Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Gina2008, nu trebuie sa promiti.Poti sa ne faci o surpriza si sa vii
Serios, nu tre sa promiti nimic. Mai sunt si alte fete care sunt cu semn de intrebare. Vezi tu atunci, pe moment. Ar fi frumos sa fim cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Bianca, eu mi-am bagat nasu si la celelalte filmulete cu Vladimir
Posibil ca tu sa fi dat link la ele dar eu am avut o perioada de absenteism/abstinenta de forum
Vladimir e un copil vesel si frumos!
Doamne, cum vad poze si filmulete cu ghioceii nostri, ma topesc!
Asa de veseli, frumosi, destepti, dulci or fi si ceilalti bebelusi?
Probabil ca da.
Mi se umple sufletul de bucurie si nici nu stiu unde mai incap atatea emotii.

Mami de LENA 30.03.2009

\multam

e foarte vesel si energic. nu prea pot sa tin pasul cu el. tot timpul trebuie sa avem cate o activitate.
partea buna e ca si eu sunt un copil. imi place sa ne jucam si il "incurajez" sa faca prostii. daca el vrea sa darame cartile asta e.
nici nu pot sa il cert. am incercat asta cand manca. ii explicam eu sa nu mai dea mancare pe jos iar el a luat castronelul cu supa si si l-a pus incap. atunci m-a bufnit rasu'. cearta-l daca poti.

daca o sa desenam pe pereti de abia astept sa ii pun trafaletu in brate sa facem alb la loc.

toti ghioceii sunt frumosi si fiecare are ceva special

Mergi la inceput

Copchilu' meu a adormit la 7 si nu da semne sa s trezeasca. Stau si fac ture pe langa el. De obicei dormea juma de ora dar vad ca e cam fleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

daca o sa desenam pe pereti de abia astept sa ii pun trafaletu in brate sa facem alb la loc.

Mee tooo! Mee too! S-a uitat al meu sotz ca la ozn cand i-am zis ca vreau sa lasam un perete alb in camera lui fi-su special pentru desene...

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Gina, evenimentele in sine sunt neutre. Noi le dam o semnificatie in functie de experienta personala, educatie ...

Revenind la subiect, stiu ca este 'normal"sa visezi urat. Si in perioada de sarcina si acum.
Cred ca daca facem un sondaj la fete, multe au trecut prin asa ceva. Daca te uiti la odiseea sarcinii in 40 de saptamani, la caracteristicile pe saptamani ai sa vezi ca si acolo exista specificat.

Mai departe, ce interpretare mistica sau nu ii dai depinde de fiecare ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Copchilu' meu a adormit la 7 si nu da semne sa s trezeasca. Stau si fac ture pe langa el. De obicei dormea juma de ora dar vad ca e cam fleasca.

Pai atunci hai sa palavragim
Acum m-am uitat pe lista si nu esti. Tu nu poti veni la intalnirea de pe 27?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Pai atunci hai sa palavragim
Acum m-am uitat pe lista si nu esti. Tu nu poti veni la intalnirea de pe 27?

Mami de LENA 30.03.2009

as veni dar la mine problema e ca nu stiu ce fac maine dar peste o saptamana.

oricum am notat adresa, stiu si ora noua adica 16.00 asa ca daca sunt in bucuresti va gasesc eu. iar scaun nu imi trebuie ca o sa stau mai mult pe jos:))

sa le cereti celor de la carciuma scaune de copii sa puteti sa le dati mai usor sa manance in cazul in care vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Hai, Ilincuto, zau, nu te supara, te rog. Dar am si eu un pitic si acela e suptul deshtului. Ca e pt enterteimentul lui imi dau seama, ca daca i0l dau jos din gura baga rasul ala specific de copil de numai pot dupa el (asta ziua cand e treaz). Pana la urma azi i-am dat o jucarie de ros si nu a mai bagat degetul in gura cand s-a culcat. Ei, dar cand s-a trezit, prima grija a fost degetul...Acu, trag si eu speranta ca "nu s=o insura cu degetul in gura", nu?
Dar credeti-ma este singurul lucru care NU IMI PLACE la un copil. Hai ca il tolerez pana la un an, dar insist sa il dezvat.

Azi am facut bradul. A facut Raresu o fata "matza in calendar"...Nu si-a putut lua ochii de la beculete, atat de comic a fost ... Deocamdata asta a fost reactia. NU l-a tentat sa traga de el, de globuletze...A, binen-nteles s-a agatat de ratusca si eticheta ei.

Apropo, copiii vostri tipa? Fara un motiv grav, real, adica asa de placere sa zic. Va intreb ca Raresu are episoade pe zi cand tipa cat il tin plamanii, pe diferite tonuri, de ma gandesc sa nu vina vecinii la usa ca imi tai copilul.

Ma distrez la culme cand tipa, mai nou si eu ii raspund tot prin tipat. E un reamat profund...dar noi ne jucam.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Sa va zic ce a facut Bubulescu(alias Vladimir) astazi.

Era el in premergator si tot dadea ture. Eu imi pun telefonul la incarcat (undeva la nivelul mainilor lui) si apoi ma duc la bucatarie sa ii pasez legumele din supa. Pe el il auzeam in fundal "ama, ma, ma-ma"(de o saptamana numai asta spune-pana tunci zicea tata si haide) dupa care se indrepta spre mine cu telefonul meu si mi-l intinde (nu sunase nimeni). Acum ce sa fac? Ma umfla rasul si apoi ii psun "multumeeesc!" si iau telefonul si el pleaca. Pun iar telefonul la incarcat si peste nici 30 de sec iar vine vine cu el la mine .M-am distrat asa tare ca mi-l aducea. De vreo 3 ori a facut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou fetele !!!

Am admirat Mutzunelul umblator si pe Vladimir cel zambitor !!!

Eu astazi am cam umblat toata ziua, acum seara ne-am apucat de brad dar s-a trezit Alexandra si am intrerupt momentan

Floric, da, si Alexandra tipa des, cred ca ii face placere sa se auda !!

Pisik, imi pare rau ca nu a iesit evenimentul perfect dar important e ca ati marcat momentul !!

Bianca, am admirat si noi complexul de la Brasov, sper sa ajungem cat de curand pe acolo, doar ca de noi nu e chiar aproape
Tu cu Vladimir cum te-ai descurcat acolo cu somnul ? ca de mancare nu-mi fac griji dar Alexandra daca nu doarme e maraita rau ; in Ungaria unde mergeam la bazine, aveau o sala speciala pt culcat bebelusii

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput