Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutzza_87 spune:

da se pare k dry testul nu este obligatoriu si nu toate gravidutele trebuie sa-l faca mai comun este triplu testul , am sa discut cu doctora mea care este diferenta intre cele 2 teste si am sa va spun si voua.
arturicii merci pentru raspuns, esti foarte activa aici pe forum

link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;15;19/st/20100618/dt/7/k/e191/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Arturicii: mersi. Am baut mult ceai cu lamaie si mi-am mai revenit. Poate de la oboseala acumulata de sarbatori m-am simtit asa; astazi m-am odihnit toata ziua si am evitat iesirile ... ba chiar mi-am expediat sotul singur in oras cu niste prieteni ca eu nu am avut chef ... mai profit si eu din cand in cand de cate o seara singurica la televizor ... singurica cu telecomanda

R_ocsy 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata burtici!
Am avut aseara o surpriza... Sotul meu, exemplu de predictibilitate de comoditate, imi propune din senin, dupa ce am stabilit ca vom sta acasa de Revelion, sa mergem la Viena! Ca s-a gandit cum imi va fi mie mai comod, si ca vom merge la vagon de dormit - plecare in 30 la 2 noaptea din Arad si sosire in 31 la 9 dimineata la Viena - , rezervam o cazare pe net, si acolo vedem noi ce facem... Cred ca incepe sa intre in panica in legatura cu vacantele noastre in doi, care vor fi in trei ; va trebui sa ii spun ce imi zicea el cand ducea cu mine munca de lamurire pentru bebe: copilul va avea si bunici, iar dupa ce se va termina cu alaptatul, vom mai putea avea cate o escapada in doi.

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit frumoaselor si LA MULTI ANI!
Cu scuzele de rigoare pentru ca rar am dat pe aici, sper sa va fi petrecut in liniste Craciunul. Am ramas in urma tare cu cititul, nici nu mai stiu de la ce pagina nu am mai intrat insa voi ma intelegeti, nu:)???

Am revenit in forta si eu dupa Craciun din nou la munca, dar cu un teribil chef de somn inca. Probabil ca si Revelionul il vom petrece tot in sinul familiei, in liniste, caldura si somn, lucruri tare dragi lui bebe;).

Am promis sa apar cu poze cu decoratiunile din parul meu insa mi-a fost pierduta/furata camera foto; responsabil imi este sotul, care in Carefour a avut-o vreme buna la git... apoi nu mai stie de ea...Asa o ciuda ce i-am purtat si tare m-am suparat pe el insa de Mos Craciun intirziat (adik dupa Craciun) ne-a adus una mai noua si mai frumoasa!:)

Voi aparea si cu pozele si cu raspunsuri si ajuns la zi cu cititul in curind. Va pupic cu drag!

Mary 17+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

hehe Nana ce surpriza frumoasa! Bravooooo
Noi suntem bine fericiti in continuare Bub sta toata ziua cu mainile pe burtika mea se pare ca l-a schimbat bebelusa, el isi dorea mult mult o fetitza.
In rest nu m-am hotarat inka unde o sa nasc......

Ely21+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elybub

hehe Nana ce surpriza frumoasa! Bravooooo
Noi suntem bine fericiti in continuare Bub sta toata ziua cu mainile pe burtika mea se pare ca l-a schimbat bebelusa, el isi dorea mult mult o fetitza.
In rest nu m-am hotarat inka unde o sa nasc......

Ely21+cu

Nici nu stii ce mult ma bucur pentru voi! Si sotiorul a reusit sa o simta pe micutica? Ca al meu deja e disperat... Aseara a pazit-o pana tarziu de tot, si degeaba, nu a vrut sa ii dea nici un semn, si pace! Sa vezi ce haios era cum o ruga, si cum batea incet cu degetul pe burtica, cum facea medicul la ecograf sa o faca sa se miste . Asa ca a ajuns la concluzia ca iubirici e o incapatanata ca si mami, si ca o sa ne dea mult de furca dupa ce va iesi din burtica.
Despre Viena, mie mi-e cam frica sa ma duc: ma tem de plimbare prin frig, trebuie sa vorbesc azi cu medicul pe tema asta, sa vad ce zice si el.
Despre nastere, fa un drum pana la maternitati, viziteaza-le, informeaza-te despre ce iti ofera, vezi unde gasesti un medic pe lungimea ta de unda, si incearca sa alegi cel mai bun raport calitate-pret.

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Welcome back Mary! Se pare ca toata lumea a fost de Craciun in familie, de fapt asa se si sarbatoreste Craciunul. Si tot raul spre bine, va doresc sa va bucurati de noua si mai frumoasa camera foto!

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Madamar: chiar ma gandeam la tine ... cum ti-o sta cu suvitele tale si ca ne-ai amenintat cu niste poze. Nasol ca va furat/pierdut camera foto ... noroc cu mosul ca va adus una noua. Sper ca nu ati avut prea multe poze pe cealalta !
Nana: misto surpriza , sa aveti grija de voi si de cel micut !

Cat despre sotul meu ... poate fi considerat unul dintre norocosi ... l-a simtit deja pe bebe de cateva ori ( al nostru este mai activ seara si cam odata la cateva zile are parte de un adevarat spectacol ).

R_ocsy 18 +

Mergi la inceput

Rocsy, chiar ca e norocos sotul tau! Si bebita al vostru se misca puternic, adica se simte si se vede bine prin burtica? Eu o simt foarte clar, dar de vazut doar vagi tresaltari inca... Fetita noastra are un program destul de imprevizibil de gimnastica, de doua zile incepe pe la 9 dimineata si o tot simt sporadic pana pe la 4. Si se mai cuibareste nitel si seara, dar pana strig eu "misca!" si ridic bluza, nimic... Am visat cu cateva nopti in urma ca scosese prin piele o talpita mica, mica cat o falanga a degetului mic, iar eu am prins-o de piciorus si il strigam pe tati sa vina sa o vada - cand i-am povestit, mi-a zis ca-s nebuna, si sa nu cumva sa trag copilul de picior!

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Salutare, fetele, sper ca ati petrecut toate Craciunul asa cum v-ati dorit, ca mosul v-a adus cadouri frumoase. Noi am petrecut in familie, am fost in vizita, am primit vizite, ce mai, a fost frumos... Sotul s-a deghizat in Mos Craciun, copilele s-au cam speriat de el, mai entuziasmati au fost adultii.
Am revenit la lucru, dar am asa o senzatie de rau, cu greata, parca ma ia cu stari de lesin, nu stiu ce am, si fetita a fost ieri bolnavioara, a facut temperatura si o durea burtica. Asa mi se intampla mereu, dupa ce se imbolnaveste ea, ma imbolnavesc si eu.
Bb-ul meu este cam puturos, misca o data la 3 zile, degeaba il mai stimulez eu cu cate un deget in burtica, nu vrea si pace. Daca nu mi-ar fi crescut burta, m-as fi ingrijorat, de ex, chiar acum face el niste miscari pe sub buric.
In rest, se pare ca tot va tb sa imi cumpar haine de gravida, niciun panatalon nu imi mai vine, puloverele nici atat, am 3 rochite, poate m-oi descurca cu ele, sa vedem... Mai nasol este ca tb sa imi iau si o haina, caci ce am eu de iarna sunt asa pe corp si ma strange la burtica.
Of, ma opresc ca am scris mult si va plictisesc.
Sa aveti o zi frumoasa.

mamica de fetita si 18s+ cu

Mergi la inceput