Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
andradap spune:
Reallaura, tu zici mancare peste mancare... eu prefer sa fiu in ton cu mancarea si sa zic: "porcarii peste porcarii"
Si ce le-am mai asteptat tot postu'... 
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Reallaura spune:
Andradap wow, ai tinut post fiind gravi?? Jos palaria!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
22+
Sabina Ilinca
arturicii spune:
Buna ziua lui Craciun!
Ce faceti fetelor? Sunteti la siesta de dupa masa de Craciun?
Noi am gasit bucurosi cadourile de la Mos ieri dimineata si la pranz am fost intr-o vizita unde a primit si Sabina cate ceva cadou.
Azi am stat in casa sa ne dregem dupa ieri.
Avem o "minunatie" de vreme, o ploaie toata ziua urmata de o lapovita apoi iar de ploaie ce atunci cand atinge pamant/masina/copac, etc, ingheata. O sa avem maine un polei de toata frumusetea.
Acum asteptam musafiri.
Legat de sarcina, mie mi-a "explodat" burta, se vede ca sunt insarcinata si o simt si pe Sabina ca se joaca pana la buricul meu.
Sa aveti o duminica frumoasa!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 21+
AlinaBu spune:
Buna
-dutelor !!! 

Ce dor mi-a fost de voi !
Imi cer scuze ca am intrat asa tarziu sa va urez Sarbatori Fericite si Un An Nou PLIN de bucuri si impliniri cu sarcini si nasteri usoare si la termen !
nu am intrat de fffff mult timp cred eu de pe la capitolul 23 si vad ca sunteti active ati ajuns la 26 :) nu o sa stau sa citesc tot ce ati scris defapt nu am citit nimic eram nerabdatoare sa va urez toate cele bune pentru noul an!
S-au inmultit carucioarele !!!!!!! Felicitari
!
Despre mine nu prea am ce sa va spun, doar ca am sperat ca Mos Craciun imi aduce un test de sarcina pozitiv si se pare ca n-a fost sa fie nici de data aceasta :( , am o intarziere de aproximativ 21 de zile dar nimic testul de sarcina Negativ ( am facut 2 teste barza la interval de 3 zile degeaba !
) Nu disper !!! am invatat ca graba strica treaba asa ca inca sunt tanara pot face oricand un
! Ce sa va mai zic despre mine ... aa am un nepotel de 10 zile frumos foc s-a nascut normal 2.900g 48 cm nota 10
a nascut cu dr. Mohamed la maternitatea Giulesti, dar eu nu il recomand nimanui poate la nasteri se pricepe dar cand e vorba de alte probleme genitale deloc ... Si o sa mai am un nepotel de la cumnata mea care este insarcinata in 14 saptamani dar nu stie ce este fetita sau baietel
Hmmm altceva .... aaa sunt racita rau si am zis sa nu iau medicamente ca daca e
sa nu ii fac rau, dar cred ca de maine incep tratamentul
! In rest toate bune si frumoase !
Bun venit noilor
sarcina usoare si toate cele bune si cred ca au mai venit 2 -3 poate si mai multe de cand nu am mai intrat eu ![]()
Va pup si aveti grija de voi si de
sa cresteti mariiiii ! 

