Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*
Raspunsuri - Pagina 10
magdyi2001 spune:
Ma duc si eu la
.
Noapte buna!
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Nikoleta20 spune:
buna seara dragelor,
am stat sa citesc tot,cuvintel cu cuvintel si iata ca ma apuca noaptea...magdy multumim de ajutor referitor la metoda "dura" care nu este deloc dura...nu prezinta ,din punctul meu de vedere nimic ce ar putea leza bebelusul...iti cerusem si eu pe pm pentru sora mea,mamica de tzoanca plangacioasa,dar apoi am vazut k ai postat public.
felicitari dyana pentru primii pasi,e un inceput promitator;mie imi e teama ca pana la craciun al meu mofturos va pleca singurel,caci azi a cam avut niste tentative,il lasasem singurel pe langa pat,si-a dat drumul,si....a aterizat
in fund
.dar pe parurs reusea sa isi tina mai mult timp echilibrul,deci....de-acu i-acu'!!!
bianca,de vladimir nu mai zic,este un copil superb,extraordinar de vesel,si cu o dispozitie totala de ras in hohote...azi i l-am aratat si sotului,k ii vorbisem de voi si de dushul de dupa masa
,si incepuse si mario sa rada de rasul lui,si tine cont k pt mario trebuie sa te prostesti si sa te maimutaresti o juma de zi sa scoti un hohotel de ras...ce mai ,este 

,o
pt tine ,mami de baietel vesel.
asadar,si voi papati sarmale,dar nu se pune,k sunt la borcanel![]()
![]()
![]()
.
legat de meniu,a fost totul pt varsta lui,la fel,a papat mai mult distras,pacalit,numai la masa de pranz i-am dat gris cu lapte pe care l-a papat cu o pofta....stati,nu sariti pe mine,k nu face anemie,i-am mai dat acum 3saptamani,nu in fiecare zi,iar seara cerealele le-a papat la fel,dar le-a vomitat in 15 minute,poate pt ca s-a cam jucat tatasu cu el,si l-a facut avioane
.
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Si pt ca tot m-am bagat fara sa vreau peste metoda lui Magdy, sa va zic ce am descoperit eu azi intre borcanelele copilului: nu mai stiu ce cu carne de porc, de la 8 luni. Gatita de madam Hipp. Deciii, tot un fel de sarmale, nu? Dar bio! Ma mai uit un timp la borcanul ala, dar nu stiu daca chiar pana la 3 ani.Keutu cheliutu |
www.babypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1002" target="_blank">Hipp Risotto cu rosii si carne de porc
Aoleo
te rog eu, nu-i da asa ceva copilului, chiar daca-i...hipp.
Magdy, sunt de acord cu prezentarea. Luana se incadreasa la punctul 1, avantajul prematuritatii. Nu doarme bine decat in camera ei, patutul ei.

Dar sincer, nu mi-as lasa copilul sa planga pt ca vrea sa fie cu mine.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Nikoleta20 spune:
ca tot ai aparut prin zona,mihaela,
vreau sa te felicit personal pentru mandretea ta de fetita cu ochi albastri,este....
SUPERBA
...stiu ca stii si ca ti-a mai zis toata lumea,dar nu ma puteam abtine....inca de cand erai graviduta,ma gandeam ce fata frumoasa vei face,fiindca nu avea cu cine sa semene altfel,dar,sincer,nu ma asteptam chiar atat de frumoasa
,intrece orice imaginatie...este....perfecta.....sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii

Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
poze picasa:
mihaelacg spune:
dyana, felicitari pt primii pasi.la cat mai multi inainte.
ce frumosi sunteti voi pe saniuta. bravo lu tati ca v-a tras cu sania.
bianca, nici nu ma gandeam vreodata ca nu i-ar place lui vladimir balaceala. de cand l-am vazut la "scaldat" cu dusul in baie, m-am lamurit de "relatia" lui cu apa
floric, is ticera
la scos degetul din gurita mariei. inca si-l suge, iar eu is tot disperata. daca nu adoarme cu tzitzi, adoarme cu degetul, altfel nu stie.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ayla21 spune:
Nikoleta eu nu mai spun nimic, pt daca vrei sa citesti, ai unde citit, si daca nu vrei, degaba scriu eu si tu iei in amuzament. Dar gandeste-te la SANATATEA copilul tau.
Vreau doar sa-ti spun ca daca ii place grisul si vrei sa-l dai, exista cereale de gris cu vitamine, noi de-alea papam.
Si eu am un copil mofturos, dar prefer sa pape putin si cat se poate de sanatos, decat sa faca alergii, gastroenterita, toxiinfectie alimentara sau mai stiu eu ce.
Poate are vreo problema daca mananca putin. Niste analize nu ti-a recomandat pediatrul? Desi arata foarte bine. Poate ti se pare tie ca papa putin, poate asa e ritmul lui, mai ales ca aluat foarte bine in greutate. Toate mamicile cred ca al lor copil mananca putin si ca e slab.
Eu iti urez multa bafta!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Am primit un glitter superb si vreau sa va arat si voua. ![]() ![]() www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |

super. la fel si pictorita luana.i-am dat si eu un pix mariei, dar ea si l-a bagat in gura.o trimit la arad s-o invete luana cu clau ce sa faca cu pixul.

POZE cu 2 ochi albastri
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Raaluca Monnvas si celelalte fete care vin la intalnire: AM FACUT REZERVAREA! Exista si un DAR, putem sa mergem doar dupa ora 16.00 ca atunci se deschide Cum e? E ok, e prea tarziu??? Pentru mine e mai bine asa ca avem timp sa papam legumele si sa tragem si un pui de somn. astept feed-back! Mami de LENA 30.03.2009 |
Si mie imi convine mai mult asa. Ca noi pe la 14 de obicei dormim.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Nikoleta20 spune:
cred k mario e somnambul
,desi doarme,o luase de-a busilea prin pat
,vre-o doi genunchi,ca sa zic asa
,apoi s-a asezat cu fundul in sus si a adormit
,il ador cum doarme asa
.
cred k ma duc si eu langa el,la
ca e posibil ca maine seara sa plecam pe la 22,si sigur vom ajunge foarte tarziu acolo...asadar,nu se stie cat si daca voi putea dormi pe drum;sper ca mario sa nu aibe probleme,desi el adoarme imediat in masina,nici nu iesim pe sosea si el
.
asadar,fetelor ,va
si ma duc la
cu
meu ca ![]()
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
poze picasa:
mihaelacg spune:
| citat din mesajul lui dyana27 primii pasi; sa nu radeti de noi... ca nu prea ne pricepem... da' avem vointa diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
dyna, sunt pasi timizi, dar siguri.

POZE cu 2 ochi albastri