Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lillyka poze cu bebe luca http://picasaweb.google.com/andreeakatona2000/BebeLuca# am inceput sa ma simt mai bine de cand dorm mamele cu noi, si l-am pus pe bebe mai mult la san, inca nu am renuntat total la formula...dar oricum mai mult san decat formula... iertati-ma pentru iesirea pe care am avut-o era oboseala si m-am speriat ... e minunat cu bebe... as sta numai cu el...ma distrez cu sotul copios pe seama lui, cand il vede se incrunta...ii face in ciuda, isi scoate manusile si si le pune sub cap numai sa fie lasat in pace, ii place sa aiba spatiu sa isi intinda manutele altfel nu poate sa doarma...e asa de haios...imi vine sa il mananc...si cel mai fericit e pe burta mea spre disperarea sotului care cand il ia in brate incepe sa urle... o sa va mai povestesc...e asa de frumos sa ai bebe, numai sa apuci un pic de odihna si atunci esti cea mai fericita mamica din lume... 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |
imi place schimbarea de atitudine si BB e superb! nu pare asa micutz in poze si are fatzuca dulce si neteda 

34+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, ce planuri marete ai . Vrei sa activezi in doua odisei de-odata (adica intr-o odisee si-ntr-un club al scutecelor)? Sa-ti ajute DD sa ai travaliul asa cum ti-l doresti tu. 36+![]() AMR 4 saptamani! De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua! |
Sa dea Domnu'

Oricum dupa ceza dr. mi-a zis ca dupa minim un an pot ramane din nou dar treb sa astept OBLIGATORIU un an deci cred ca pana in ian 2011. Sa dea Domnu intai sa fac bebe sanatos acum si cuminte si apoi sper sa se aranjeze lucrurile 

34+
Yannis
cris_mario spune:
lilika...ce ma bucur ca acum gandesti pozitiv,si ca orice s-ar intampla(nopti nedormite si multe altele) vb ca o mamica adevarata...bebe Luca este superb...

este atat de frumos...si de dulce,imi imaginez ce reactii are sotul![]()
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
| citat din mesajul lui lillyka poze cu bebe luca http://picasaweb.google.com/andreeakatona2000/BebeLuca# am inceput sa ma simt mai bine de cand dorm mamele cu noi, si l-am pus pe bebe mai mult la san, inca nu am renuntat total la formula...dar oricum mai mult san decat formula... iertati-ma pentru iesirea pe care am avut-o era oboseala si m-am speriat ... e minunat cu bebe... as sta numai cu el...ma distrez cu sotul copios pe seama lui, cand il vede se incrunta...ii face in ciuda, isi scoate manusile si si le pune sub cap numai sa fie lasat in pace, ii place sa aiba spatiu sa isi intinda manutele altfel nu poate sa doarma...e asa de haios...imi vine sa il mananc...si cel mai fericit e pe burta mea spre disperarea sotului care cand il ia in brate incepe sa urle... o sa va mai povestesc...e asa de frumos sa ai bebe, numai sa apuci un pic de odihna si atunci esti cea mai fericita mamica din lume... 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |
Lillyka, imi face placere sa te citesc mai optimista.

Iar bebe Luca e un frumos. 

Sa va traiasca mare si sanatos si sa ai mult lapte. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
al3csa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() ![]() ![]() Eu nici nu mai visez la asa ceva, mie cand le-am zis a sarit sefa ca arsa si a zis sa nu cumva sa ii apar la usa cu asa ceva ca nu imi da nimic deci...nu o sa ma duc cred...ca daca nu o primeste degeaba o duc nu? Off ![]() 34+ Yannis |
Mie mi-e ciuda ca stiu ca este dreptul nostru. Si asa mi-au facut destul rau cu micsoratul salariului. Si chiar vreau sa-mi dea banii astia chiar de ar fi 5 mil .. sunt ai mei nu?? Si de ce sa nu o duci?? Ce o duci la sefa?? O duci la contabilitate sau sa RU nu?? Mie tare imi e ca gasesc ei o chichita ceva si imi dau peste nas ..

