Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
r_ocsy spune:
Mdaa...eu stiam doar de riscul de infectie in cazul in care bazinul de apa nu este corespunzator...pe situl respectiv ar fi mai multe probleme. Procedeul de la aceasta clinica mi se pare un pic cam complicat ... in sensul ca doar travaliul va fi in apa si nasterea pana la urma va fi normala si atunci stai sa te gandesti...le ce bun daca in definitiv va fi o nastere normala ?!
Orice nastere este unica in felul ei, complicatii si infectii postnalale apar si la nasteri normale asa ca contraversele lor priviind nasterea sub apa ma lasa rece !
R_ocsy
18 +
ck_29 spune:
Buna dimineata ...mai pe la pranz si de la mine.
Vin si eu cu urari intarziate....Sarbatori Fericite la toate gravidutele si nu numai!
Odihna placuta pentru cei ce au vacanta si spor la treaba pentru cei ce inca lucreaza...si mie adika![]()
Sper ca ati primit cadouri frumoase...eu am primit in seara de Craciun...primele miscari ale lui bebe
..si normal ca am fost super incantati
Va pup si fug la treaba,
Camelia
15+
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elybub Eu o sa nasc in Constanta la o clinica privata. Aici sunt 2 clinici private, una dintre ele accepta nasterea in apa si una nu - parerile sunt diferite de-asta v-am intrebat. Puteti citi aici pe siteul lor de ce nu sunt de acord cu nasterea in apa. http://www.euromaterna.ro/ In rest Nana cum te mai simti?? De ce apar contractiile asa din senin la doar 20 de saptamani pana la urma? Ca tot nu m-am lamurit... Ely 21+cu![]() |
Tu cum esti Ely, fizic si moral? O sa vezi ca si umbrele de indoiala vor disparea in timp se va rezolva problema cu serviciul. Intre timp bucura-te de fetita, si de schimbarea de pana acum! V-ati gandit la nume?

Eu sunt OK, putin obosita dupa musafiri. Sunt fericita ca iubirici are chef de balet azi, si o tot simt de azi dimineata, asa finut. Sper din suflet sa o vada si tati cand vine de la serviciu, ca saracu' nu mai are rabdare, si nazdravana mica se pune la somn de cate ori sta tati la panda la burtica.
Despre contractii nu prea stiu nici eu sa-ti spun nimic, decat in linii mari: toate gravidele au contractii nedureroase si nepatologice, care nu tin mult, se simte burtica mai "tonica". Aceste contractii sunt, de fapt, un antrenament pentru travaliu. Mai tarziu, cand bebe este mai mare si loveste mai puternic, contractia este raspunsul normal al uterului la situatie
Desi suna interesant, dupa ce am urmarit filmulete cu nasteri in apa, am decis ca nu e de mine. Nu ma vad nascand asa. Imi place sa stau in cada doar daca apa este fierbinte (mama, ce dor imi e...), daca nu, trebuie sa ma misc, sa inot. Cred ca as fi tare stresata de temperatura apei, plus ca am impresia ca mi-ar fi frig in zonele ude care sunt afara din apa

Nana
19+ cu
moni_or spune:
Salut, burtici!
ELY, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144807 un topic despre nasterea in apa, vad ca au ajuns deja la cap. 9, poate ti-e de folos... Desi acolo cred ca se vorbeste despre clinica din BV. Pe mine nu m-a interesat subiectul pentru ca stiam de la inceput ca voi naste prin cezariana.
La noi Craciunul a fost frumos, m-am bucurat ca un copil alaturi de Luca pentru cadourile primite si entuziasmul lui, e minunat sa vezi sarbatorile prin ochii unui copil
Pacat ca vremea a fost mizerabila, cu ploi si noroaie.
Si Alex al meu e extrem de activ deja, il simt mult mai bine si mai des decat pe Luca la aceeasi varsta a sarcinii, e asa de frumos... Incerc sa savurez din plin pentru ca stiu ca nu ma voi mai intalni cu senzatia asta, noi ne oprim la 2 copii...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
18+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
andre_flo spune:
La multi ani! si un an nou cu multe bucurii si bebelusi sanatosi.
Rog pe cine se ocupa de acest topic sa ma scoata din lista pentru bebe ce ar fi trebuit sa se nasca in luna mai.
Din pacate a fost o sarcina oprita in evolutie :(
r_ocsy spune:
Imi pare nespus de rau pentru voi. Sa aveti parte de un an nou fericit si plin de impliniri cu tot ce va doriti si te asteptam cu vesti mai bune
.
arturicii spune:
Neata tuturor.
Eu, ca de-obicei, cu starea vremii de la noi.... In sfarsit nu mai ploua ci a inceput sa fulguie. F neplacut ptr mine sa vad ca in decembrie aici ploua. Bine ca si-a revenit.
Andre-flo, imi pare rau pentru voi. Un an nou mai bun sa aveti.
Nati, cum a fost la serbare? Sa inteleg ca nu ati avut vacanta mai lunga de la gradi? Ceva poze ne arati?
Laurita, ...nu stiu altii cum sunt...cand e vorba de ruptul nadragilor in genunchi insa ai nostri baieti sunt tari de tot. Si nu doar ca li se rup pantalonii ci si genunchii lor au piele mai groasa pe ei, in ciuda cremelor cu care ii dau zilnic.
Nana, cuminti, cuminti, cum altfel?
ehe, ce vremuri, sa imi faca altcineva curatenia....insa erau tot vremurile birou-casa asa ca sunt alte avantaje ca au disparut.
Sabina, super ca ai inchis computerul si bun revenit!
Legat de camerele de fetite, am vazut si eu una acum vreo cateva zile si uau ce era acolo! De la bucatarie la papusi si carucior de bebe.....Sa vezi ce e la noi cu castele si masini cu Lego si transformers...
Cristina, eu m-am bucurat ieri de liniste, chiar nu mi-a lipsit agitatia din casa. ma rog, vorba-vine ca atunci cand ai 3 baieti in casa nu exista lipsa de agitatie insa m-au obosit vizitele.
Imi pare rau ca te-ai intristat asa de luni.
r_ocsy, cum te simti? Ai baut ceva ceaiuri cu lamaie?
Elybubla mine au aparut contractiile mult mai repede, pe la 14 sapt cred. Sunt o gramada de factori,, nu e o regula generala dupa care sa te poti ghida.
Camelia, ce cadou frumos ai primit! Spor la treaba.
Monica, ce hotarati sunteti ca va opriti aici. Poate insa apare si la voi vreo surpriza peste niste ani...? 
A, am uitat sa va zic. Eu am inceput problemele cu somnul, am niste dureri de coloana f rele de trebuie sa ma ridic din pat sa ma plimb ca sa scap de ele.
Acum Sarbatoarea Craciunului a trecut....ce faceti de Revelion?
Sa aveti o zi frumoasa
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 21+
n_a_n_a spune:
Ioana, sa stii ca si la mine au inceput durerile de spate. Nu asa ca la tine, sa trebuiasca sa fac plimbari, dar sunt deranjante. Imi pun sotiorul sa ma maseze viguros in zonele cu probleme, si imi trece. Mai aiurea e ca ma dor picioarele! De atata stat
Si sambata am fost pana la socri iar la plecare ma strangeau putin cizmele! Daca de acum incep, ce voi face cand voi avea burta mare, mare?!
Nana
19+ cu 
n_a_n_a spune:
andre_flo, imi pare sincer rau. Sa ai parte de un an nou plin de dragoste, fericire si liniste! 
Nana
19+ cu 
arturicii spune:
Nana, pai inlocuiesti cizmele cu opinci
.
Glumesc.
Oricum, daca trebe sa stai mai mult linistita in casa nici asa iesiri nu o sa ai.
Cand am fost eu consemnata la pat cu gemenii ieseam numai la dr. Cred ca o singura data am iesit la un rest insa nu am stat mult.. Aveam o pereche de bocanci, una pereche pantaloni cu burta (niste raiati bej daca tin bine minte) si bluzele mele curente..
De-aia nu am vrut nici acum sa imi iau mari chestii si dupa cum s-a confirmat (placenta praevia) se pare ca o sa am si acum de stat mult in pat...Uf
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 21+