Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mai stiti ca ma plangeam ca nu am bani de cadouri? situatia a ramas aceiasi dar ma rog cadourile ptr ceilalti le suporta fondul sotului . Dar cadoul ptr sotul..nema...Cum nu am bani o sa iau ceva ieftin asa ca mi-a ramas mintea din lista de cadouri postata la tricou personalizat si caut emsaj de new dad/daddy to be si am gasit un site cu lucruri superbe! f frumi si moderne si mesaje de mori! La noi de ce nu sunt asa? http://www.zazzle.com/new+dad+tshirts f funny, unele cu i love my pregnant wife, altele cu real men change diapers, altele cu she's eating for 2 i am drinking for 3 si super tari! sau The man behind the belly! f tare! si imi plac multi si modelele pe care le au si tricourile . ok intrun final o sa iau unu din mesaje ma duc la unirii sa mi-l scrie aia pe un tricou cum se pricep ei dar era mult mai ok sa am din ala original

34+ Yannis

Mama de ziua sotului meu i-a facut un tricou cu poza asta : http://s872.photobucket.com/albums/ab287/al3csa_dc/?action=view¤t=new_dad_2010_postcard-p239625107424.jpg .. Sper ca se vede ..

32+ Yannis Andrei

Poze

Merci mult! am cautat si eu cu new dad 2010 da nu am gasit asa mare si frumi bine eu nici nu stiu cum se face . te duci cu poza pe stik si o pun ei pe tricou?

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Cu placere Da .. Daca vrei un sfat dute in AFI .. In Cora am fost eu si era un scarbos acolo .. nu mi-a placut .. aia in AFI sunt noi si vb mult mai frumos ... Poza trebuie sa se incadreze intr-o foaie A4 .. Ca sa iti ia bani doar o data .. daca depaseste iti mai cer bani .. e parca 44 ron numai stiu exact.

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza si Al3csa, ce rau im pare ca nu va dau aia de a firma banii. E dreptul vostru doar nu va dau ceva din buzunar.

Aylin_tarcan, mai ai rabdare putin si va veni si bebe.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Nu stiu daca va mai amintiti de mine.

Nu v-am mai citit si nu am mai scris de ceva timp. Durerea a fost prea mare...

Am intrat azi sa va urez "sarbatori fericite si linistite!" si sa felicit mamicile: Andre_lina, Larisel, Lillyka, Simonette, Micky_mika.

Va doresc la toate nasteri usoare si bebei sanatosi!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

lillyka, ce frumos si mare e Luca! Si ce seamana cu tineee.ma bucur ca ajutoarele isi fac efectul

bea, pe unde esti?

Petra, ai incercat chiar tot, tot?? ar fi fain sa fie de ziua ta, maine

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Buna fetelor,

Am intrat azi sa va urez "sarbatori fericite si linistite!" si sa felicit mamicile: Andre_lina, Larisel, Lillyka, Simonette, Micky_mika.

Hey! da eu imi amintesc, sper ca esti mai bine acum, stiu ca e dureros, prietena mea a pierdut 2 sarcini si stiu prin ce a trecut, bine la tine era ciar mai avansata un pic. Ma bucur ca ai gasit putere sa ne urmaresti si sper sa fie toate bine cat mai curand! (bebe)

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Danyelana, bafta la dr, sa ne aduci vesti bune

E tare draguta ideea cu tricoul pentru tati

Bafta, fetelor, sa rezolvati cu banii, eu o sa fac dosarul necesar si il duc la RUNOS, sper sa reusesc, la ce salariu mic am, macar sa imi dea toate drepturile

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Buna fetelor,

Sigur ca ne amintim! Ne bucuram ca ai intrat pe la noi. Sarbatori fericite si voua, sa va bucurati de mos toti 3 si sa vina un an bun, fara dureri.
Ai mai facut investigatii privind cauzele?

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Cu placere Da .. Daca vrei un sfat dute in AFI .. In Cora am fost eu si era un scarbos acolo .. nu mi-a placut .. aia in AFI sunt noi si vb mult mai frumos ... Poza trebuie sa se incadreze intr-o foaie A4 .. Ca sa iti ia bani doar o data .. daca depaseste iti mai cer bani .. e parca 44 ron numai stiu exact.

32+ Yannis Andrei

Poze

Merci de sfat, din pacate nu mai am masina si nici o posibilitate de iesit din casa, ma gandeam sa merg in Unirii ca in vitan mall (unde ajung pe jos in 2 minute) cik au desfiintat!!!

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Danyelana, bafta la dr, sa ne aduci vesti bune

E tare draguta ideea cu tricoul pentru tati

Bafta, fetelor, sa rezolvati cu banii, eu o sa fac dosarul necesar si il duc la RUNOS, sper sa reusesc, la ce salariu mic am, macar sa imi dea toate drepturile

32+

Ce e RUNOS?? si eu am sal mic dar asta este mergem inainte cu capul sus .. De multe ori am impresia ca cedez .. ca mi-e ff greu .. si ma uit la burtica .. ma uit la tati .. si gata imi trece Ei imi dau putere sa merg mai departe

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput