Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Si noi am fost azi la shopping cu Cami. I-am cumparat o rochita pentru serbarea de la gradi, care e maine. I-am cumparat si o pereche de pantaloni.
In rest suntem binisor, acum il simt si eu mai bine pe bebe.
Reallaura, pentru complimente

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 16+
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefanelor

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 17+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Arturica si eu m-am reprofilat pe shopping pt copii de cand cu Mirci, dar acum chiar am nevoie si eu de cate ceva. Mi-am luat de la Promod o fusta neagra lunga, cu banda de elastic la burtica, sa mearga cu sarcina iarna asta. Nu-mi mai iau pantaloni de gravida pentru 2 luni de iarna. Am vazut ce cozi sunt in strainatate la reduceri. Ei, nici mie nu-mi place asa, imi place sa merg cand e lumea la serviciu, sa savurez in voie... Deci sa fac provizii de pantaloni pentru Mirci spui?
flory_blanca super ca va duceti in Austria la cumparaturi. Mi-ar fi placut si mie, dar nu ma aventurez cu burti...si asa am frica de avion.
Ely nu stiu ce sa spun cu nasterea in apa. Tot la Brasov auzisem si eu ca e o clinica unde se practica...sa ne tii la curent!
Nati sa poarte sanatoasa hainutele. Tot pe la 15 s am inceput sa fiu si eu sa-l simt serios pe bb.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimineata burticutze!!!

poze
Cristinacu Seby21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata fetele
Ati fost cuminti? Ce v-a adus ?

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata fetelor,

am avut calculatorul inchid de pe 24 si m-am tinut pana azi sa nu il deschid. Daca nu aveam de lucru nici ca ii dadeam drumul. Asa bine a fost fara el. Noua Mosul ne-a lasat ptr cei mici in fiecare seara cate ceva sub brad, plus ce a primit din toate partile, mititica a fost in delir. Acum avem un arsenal in plus, trebuie neaparat sa intru la ea in camera si sa mai triez din ele ca nu se mai poate.

Ne-am plimbat si noi pe la rud, am mancat toate cele.

Ayla ce frumos ca plecati la Viena, eu nu am curaj sa ma aventurez cu burta. Cat despre reducerile din magazine, din pacet la noi lasa mut de dorit si de multe ori marfa de proasta calitate. Si asa am impresia ca au adus aici ce nu mai au nevoie altii, suntem un fel de lada de gunoi.

Legat de nasterea in apa, se naste la Centrul Medical Unirea cu vreo 2000 de euroi si la Victoria din judetul Brasov. La odideea precedenta am avut o mamica care a nascut acolo cu singurul dr si care i-a impus niste conditii, de ex parca sa nu se ingrase f f tare. Era si un topic la un moment dat despre clinica de la Victoria, fiind singura maternitate de stat care ofera aceasta posibilitate. Mai nasol, se pare daca apar complicatii nu prea au aparatura de specialitate.

Sabina 22+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ho ho ho!!!
La noi mosul a venit cu....voie buna
Sunt cam tristutza in dimineatza asta,ca a fost mare agitatie pe aici in cele 3 zile de Craciun..veselie,toata lumea acasa,plimbari etc..iar acum...iar singura
Trebuie sa-mi iau inima in dinti sa strang prin casa si sa bucataresc..fac niste supa sa ne mai dregem dupa atatea bunatati
Inca un motiv de tristete..citeam presa pe net,si mi-a sarit in ochi lista decedatilor din cauza gripei porcine..printre care 4 sau 5 gravide in luna a 8-a
Nu aruncati cu oua,sper ca nu v-am stricat buna dispozitie,dar...singuratatea asta..cu voi mai vb si eu
Pup burticile

poze
Cristinacu Seby21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Si eu am avut agitatie acasa zilele astea, insa eu ma bucur putin ca am ramas iar eu si cu mine acasa , simt o oboseala de zile mari! Am noroc ca mie imi face cineva curatenie (nu aveam timp de asta nici inainte de sarcina, ca eram doar noaptea acasa, iar in weekend nu stiam cum sa ma odihnesc mai mult - celebrul ciclu birou-pat -, si acum nu mai pot face aproape nimic prin casa), si vine si azi dupa masa la aspirat, sters de praf, etc.
Despre gripa, ce sa zic, sa ne ferim cum putem mai bine, si sa avem in vedere faptul ca decesele s-au produs la bolnavi cronici, si eu personal cred ca se exagereaza mult, imposibil sa nu fi fost prezente si alte afectiuni la acele gravide. Cel putin hemograma mea imi arata o formula leucocitare super ok, deci nu am emotii la capitolul imunitate... Pana la sarcina, eu mi-am facut vaccinul de gripa sezoniera, cu sfintenie, in fiecare an. N-am avut niciodata vre-o reactie adversa, si nici restul virozelor nu s-au prins de mine (m-am pregatit pt iarna cu echinacea si de obicei consum la fructe, ceva de speriat!). Anul asta s-au vaccinat toti cei din jurul meu - si in alti ani s-au vaccinat - , ca nu cumva sa imi aduca virusul, cu vaccinul de sezoniera de la Solvay, care ofera imunizare si pentru tulpina in circulatie de AH1N1. Asta s-a intamplat acum doua luni si nu li s-a intamplat absolut nimic. Daca n-as fi gravida m-as vaccina si eu, dar sunt o paranoica si jumatate in ceea ce o priveste pe iubirici.

Nana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata fetelor! A trecut si Craciunul ... ce e frumos trece repede!Am doar un singur regret ... nu am avut zapada dpar ploaie .
A fost tare bine acasa, pacat ca ne-am intors ! Cand mergem pentru 2-3 zile niciodata nu apucam sa facem ce ne-am propus pentru ca pe primul loc este timpul petrcut cu familia si restul pe planul doi.
Astept si eu reducerile, in curand voi avea nevoie de o haina de iarna mai incapatoare ca burtica incepe sa fie din ce in ce mai vizibila. Nu ma uit des in oglinda pentru studierea burticii, dar si cand o vad mi se pare din ce in ce mai mare . E greu cand nu ai avut pic de burta sa te obisnuiesti cu ea ... si e doar inceputul .
Sper sa nu racesc, am o dispozitie mai ciudata in dimineata asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Eu o sa nasc in Constanta la o clinica privata. Aici sunt 2 clinici private, una dintre ele accepta nasterea in apa si una nu - parerile sunt diferite de-asta v-am intrebat.
Puteti citi aici pe siteul lor de ce nu sunt de acord cu nasterea in apa.
http://www.euromaterna.ro/
In rest Nana cum te mai simti??
De ce apar contractiile asa din senin la doar 20 de saptamani pana la urma? Ca tot nu m-am lamurit...

Ely21+cu

Mergi la inceput