Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hellou fetele !!! Am admirat Mutzunelul umblator si pe Vladimir cel zambitor ![]() !!! Eu astazi am cam umblat toata ziua, acum seara ne-am apucat de brad dar s-a trezit Alexandra si am intrerupt momentan Floric, da, si Alexandra tipa des, cred ca ii face placere sa se auda !!Pisik, imi pare rau ca nu a iesit evenimentul perfect dar important e ca ati marcat momentul !! ![]() ![]() Bianca, am admirat si noi complexul de la Brasov, sper sa ajungem cat de curand pe acolo, doar ca de noi nu e chiar aproape ![]() Tu cu Vladimir cum te-ai descurcat acolo cu somnul ? ca de mancare nu-mi fac griji dar Alexandra daca nu doarme e maraita rau ; in Ungaria unde mergeam la bazine, aveau o sala speciala pt culcat bebelusii ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai ajungeam acolo, ne balaceam bine si apoi mancam (si noi si el-noi la restaurantul din interior el la borcanel). Cand vedeam ca nu mai poate de somn (prima data cand am fost il luase somnul in apa pe umarul meu) ne asezam amndoi pe sezlong, ii dadeam putin
si adormea. Acum o sa spuneti ca era galagie. Era, dar era mai mult un zgomot de fond. Un vuiet al apei si cu voci care se auzeau constant. Cam ca la mare pe plaja.
Raaluca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
as veni dar la mine problema e ca nu stiu ce fac maine dar peste o saptamana. oricum am notat adresa, stiu si ora noua adica 16.00 asa ca daca sunt in bucuresti va gasesc eu. iar scaun nu imi trebuie ca o sa stau mai mult pe jos:)) sa le cereti celor de la carciuma scaune de copii sa puteti sa le dati mai usor sa manance in cazul in care vor. |
Le-am cerut dar nu au
ca sa fiu sincera nu prea stiu carciumi care sa aiba scaune de bebelushi ...???
Parca la muzeul taranului roman au asa ceva dar acolo e terasa ...
Raaluca spune:
Ilinca tot inainte!!! Bravoo! Eu nu reusesc ...
Iaurtul "numa' bun" e si preferatul nostru. E singurul pe care l-a aceeptat. Si a mancat de cateva ori si campina. In rest, cahhh ![]()
Bianca2503 spune:
eu nu pot sa ii dau lui Vladimir iaurt natur. nu ii place. aproape ca vomita de la el.
ii dau totusi un iaurt cu fructe cica BIO.
http://www.andechser-molkerei.de/bioprodukte/produktsortiment/jogurt_dessert/?tx_ttproducts_pi1[backPID]=20&tx_ttproducts_pi1[product]=84&tx_ttproducts_pi1[cat]=11&cHash=3cb10bef95
asta e modelul pe care l-am gasit la noi. asta chiar ii place.
Raaluca spune:
am vazut in viteza ...
sunt "ohne zucker"?
nu imi dau seama ...dar stiu ce inseamna sa nu vrea sa manance ceva![]()
noua nu ne place branzica. nici cea facuta in casa nici cea cumparata. o scuipa, se stramba vomita. asta e! nu mancam branzica!
precizez ca am amestecat-o cu frucre, cu iaurt... nu vrea in nici o combinatie
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 AYLA, apropos... si tufetele... eu am niste vise foarte ciudate si mai toate se lasa cu trezit plangand in hohote. Au inceput inca de cand eram gravida cand, pana sa nasc, am visat o data ca mi-a murit copilul, cand avea in visul meu vreo 2-3 ani si era de mana cu mama pe strada si l-a calcat masina ). Dupa aia am visat ca il pierdusem in autobuz... . Iar dupa ce am nascut am mai visat de vreo 2 ori tot asa... . Eram la un pas sa ma duc la un psihicopupu (scuze fetele psiholoage) dar mi-au zis niste mamici cu experienta ca cica ar fi normal in primul an de viata al copilului din cauza grijilor pe care ni le facem, mai ales la mamicile incepatoare ca mine.Insa, acum vreo 2 saptamani am visat ca aveam si o fetita (si acum imi aduc bine aminte fizionomia, cum era tunsa si cu ce era imbracata si, mai ales, ca semana cu mine) si ea murise dar parca statea in genunchi si se ruga si in timp ce facea asta o raza (stiti voi ca alea care duc spre Doamne Doamne) o "atragea" in sus, spre cer... Evident, m-am trezit plangand. Dar dupa ce m-am culcat la loc, dupa vreo 15 minute, am visat aceeasi fetita dar care era bebelus de data asta, moarta. Imi cer scuze daca vi se pare ca aberez. Dar ma ingrijoreaza lucrul asta foarte tare. O fi oboseala acumulata a noptilor nedormite? O fi grija imensa pe care mi-o fac la orice minut pentru copilul meu? O fi sensibilizarea IMENSA pe care o am de cand am nascut vis-a-vis de orice bebelus care sufera? Sau ce o fi? Voua vi se intampla asta? Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
GINA, eu tot ce pot sa-ti spun este ca mie mi se intampla chestii din acestea. Eu nu vreau sa te sperii, departe de mine gandul asta, dar de ff multe ori visele au avut legatura cu realitatea. Cred ca ai citit povestea mea si acel vis din copilarie care pana la urma a avut legatura cu Theodora.Apoi in timp ce eram gravida tot cu ea, ma aflam in Köln la o prietena care ma gazduia pe o perioada de trei luni cat invatam germana, am visat intr-o noapte o voce care imi spunea in germana: "Nu mai vad, nu mai aud, ma duc..." M-am trezit fff speriata si m-am uitat la ceas. Era 2.45. Beau o gura de apa convinsa fiind ca am luat-o razna din cauza cursurilor si ma culc la loc. Dimineata la 6.30 suna sotul si-mi spune:"A murit Claudine..." Eu intreb cand si imi spune ca in jur de trei, au gasit-o asistentele.

