ati avut parte de un Craciun de vis si ca a venit incarcat Mosul pe la voi. Ati fost destul de active in ultimele zile, asa ca nu o sa reusesc sa nominalizez pe toata lumea, fapt pentru care imi cer scuze de pe acum.
Nana, imi pare tare rau ca nu ti-a dat doctorul liber pentru Viena. Oricum, cel mai important e sa ai grija de tine si de bb. O sa fie foarte frumos revelionul romantic pe care il planuiesti. E misto ca sotul tau doreste sa profite de timpul ramas pana la nastere si sa-l petreceti impreuna. Al meu, se pare, moare de frica ca nu o sa mai aiba parte de distractii si viata sociala. Motiv pentru care ar iesi tot timpul din casa. Acum e cu prietenii lui de-o viata, la "baute". Sunt prietenii din liceu cu care se intalneste in formatie completa numai de Craciun...
Ely, ma bucur mult ca s-a produs o schimbare in atitudinea sotului si ca esti mai linistita.
Arturica, imi pare tare rau sa aud ca ti-a fost rau. Stii cumva de la ce? sa fi facut o indigestie?
Mary astept si eu poze cu noua ta frizura. Sa stapanesti sanatoasa noul aparat foto!
Sa stiti ca si eu am visat aseara cum se iveau manutele si talputele Mayei prin burtica. Insa ieseau atat de tare ca imi e era frica ca nu cumva sa se rupa uterul la cat de tare tragea bb de el. Si din pecate pana l-a urma s-a rupt si eu a trebuit sa nasc prematur. M-am trezit terifiata!!!!
In ceea ce priveste miscarile, la mine nu se vede nimic prin burtica si chiar ma intreb daca e ok. De simtit o simt si a simtit-o si tati de vreo 2 ori
Cat despre contractii, eu simt din cand in cand abdomenul tare in locuri diferite de sub bucric. Si nu stiu daca astea sunt contractii sau e locul unde se cuibareste Maya. Mai patesc asta cand tin mana pe burta timp de cateva minute in timp ce stau pe spate, iar ceva se intareste parca sub mana mea... Sper sa nu fie nimic de rau.
In rest... ieri am tras un frig destul de uracios, azi am fost in cautare de caciula si haina, si se pare ca am racit. Stranut in continuu si imi curge nasul intr-o veselie...
Va pup butici fericite!!!
Mira
fericita 19+cu
Maya Alexandra
minunea mea
arturicii spune:
Hello iar.
multumesc pentru grija.
Am intrebat si la fetele de martie-aprilie si mi-au raspuns ca si ele sunt iar cu stari nasoale, chiar una din ele a dat un raspuns f dragut "parca a ramas din nou gravida", ca iar ii este rau ca in primele luni.
Asa-s si eu, deci e ....normal. Uf.
Mie mi-a casunat pe.....cirese; am gasit intr-un supermarket acum vreo 3 sapt, mi-am luat si au fost
. Azi a fost sotul la cumparaturi si am primit iar, asa ca am trait azi cu cateva linguri de iaurt, vreo cateva de supa, cateva de piure si juma de kil de cirese....
Dar tot aiurea ma simt.
Nana, probabil ca e mai bine asa, daca a zis nenea dr. Spor la pregatirile ptr Revelion!![]()
Laurita, am inteles acum care-i treaba cu numele. Pe mine de ex ma cheama Raluca-Ioana, toata familia, rude, cunostinte de pana la 18 ani imi spun Raluca. Sotul a ales sa imi spuna Ioana si asa am ramas de 14 ani incoace.
Mira, daca nu ti-e tot uterul ca o minge tare nu-s contractii, e bebe care...face ceva pe acolo (nu stiu sa iti zic eu ce).
Pai e frumos asa, cauti caciula si haina si gasesti o raceala?? Sanatate multa!!!
O noapte frumoasa tuturor!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 22+
n_a_n_a spune:
'Neata fetele!
Cum v-ati odihnit?
Pentru noi e o zi speciala azi: sarbatorim 20 de saptamani, adica timpul pana la marea intalnire e mai scurt decat cel care a trecut pana acum
. E o piatra de hotar importanta, si abia asteptam sa ne vedem bebelusa 
Nana
20+cu
- am ajuns la jumatate!!!