Andra
Alysh spune:
Buna dimineata gravidute dragi! LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE IN CONTINUARE!
Sunt printre codase si imi cer scuze dar am avut o perioada super aglomerata, Vlad a facut si varicela.....a venit Mosul la noi asa bubosi cum suntem a fost frumos....acum ne pregatim de o plecare la Viena si speram inainte de a pleca sa aflam sexul lui bebe din burik. Va dau de stire.
Va pup pe toate!!!
ALI, mami de Vlady si
15+
Reallaura spune:
Neata dragele
Acum m-am adunat si eu, Mircea cu socrii la locurile de joaca un Unirea.
Mai incolo, vizita la ai mei
Alysh
scumpa mea, sper sa aflati sexul pana plecati ca sa faci shopping ca lumea, ca te stiu ce frustrata ai fi sa nu poti lua si pt bb mic.pe cat plecati? sanatate lui Vladi!
Arturica de la 6 dimineata toarna si la noi...eu ma bucur, sper sa se spele zapada murdara de pe marginile drumurilor... Nici in parc nu se poate iesi e mocirla amestecata si nisip, Mirci a cazut ieri de toata frumusetea, iar in casa e nervos de nu se poate, nu are spatiu de consumat energia... Ma bucur de burtica. Si eu o simt pe asta mica ff activa, ma trage intr-una de buric...la unltima eco avea 41 gr, suntem in grafic.
AlinaBu sa va dea Dumnezeu bb asa cum va doriti. Esti tanara, asa ca nu dispera!!Sarbatori Fericite in continuare si incearca sa castigi experienta si nepoteii!
va pup, ma duc cu Bogdan la film
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
22+
Sabina Ilinca
elybub spune:
Craciun fericit tuturor fetelor sarcina usoara si bebey sanatosi!
Scuze pentru intarziere dar am fost ocupata cu nasii pe aici!
Noi suntem bine fericite insa inka nu ne-am gasit nici un doctor ma bate gandul s anasc in apa ca mi-e frica de mor de nastere va spun adevarul!
Ce parere aveti?

Ely
21+cu
flory_blanca spune:
CRACIUN FERICIT! Sper ca ati avut parte de un Mos darnic si bun.
Noi ne-am bucurat de sarbatori alaturi de familie si am ramas acasa. am primit cadou numai haine de graviduta deci de o parte din stres am cam scapat. as mai avea nevoie de ceva pantaloni de gravi dar sper sa prindem si noi ceva reduceri cand plecam in condeciu acum in ianuarie in Austria.
sper ca sunteti bine toate si ati avut sarbatori minunate.
15+
flory_blanca spune:
Ely cred ca e o idee super cu nasterea in apa. si mie mi-ar place tare mult mai ales ca pe mine ma calmeaza mult apa in orice situatie si sunt convinsa ca reduce anxietatea. Eu stiu doar de Brasov ca se practica dar poate ma insel. Oricum nu inteleg de ce nu e mai promovota aceasta metoda deoarece cred ca e foarte benefica si din cate am citit inclusiv pt bebe e foarte sanatos asa ca daca ai posibilitatea de ce nu?
15+
arturicii spune:
Neata de-aici din ceata!
La Multi Ani Stefaniilor, Stefanilor si tuturor celor ce-si sarbatoresc azi ziua de nume!
Cum va ziceam, ieri seara iar musafiri.
Azi insa am zis ca stam in casa si noi, cei mici inca isi savureaza cadourile de la Mos asa ca inca nu-s prea agitati. Insa daca ii vad prea prea ii scot la o plimbare in ploaie sa se calmeze un pic.
AlinaBu, felicitari pentru nepotelul nascut si pentru cel ce e pe drum. Ma bucur ca ai intrat sa dai o veste despre tine. Astept cu rabdare si vestea cea mare. Sigur o sa vina bebe al vostru!
Ely, nu ma pricep la nasterile naturale, poate te ajuta fetele cu ceva sfaturi.
Laurita,ieri a fost aici boxing day, nu am participat vreodata insa am inteles ca e ceva cu mega reduceri insa trebe sa stai la mega cozi asa ca mai bine nu.
Mie una mi se par obositoare cumparaturile ptr mine (nu acum ca-s gravida ci in general). Ma plictisesc repede si nu am rabdare sa probez, sa aleg. Imi place insa sa cumpar pentru cei mici.
Noi avem in permanenta o problema cu pantalonii la copii. Ii rup genunchi de la atata jucat pe jos cu tot felu de chestii. Nici macar peticele nu tin!
Sa aveti o duminica frumoasa,
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 21+