Scuze daca am fost prea sumbra dar la mine visele au fff mare legatura cu realitatea.
Si ca sa-ti povestesc si ceva mai vesel afla ca in perioada BACULUI cu o seara inainte de proba orala la literatura eu citeam HARAP-ALB. Sora-mea ma vede si imi spune sa ma apuc sa invat comentarii nu sa citesc prostii. Eu i-am spus sa ma lase in pace. A doua zi trag biletul si ce crezi: Harap-Alb!!!
Cam asta e, nu te lua dupa mine, iar daca crezi ca simti nevoia, mergi si la un psiholog.

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Bianca2503 spune:
hai sa mai scriu ceva ca vad ca e liniste pe aici si apoi ma duc si eu sa ma culc.
Eu si cu Robert nuu dormim in pat. Acum o sa ziceti ca suntem foarte ciudati. Cand am amenajt mansarda in care stam am facut-o pe gustul nostru, asa friendly si pentru prietni si am zis ca nu ne luam pat. Am luat o canapea in forma de "L" si noi dormim pe jos pe o saltea care sta in coltul canapelei. Am ales varianta sta pentru ca ne-am debransat de la gaze si ne-am pus panou solar si incalzire in pardoseala. Adica dormim ca pisicile pe calorifer.
In prima noapte cand am venit cu Vladimir de la spital l-am pus in patutul lui (avem o singura camera de 50 mp, mai avem si un apartament langa mansarda asta, tot la mansarda dar este inchiriat acum) si dormea baiatul, dar in somn facea ca magarusul si scotea tot felul de sunete. Apoi ni se parea ca nu mai respira si tot felul. Asa ca am hotarat sa il culc pe canapea (era la capul meu). Si asa doarme Vladimir pe canapea de atunci (acum doarme in acel "L" pe care il are canapeaua). Cand se trezeste noaptea doar ma ridic si sunt langa el.
Mai nou baiatul meu a invatat sa se dea cu curu' inapoi pana se da jos din pat. Sambata dimineata ne-am trezit cu el in picioare pe perna mea cu fata spre noi. Robert ma intreba de ce l-am pus in picioare asa de dimineata. Dupa care s-a asezat baiatu-n cur si ma tragea de par.
Astazi la pranz cand s-a trezit iar s-a dat jos de pe canapea. Dar tot timpul am o perna acolo in "L".
Azi-noapte a venit peste mine pur si simplu, asa in somn. Se tot deplaseaza cate putin pana coboara. Acum deja ii atarna picioarele pe perna mea. Asa ca cred ca ma duc il iau langa noi si dormim toti 3
.
Nu pot sa il pun in patut. Cred ca sufera de claustrofobie:)). cand se vede intre 4 peterti apropiati la doar 70x140 cm incepe si plange.
asa suntem noi, putin mai ca ne-lumea, dar ne simtim bine.
Bianca2503 spune:
si la mine visele au ceva ce ma sperie, dar nu vreau sa va povestesc ca cine stie ce ganduri va mai fac si eu.
daca e un vis care nu imi convine imi zic ca se intampla fix pe dos. daca e ceva de bine insa ma bucur si astept ca a doua zi sa se intample.

!!