Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

cand ne plictisim de toate jucariile din casa cam asta facem:
http://www.youtube.com/watch?v=kSl23Y74NyQ

acum ma duc iar la joaca. recuperez diseara dupa ce adoarme Vladimir.

Va

Super geniala ideea. Si ce-l amuza.
Vedeti ca sunt marionete in Real la oferta, la 20 lei, cu diferite animale, si noi aveam cateva, ai mei se joaca si se amuza impreuna. Clau are un catel care latra pe melodii cand misca din falci, dar Luanei nu-i place.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

A venit tata acasa si e mare harjoneala la noi.
Sa va povestesc o discutie intelijenta de-a lui fi-miu.
Remarca Alex ca de multe ori in casa (nu in privat ) il strig deja...tati. Si-mi face observatie. Data urmatoare cand ma adresez lui ii spun intentionat "iubitule". Ii spun si asa, si Clau desigur ca mai auzise. Dar azi intreaba "mami, de ce ii spui iubitule, nu e sotul tau?"

Dyana, e superb Mutzu dar sa nu-l fortezi, ca are timp. Mie mi-a spus kinetoterapeuta sa nu o plimb de manuta, ca ii poate afecta piciorusele, sa o las sa umble singura pe langa mobila mai intai.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna seara tufete!

DYANA, super tare Mutzu... Si voi in zapada... un vis. Iar tu esti o SUPER MAMICA.

RAALUCA multumim de aprecieri. O sa pun in zilele urmatoare si poze cu bradul din Cismigiu, poze facute cu pretul mucisorilor lui Calin . As veni si eu la intalnire dar nu sunt sigura inca. La ce program haotic am eu, nu pot promite si apoi sa nu ma tin de cuvant.

OLI felicitari pentru mersul de-a busilea si TE AVERTIZEZ ca in maximum doua saptamani nu o sa poti sa-l mai prinzi. Asa ca pregateste-te... . Iar la faza cu tzitzi ce sa zic, am aflat si eu, la 36 de ani, de unde li se trage barbatilor adoratia pentru titi... Al meu si acum, chiar daca nu mai alaptez de luni bune, cand ii dau biberon e cu o mana pe titi. Ma mangaie si strange degetelele ca un motanel care toarce...

Eu i-am dat lui Calin azi ficat de pasare de tara. Bine, i-am dat e mult spus. A mancat fix 6 lingurite. Dar ma declar multumita.

PISIK parca intreba de NAN3. Si noi vom trece cam in 2 saptamani la Nan3 pentru ca se da de la 10 luni. Scrie pe cutie. Sigur, se poate da si mai devreme putin. E in functie si de necesitatile copilului. Eu i-am dat cu vreo 3 saptamani mai devreme NAN2 si am observat diferenta. Se satura copilul mai bine. Atunci era si complet nediversificat si nu prea ii mai tinea de fomica Nan1.

BIANCA stiu complexul ala de la Brasov. E super fain. Si Calin al meu s-ar balaci intr-una. Asta si poate ca la primele baite am fost inceti, calmi (eu si sotul). Si nu s-a speriat de apa. Sau poate datorita faptului ca e Peste?

ALMA eu vreau, daca ai timp, om de zapada cu numele lui Calin. Mi se pare super fain glitterul cu Alma, dar toate sunt frumoase, cele de pe paginile tale.

MAGDYI

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

A, si am uitat sa va spun, adica raportez, ca azi noapte iar am facut-o alba... . M-am plimbat cu Calin in brate de la 22.30 la 2.45. Atunci a adormit cat de cat, dar pana la 5 dimineata s-a mai trezit de vreo 3 ori. Off... Nu mai pot de somn si de oboseala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008
ALMA eu vreau, daca ai timp, om de zapada cu numele lui Calin. Mi se pare super fain glitterul cu Alma, dar toate sunt frumoase, cele de pe paginile tale.

Alma?
Doar numele asa sau alt mesaj? Poate fi si alta culoare scrisul (desigur si alt model dar ala cu snow mi s-a parut mie cel mai potrivit).

Pisik, astept mailul.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Bianca, eu mi-am bagat nasu si la celelalte filmulete cu Vladimir
Posibil ca tu sa fi dat link la ele dar eu am avut o perioada de absenteism/abstinenta de forum
Vladimir e un copil vesel si frumos!
Doamne, cum vad poze si filmulete cu ghioceii nostri, ma topesc!
Asa de veseli, frumosi, destepti, dulci or fi si ceilalti bebelusi?
Probabil ca da.
Mi se umple sufletul de bucurie si nici nu stiu unde mai incap atatea emotii.

Mergi la inceput

AYLA, daaa... . Vezi, daca ma gandesc mereu la voi. Pune asa cum ai scris si pentru tine, cu "te iubesc". Multumesc.

www.picasaweb.google.ro/goodzilla2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Dyana, e superb Mutzu dar sa nu-l fortezi, ca are timp. Mie mi-a spus kinetoterapeuta sa nu o plimb de manuta, ca ii poate afecta piciorusele, sa o las sa umble singura pe langa mobila mai intai.

eu sa-l forteeeeez??? nici gand; nici eu nu stiu de unde sunt asa calma de cand il am pe mutzu; si sa vezi ce-i iau la trei pazeste pe aia de indraznesc sa-mi zica, ca "ar trebui" sa faca nu stiu ce de acuma..... vai de capul lor; copilu' meu nu trebuie sa faca decat ce-si doreste el, si cand isi doreste el. daca azi a vrut in picioruse l-am ridicat putin; si daca a vrut si cativa pasi... eu nu pot decat sa fiu in extaz si sa astept sa vrea iar;
aaa, si mersi de pontul cu tinutul de manute; ; asta chiar nu stiam; o sa-l sustin altfel de acum, nu de manute; la noi e mao complicat cu mersul de mobila... ca e foarte joasa si nu-l ajuta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Gina-> rosu sau rosu

Revin mai tarziu, avem musafiri cu copii in vizita, iar disperam vecinii.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

AYLA, apropos... si tufetele... eu am niste vise foarte ciudate si mai toate se lasa cu trezit plangand in hohote. Au inceput inca de cand eram gravida cand, pana sa nasc, am visat o data ca mi-a murit copilul, cand avea in visul meu vreo 2-3 ani si era de mana cu mama pe strada si l-a calcat masina ). Dupa aia am visat ca il pierdusem in autobuz... . Iar dupa ce am nascut am mai visat de vreo 2 ori tot asa... . Eram la un pas sa ma duc la un psihicopupu (scuze fetele psiholoage) dar mi-au zis niste mamici cu experienta ca cica ar fi normal in primul an de viata al copilului din cauza grijilor pe care ni le facem, mai ales la mamicile incepatoare ca mine.
Insa, acum vreo 2 saptamani am visat ca aveam si o fetita (si acum imi aduc bine aminte fizionomia, cum era tunsa si cu ce era imbracata si, mai ales, ca semana cu mine) si ea murise dar parca statea in genunchi si se ruga si in timp ce facea asta o raza (stiti voi ca alea care duc spre Doamne Doamne) o "atragea" in sus, spre cer... Evident, m-am trezit plangand. Dar dupa ce m-am culcat la loc, dupa vreo 15 minute, am visat aceeasi fetita dar care era bebelus de data asta, moarta.
Imi cer scuze daca vi se pare ca aberez. Dar ma ingrijoreaza lucrul asta foarte tare. O fi oboseala acumulata a noptilor nedormite? O fi grija imensa pe care mi-o fac la orice minut pentru copilul meu? O fi sensibilizarea IMENSA pe care o am de cand am nascut vis-a-vis de orice bebelus care sufera? Sau ce o fi? Voua vi se intampla asta?

Mergi la inceput