Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
al3csa spune:
Am si eu o problema ... catalutza 

sau cine stie cu ce se mananca legile
eu sunt paralela ..
Exista riscul sa nu vrea firma sa imi dea salariul mediu pe unitate la nastere. Adica poate exista vreun articol de care sa se foloseasca ca sa nu-mi acorde acest salariu? Intreb pt ca nu cred ca le va pica bine cand le voi pune cererea pe masa .. si stiu ca aia de la Resurse Umane ar face orice sa-mi puna bete in roate (zici ca da de la masa din buzunar
).
32+
Yannis Andrei
Poze
alexia28 spune:
Buna fetele,
Raportez o noapte foarte grea, n-am dormit mai deloc, uff, de abia astept sa nasc. Maine merg la eco sa vad ce-mi face Tudorelu'.
Larisel am vazut superbe poze, sa-ti traiasc printesele frumoase foc
Simonette
am citit ce-ai scris de revenirea acasa, mi-o si imaginez pe pitica mea cand voi veni cu bb acasa. Ma bucur ca lucrurile s-au aranjat acum si ca te simti bine
Lilyka ce spun fetele e fff adevarat, trebuie sa-l pui pe bb la san foarte des sa stimulezi lapticul, e greu la inceput dar o sa fie bine o sa vezi
Mcrissa imi pare rau ca trebuie sa stai in spital atat timp si de sarbatori dar e bine sa mai stea bb in burtica si te consolezi cu ideea ca la anu' veti face sarbatorile in 3
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
35w
Tudor
prietene DC .
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Stiati filmuletul asta? 29+ ....10 kile ![]() AMR....9 de zile pana la urmatorul eco ![]() www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
lorex...super tare,am ras cu Mario...lol....

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
danyelana spune:
Roco, ma bucur ca te-ai mai linistit.
Incearca metoda cu mersul pe jos si poate merge pt ca bebesa vina singur. 

Ratusca, curaj
sunt sigura ca va fi bine cu bebelina si totul se va rezolva 

Onitza, ce bine ca l-ai trimis pe Paul la ai tai si te poti odihni si tu. 

Aylin_tarcan, ce frumos gestul Almei 

Mccrissa, curaj si multa sanatate. 

Sa dea Dumnezeu sa-l tii pe bebe cat mai mult la caldura desi stiu ca nu e agreabil sa stai in spital. 

Cris.dogarel, ce rau imi pare ca ai asa dureri de la cezariana trecuta. 

Sper sa pot reusi sa nasc normal ca ma apuca iar frica. 

Zapada au dat-o cu buldozerul din curte pt ca e utilajul nostru deci nu a trebuit sa apelam la nimeni. ![]()
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
danyelana...felicitari ptr a treia steluta
...super se vede
,abia o astept si eu

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
mi-am amintit ce vroiam sa va spun aseara
ca am in probe un umidificator cu abur rece (cum o fi asta cu abur rece nu inteleg dar ma rog
) si vreau s aspun ca e frectie la picior de lemn...nu face treaba buna.
in primul rand are un miros inecacios, face ca o ceatza in camera, ridica umiditatea f greu, l-am lasat 4 ore in camera cu usa inchisa si de la 30% a crescut la 36% ceea ce e f putin.
O oala cu apa pusa pe aragaz face mult mai repede treaba asta.
Ma face sa ma gandesc daca nu cumva cele cu aburi calzi sunt mai bune...
29+ ....10 kile

AMR....9 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lillyka spune:
poze cu bebe luca
http://picasaweb.google.com/andreeakatona2000/BebeLuca#
am inceput sa ma simt mai bine de cand dorm mamele cu noi, si l-am pus pe bebe mai mult la san, inca nu am renuntat total la formula...dar oricum mai mult san decat formula...
iertati-ma pentru iesirea pe care am avut-o era oboseala si m-am speriat ... e minunat cu bebe... as sta numai cu el...ma distrez cu sotul copios pe seama lui, cand il vede se incrunta...ii face in ciuda, isi scoate manusile si si le pune sub cap numai sa fie lasat in pace, ii place sa aiba spatiu sa isi intinda manutele altfel nu poate sa doarma...e asa de haios...imi vine sa il mananc...si cel mai fericit e pe burta mea spre disperarea sotului care cand il ia in brate incepe sa urle...
o sa va mai povestesc...e asa de frumos sa ai bebe, numai sa apuci un pic de odihna si atunci esti cea mai fericita mamica din lume...
37+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
danyelana spune:
Cris.mario, merci 

Lorex, tare dragut filmuletul 

Ce mi-ati facut voi cu cartofii prajiti. 
Am facut si eu cartofi prajiti la cratita ca de aia imi era pofta si acum ii pap. 

Azi mergem si noi la doctor sa vedem pe bebe.
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
haircut spune:
LILLYKA, e superb bb Luca, sa fie sanatos si papacios si sa va intrati cat mai repede in normal

ma bucur ca esti mai bine
LOREX

de-abia astept sa-i arat lui tati filmuletul![]()
32+ 
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui al3csa Am si eu o problema ... catalutza ![]() ![]() sau cine stie cu ce se mananca legile Exista riscul sa nu vrea firma sa imi dea salariul mediu pe unitate la nastere. Adica poate exista vreun articol de care sa se foloseasca ca sa nu-mi acorde acest salariu? Intreb pt ca nu cred ca le va pica bine cand le voi pune cererea pe masa .. si stiu ca aia de la Resurse Umane ar face orice sa-mi puna bete in roate (zici ca da de la masa din buzunar ). 32+ Yannis AndreiPoze |

Eu nici nu mai visez la asa ceva, mie cand le-am zis a sarit sefa ca arsa si a zis sa nu cumva sa ii apar la usa cu asa ceva ca nu imi da nimic deci...nu o sa ma duc cred...ca daca nu o primeste degeaba o duc nu? Off 
34+
Yannis