Ooof ..
32+
Yannis AndreiPoze
alexutzzza spune:
Mai stiti ca ma plangeam ca nu am bani de cadouri? situatia a ramas aceiasi dar ma rog cadourile ptr ceilalti le suporta fondul sotului
. Dar cadoul ptr sotul..nema...Cum nu am bani o sa iau ceva ieftin asa ca mi-a ramas mintea din lista de cadouri postata la tricou personalizat si caut emsaj de new dad/daddy to be si am gasit un site cu lucruri superbe! f frumi si moderne si mesaje de mori! La noi de ce nu sunt asa? http://www.zazzle.com/new+dad+tshirts f funny, unele cu i love my pregnant wife, altele cu real men change diapers, altele cu she's eating for 2 i am drinking for 3 si super tari! sau The man behind the belly!
f tare! si imi plac multi si modelele pe care le au si tricourile
. ok intrun final o sa iau unu din mesaje ma duc la unirii sa mi-l scrie aia pe un tricou cum se pricep ei dar era mult mai ok sa am din ala original
34+
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Mie mi-e ciuda ca stiu ca este dreptul nostru. Si asa mi-au facut destul rau cu micsoratul salariului. Si chiar vreau sa-mi dea banii astia chiar de ar fi 5 mil .. sunt ai mei nu?? Si de ce sa nu o duci?? Ce o duci la sefa?? O duci la contabilitate sau sa RU nu?? Mie tare imi e ca gasesc ei o chichita ceva si imi dau peste nas .. ![]() Ooof .. 32+ Yannis AndreiPoze |
Pai...in firma a mai ramas sefa si inca 2 consultanti....suntem firma de consultanta, cel mai mult ama vut 18 angajati dar marea amjoritate erau consultanti, contabilitatea o tine o firma...inante mai duceai actele si astea la secretara aia ti le primea ca nu avea incotro si isi lua ea apoi tipete daca sefei nu ii convenea ce primea...acum nici secretara nu mai avem. Deci contabilitatea e sefa, RU e sefa...

34+
Yannis
al3csa spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Mai stiti ca ma plangeam ca nu am bani de cadouri? situatia a ramas aceiasi dar ma rog cadourile ptr ceilalti le suporta fondul sotului f tare! si imi plac multi si modelele pe care le au si tricourile . ok intrun final o sa iau unu din mesaje ma duc la unirii sa mi-l scrie aia pe un tricou cum se pricep ei dar era mult mai ok sa am din ala original 34+ Yannis |
Mama de ziua sotului meu i-a facut un tricou cu poza asta : http://s872.photobucket.com/albums/ab287/al3csa_dc/?action=view¤t=new_dad_2010_postcard-p239625107424.jpg .. Sper ca se vede ..
32+
Yannis AndreiPoze
al3csa spune:
Zicea catalutza la un moment dat ca daca nu vor sa ne dea banii sa obtinem de la ei negatia in scris si cu ea sa mergem la ITM parca ..
.. nici nu stiu ce naiba sa fac ...
Ooof ce ma enerveaza sa ii doare in ... de dr noastre 
32+
Yannis Andrei
Poze
aylin_tarcan spune:
cristies, maine vroiam sa nasc, ca suna bine 22 (doar e ziua mea). dar nu cred sa am vreo sansa. si in plus, vreau si eu sa nasc la 38 de sapt, nu sa stau pana la 40. si ma mai gandeam ca asa nu nasc de craciun. acum mai am o sansa intre craciun si rev. vedem miercuri ce zice doctorul. daca nu, dupa 3 ianuarie, adic 40 sapt...dar asa nu mai am rabdare....
apropo de tehnici de nascare, la mine vad ca nu functioneaza nici ridicare de greutati, nici alergatura, nici urcat scari....macar poate am reusit sa scurtez colul un pic. sau poate am si dilatatie deja fara dureri (ca la alma). ar fi tare miercuri sa imi zica "dilatatie x"
ce mai visez....
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu