Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

A, mai vroiam sa va intreb daca orezul si legumele le fierbeti impreuna in aceeasi apa. Dar cu laptele? Ca daca il fac cu lapte praf, cat clocotesc la el pana-i gata orezul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

pisigri, referitor la indulcirea diverselor mancaruri pt bb.
eu folosesc zaharul brun. si fac din el sirop de zahar din care folosesc o lingurita la 100 gr sau ml de ...ceva.
de ex:eu mananc iaurt Si cu zahar, drept pt care ii pun uneori cand nu vrea iaurt simplu o lingurita de sirop de zahar.
i-am facut 100 ml de suc de portocale si am nimerit portocale cam acre. la fel am pus o lingurita de sirop in 100 ml suc. bine ca din 100 ml de suc, maria bea doar 20, de asta nici nu-mi fac probleme ca as exagera cu zaharul.
i-am pus si in laptele cu orez si in laptele cu gris.
eu ii fac lapte cu orez si lapte cu gris cu lapte de vaca de 1,5. la cat de rar ii dau o data pe sapt, max de doau ori cate 100 gr. max 150, nu stiu daca ar face asa rau.
daca stiti voi ca nu e bine, sa-mi ziceti si mie sa nu-i mai dau.

cerealele i le fac cu lapte de-al meu, bag pompa si scot 150 cat sa-i fac cerealele.

acum am pe foc o ciorbita cu piept de pui depielitat si fara os. o fac dietetica ca sa-i dau si ei. pun bors de casa, deci nu-mi fac pb.

mazare, n-am incercat inca.

felul doi, i-am fript muschiuletii de la piept dupa reteta cuscrei ayla, sigur o sa-i placa ca nu trebuie sa se puna rau cu soacra, nu?

din 10 martie 2009, mami fericita de

Poze cu 2 ochi albastri RECENTE
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5417310586465586242

Mergi la inceput

KEA, eu orezul il fierb separat si cand il fac cu legume sau carnita si cand il fac cu orez.

sa va zic cum fac siropul de zahar ?(e dupa reteta lui capraru)
la 200 ml apa se adauga 100 gr. zahar si tot amestecul se fierbe pana ce volumul final este de 200 ml. se spumeaza in timp ce se fierbe si spre sfarsit se aduga 3 lingurite de zeama de lamaie.
se tine la frigider.

eu am in frigider un astfel de preparat, insa il folosesc doar la nevoie.

i-am facut mariei placinta cu branza ( aluat din faina si apa dupa ochi, si umplutura din branza de vaca, galbenus de ou si 2 lingrite de zahar brun)
i-a placut ca i-am dat bucatele.

i-am mai facut budinca din paste din alea pt supa alfabet cu branza si galbenus si zahar la cuptor, si alea i-au placut.

niko, incearca sa-i dai si mancare bucatele. maria nu vroia sa deschida gurita la lingurita, insa cand vedea bucatele era foarte bucuroasa.

Mergi la inceput

draga cuscra ayla(pt cine nu stie ca e dat clau) citisi tot.
problem cu nora. intelege ce inseamna "nu" dar nu asculta.
ii place la nebunie sa-si bage mainile in florile lu tac`su. ii spun ca NU are voi, se uita la mine, rade, se opreste putin apoi razand trage de ele, parca scutaura merele din copac.
nu vreau sa ma gandesc ce face cu bradul maine dimineata.
in seara asta impodobim si noi bradutul, iar la prima trezire din noapte o aduc la brad. abia astept sa vad ce fata face.

Mergi la inceput

raluca, sa stii ca nici eu nu ma mai agit cu cantitatile pe care le papa maria. avand in vedere ca are stomacelul cat pumnutul ei, stau linistita. fructe papa 200 gr, insa papa de pranz este undeva intre 100-150- max.
n-o fortez, mananca ce ii place si cat ii trebuie.plus ca e si tzatzica.

cat despre kg, m-a linistit ayla.e in grafic, nu ma mai stresez.
dar sa stiti totusi ca se cunoaste ca a inceput sa mai pape. daca in 2 luni jumate a luat 200 gr, in ultima luna a luat 360 gr.

Mergi la inceput

is singurica pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu esti singurica, tocmai ne-am trezit si noi din lungul somn de prinz, de 30 minute...
Si portiile Ilincai - cind ii place mincarea si are chef sa manince - sint pe undeva pe la 100 de grame. Fara exceptie. La 120 dau de baut. La 150 o privesc cu ochi critic si ma intreb daca s-a imbolnavit...

Anca, mai da un raport despre Florinela te rog.

Inapreda, nici la sms nu raspunzi, nici pe la noi nu dai...

Real nu avem in Iasi; v-am zis eu, e orasul ala de la capatul lumii, Cu Carre4, Kaufland, Billa. Gima si Plus, Selgros si Metro....

Inteleg ca brinza de vaci - de vaci e permisa daca e pusa in chestii gen budinci? Da de exemplu la paste cu brinza ce fel de brinza folositi? Sau mai exact, cit trebuie sa stea la cuptor ca sa fie considerata safe? Sau dati numai brinza din supermarket, de-aia pasteurizata? Ca noi, pt noi, folosim in general brinza de la tarani... Bine, nu am avut niciodata probleme si cam avem un singur "taran" de la care luam, dar....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Si daca stateam pe ganduri daca sa-i iau cilindrul de mos craciun, ei bine acum sunt sigura ca ii va placea.
Am cumparat un sac pt. jucarii de 7 lei si daca n-a chiuit cand l-a vazut...ce tipete, ce fericire, ce-l mai intoarce pe toate partile si bate cu palmele in el...a fost singura chestie (sa-i zicem "jucarie") de care efectiv s-a bucurat razand cu gura pana la urechi. Am pus poze sa vedeti si voi chestia verde.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Koko chestie de aia verde avem si noi, fii atenta la ea ca are fier de jur imprejur si iese( cel putin la noi asa s-a intamplat)!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

BUna ziua fetele,

Citesc discutii interesante despre alimentatia bebelusilor. Deocamdata iau aminte ca eu nu am facut pana cum orez cu lapte si nici gris. Dar o sa incerc. Pana atunci ma documentez.

L-am vazut pe Cristian cum arunca cu pantoful Era nervos rau pe pantoful ala:))

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu felul, defapt halul, in care mananca Vladimir. Trebuie sa ne schimbam amandoi dupa fiecare masa si sa dau cu mopul si aspiratorul.

Nu ma plang ca ma distrez, dar parca prea suntem ciudati

Priviti:

http://www.youtube.com/watch?v=LqRmjHUxYjM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mi-am amintit si punctul 2....
La carre4 in Iasi nu am gasit cilindrul ala minune.. Voi sigur din carre4 l-ati luat?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Tocmai l-am vazut in Real, la 36 lei.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput