Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Mama de ziua sotului meu i-a facut un tricou cu poza asta : http://s872.photobucket.com/albums/ab287/al3csa_dc/?action=view¤t=new_dad_2010_postcard-p239625107424.jpg .. Sper ca se vede .. 32+ Yannis AndreiPoze |
Merci mult!

am cautat si eu cu new dad 2010 da nu am gasit asa mare si frumi 

bine eu nici nu stiu cum se face . te duci cu poza pe stik si o pun ei pe tricou?
34+
Yannis
al3csa spune:
Cu placere
Da .. Daca vrei un sfat dute in AFI .. In Cora am fost eu si era un scarbos acolo .. nu mi-a placut .. aia in AFI sunt noi si vb mult mai frumos ... Poza trebuie sa se incadreze intr-o foaie A4 .. Ca sa iti ia bani doar o data .. daca depaseste iti mai cer bani
.. e parca 44 ron
numai stiu exact.
32+
Yannis Andrei
Poze
danyelana spune:
Alexutzzza si Al3csa, ce rau im pare ca nu va dau aia de a firma banii. 
E dreptul vostru doar nu va dau ceva din buzunar. 

Aylin_tarcan, mai ai rabdare putin si va veni si bebe.

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Monnica spune:
Buna fetelor,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine.
Nu v-am mai citit si nu am mai scris de ceva timp. Durerea a fost prea mare...
Am intrat azi sa va urez "sarbatori fericite si linistite!" si sa felicit mamicile: Andre_lina, Larisel, Lillyka, Simonette, Micky_mika.
Va doresc la toate nasteri usoare si bebei sanatosi!
mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
cris.dogarel spune:
lillyka, 

ce frumos si mare e Luca! Si ce seamana cu tineee
.ma bucur ca ajutoarele isi fac efectul
bea, pe unde esti?
Petra, ai incercat chiar tot, tot?![]()
? ar fi fain sa fie de ziua ta, maine
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnica Buna fetelor, Nu stiu daca va mai amintiti de mine. Nu v-am mai citit si nu am mai scris de ceva timp. Durerea a fost prea mare... Am intrat azi sa va urez "sarbatori fericite si linistite!" si sa felicit mamicile: Andre_lina, Larisel, Lillyka, Simonette, Micky_mika. Va doresc la toate nasteri usoare si bebei sanatosi! ![]() mamica lui Alexandru (04.06.2006) |
Hey! da eu imi amintesc, sper ca esti mai bine acum, stiu ca e dureros, prietena mea a pierdut 2 sarcini si stiu prin ce a trecut, bine la tine era ciar mai avansata un pic.
Ma bucur ca ai gasit putere sa ne urmaresti si sper sa fie toate bine cat mai curand! (bebe) 
34+
Yannis
haircut spune:
Danyelana, bafta la dr, sa ne aduci vesti bune
E tare draguta ideea cu tricoul pentru tati
Bafta, fetelor, sa rezolvati cu banii, eu o sa fac dosarul necesar si il duc la RUNOS, sper sa reusesc, la ce salariu mic am, macar sa imi dea toate drepturile

32+ 
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui Monnica Buna fetelor, Nu stiu daca va mai amintiti de mine. Nu v-am mai citit si nu am mai scris de ceva timp. Durerea a fost prea mare... Am intrat azi sa va urez "sarbatori fericite si linistite!" si sa felicit mamicile: Andre_lina, Larisel, Lillyka, Simonette, Micky_mika. Va doresc la toate nasteri usoare si bebei sanatosi! ![]() mamica lui Alexandru (04.06.2006) |

Sigur ca ne amintim! Ne bucuram ca ai intrat pe la noi. Sarbatori fericite si voua, sa va bucurati de mos toti 3 si sa vina un an bun, fara dureri.Ai mai facut investigatii privind cauzele?

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 4 sapt.!!
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui al3csa Cu placere Da .. Daca vrei un sfat dute in AFI .. In Cora am fost eu si era un scarbos acolo .. nu mi-a placut .. aia in AFI sunt noi si vb mult mai frumos ... Poza trebuie sa se incadreze intr-o foaie A4 .. Ca sa iti ia bani doar o data .. daca depaseste iti mai cer bani .. e parca 44 ron numai stiu exact. 32+ Yannis AndreiPoze |
Merci de sfat, din pacate nu mai am masina si nici o posibilitate de iesit din casa, ma gandeam sa merg in Unirii ca in vitan mall (unde ajung pe jos in 2 minute) cik au desfiintat!!!

34+
Yannis
al3csa spune:
| citat din mesajul lui haircut Danyelana, bafta la dr, sa ne aduci vesti bune ![]() E tare draguta ideea cu tricoul pentru tati ![]() Bafta, fetelor, sa rezolvati cu banii, eu o sa fac dosarul necesar si il duc la RUNOS, sper sa reusesc, la ce salariu mic am, macar sa imi dea toate drepturile ![]() ![]() 32+ ![]() |
Ce e RUNOS??
Ei imi dau putere sa merg mai departe 
32+
Yannis AndreiPoze

f tare! si imi plac multi si modelele pe care le au si tricourile