Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

TOT PT GINA
In privinta dormitului noaptea eu am aplicat o metoda pe care am gasit-o intr-o carte nemteasca recomandata de pediatra lui Gabriel.
I-am spus-o si Mihaeleicg si sunt curioasa daca la ea va functiona. La mine a avut un fff mare succes. Daca esti interesata spune-mi si am sa-ti dau un PM. Pe forum nu o postez pt ca nu vreau sa starnesc furori si discutii, deoarece este un pic cam "dura"; nu oricine o poate face.Iti garanteaza dormitul noaptea in max 2 saptamani. Eu am plicat-o pentru ca si eu tot ca si tine eram rupta in gura de oboseala si ajunsesem sa fac o depresie fff puternica. In prima sapt mi-a fost foarte greu dar dupa 5 zile Gabriel dormea deja pana dimineata la 6. Sa meritat.

Rog fetele sa nu ma judece gresit in momentul cand am zis ca este "dura".Este numai o forma de exprimare si nu am procedat la nimic exagerat sau iesit din comun cum ar fi certuri sau alte chestii urate.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

TOT PT GINA
In privinta dormitului noaptea eu am aplicat o metoda pe care am gasit-o intr-o carte nemteasca recomandata de pediatra lui Gabriel.
I-am spus-o si Mihaeleicg si sunt curioasa daca la ea va functiona. La mine a avut un fff mare succes. Daca esti interesata spune-mi si am sa-ti dau un PM. Pe forum nu o postez pt ca nu vreau sa starnesc furori si discutii, deoarece este un pic cam "dura"; nu oricine o poate face.Iti garanteaza dormitul noaptea in max 2 saptamani. Eu am plicat-o pentru ca si eu tot ca si tine eram rupta in gura de oboseala si ajunsesem sa fac o depresie fff puternica. In prima sapt mi-a fost foarte greu dar dupa 5 zile Gabriel dormea deja pana dimineata la 6. Sa meritat.

Rog fetele sa nu ma judece gresit in momentul cand am zis ca este "dura".Este numai o forma de exprimare si nu am procedat la nimic exagerat sau iesit din comun cum ar fi certuri sau alte chestii urate.

Cei trei Palmieri

vreau si eu. ce daca e dura. poate invat lucruri noi. dar sa fie in romana sau engleza. daca e in germana poti sa imi faci rezumat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

TOT PT GINA

Cei trei Palmieri

vreau si eu. ce daca e dura. poate invat lucruri noi. dar sa fie in romana sau engleza. daca e in germana poti sa imi faci rezumat

da si eu si eu; ca doar nu dai in cap la nimeni; sunt curioasa, poate poate macar mai rarim mesele de noaptea; daca nu mi se pare ok nu o aplic.... de ce ar fi o problema?????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

noapte buna fetele.. si fara vise urate da???? si daca sunt, nu inseamna neaparat ceva rau, daaaaa????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Ok. Vad ca mai sunt doritoare, dar va rog nu dati cu rosii.
Problema se pune in felul urmator: bebe are camera lui sau macar patutul lui? Ca daca il culci cu tine in pat nu are nici un efect.

Haideti sa incepem cu niste exemple.

1. Vera, 9 luni, alaptata inca natural este pusa de catre mama ei treaza in patut, asa a fost obisnuita inca de la 6 luni. Se uita imprejur, isi recunoaste patutul, isi ia ursuletul in brate, isi introduce degetul in gurita, mama o pupa de noapte buna si iese din camera inchizand usa. Dupa cateva minute Vera adoarme. Peste noapte se trezeste, se uita in camera, isi recunoaste patutul, degetul este acolo, la fel si ursuletul. Deci totul este in ordine si adoarme la loc linistita.

2. Adrian, 9 luni, alaptat si el tot la san ca si Vera, adoarme in bratele mamei in timp ce suge. Mama il pune binisor in patutul lui, iar baiatul nu simte nimic. Peste noapte se trezeste, se uita imprejur si ALARMA!!! Unde sunt? Unde-i mama? Unde-i Tzatza? Si se pune pe plans pana vine mama il ia in brate si il pune din nou la san. Peste doua ore se va trezi din nou si se va intampla la fel.

Orice copil si orice om are noaptea treziri, dar dac vede ca este in mediul lui, se culca linistit la loc.

Urmeaza metoda!!!

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Am vazut si pozele cu Andreea, v-am zis ca imi amintesc cu intarziere. Pai Geanina, fetita ta e o dulce si o finuta, iar daca n-as fi stiut ce probleme aveti cu alimentatia, nici n-as fi banuit nimic. Dar e inaltuta, asa-i? E tare dulce! Sper sa scapati de probleme cat mai curand!

De Florinela mai stie cineva ceva?

Gina, eu cred ca-s din cauza oboselii. Cand dormeam intervale de max 1 ora jumate, visam si eu tot felul de balarii, dar de cand ma odihnesc mai bine, adica 7 ore legate, crede-ma ca nu mai visez nimic. Sau cel putin nu-mi amintesc. In plus, din felul in care ne-ai intrebat, inteleg ca nu ai mai avut vise din astea care sa se adevereasca, asa ca stai linistita, e oboseala.

Ah, ce intrebare am mai pus si eu!!! Nici nu mi-a trecut prin cap sa precizez ca ma refeream la friptura pt noi si ca e vorba de carnea de porc. Ca doar stiati ca nu mananc carne de vita, nu? Asa ca multumesc mult Ayla, Diana, Pisik si sper ca n-am uitat pe nimeni. Probabil ca am gresit cu temperatura, trebuia mai scazuta.
Magdy, daca nu ti-e greu, zi-mi si varianta ta.
Ayla, am citit mai demult de pungile alea si apoi am uitat de ele, o sa caut, multumesc ca mi-ai amintit.

Ah, Pisik, ce socrii suparaciosi ai! Nu-i mai faina moda la nemti cu "cafea si praji"? Nu se asteapta nimeni la mai mult si ca atare toata lumea e multumita.

Mergi la inceput

METODA SOMNULUI:

Ca este noapte, ca este zi, copilul se aseaza in patutul lui treaz. Se respecta in fiecare zi aceleasi ore de somn. Intervalul dintre somnul de dupa amiaza si cel de seara trebuie sa fie de cel putin 4 ore. Nu se va culca copilul mai tarziu de ora 21.

1.oara a2a oara a3a oara incepand de la a4a oara

1.zi 3min. 5min. 7min. 7min.
a2azi 5min. 7min. 9min. 9min.
a3azi 7min. 9min. 10min. 10min.
a4azi 10min. 10min. 10min. 10min.

In prima zi, se pune copilul in patut se pupa de noapte buna si se iese inchizand usa. Daca plange se asteapta 3 min dupa care se intra si se incearca calmarea lui. NU SE IA IN BRATE !!! NU se sta mai mult de 1min-2min cu el. Se iese din nou si se asteapta 5 min. Se procedeaza ca in tabelul de mai sus.

Daca aveti intrebari si nelamuriri nu ezitati sa intrebati.

MULT SUCCES!!!

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si pt ca tot m-am bagat fara sa vreau peste metoda lui Magdy, sa va zic ce am descoperit eu azi intre borcanelele copilului: nu mai stiu ce cu carne de porc, de la 8 luni. Gatita de madam Hipp. Deciii, tot un fel de sarmale, nu? Dar bio! Ma mai uit un timp la borcanul ala, dar nu stiu daca chiar pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Apai, numai tabel nu e ala! Daca nu intelegeti ceva ma intrebati.

KEA eu tot de pungile alea stiam. Se gasesc in REAL.Cred ca de la TOPITTS sunt.
Eu bag friptura in punga, binenteles condimentata tot, cuptorul incalzit la 180 grade si lasata 60 min. Asa o facem si pt vanzare in magazin.

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salut fetele!
am terminat si eu de calcat, si am zis sa ma rasfat si eu un pic, citind ce-ati mi facut.
ma bag la citit

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput