Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata si de la noi

decenuela multam de tare bine a prins

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza burtiucutzelor....am fc cafelutza si o tin la cald....pana va treziti voi...
de pe la 3 nu mai dorm....ma chinui tare cand ma suc la shushu...sa gasesc pozitia, sa ma incordez pana ma ridic...etc. stiti voi cum e... cand vine noaptea nu prea ma bucure deloc...dar dimineata imi zic...o alta zi ...si bb tot la ghiozdan si asta e ok....
iar cu arsurile...la ordinea zilei....clar nu e de la parul copilului cum se zice ...al meu e de la 30 saptamani cu capul in jos...asa ca nu vad legatura...explicatia data de lorex mi se pare f plauzibila...rennie sa traiasca....

ma duc sa citesc si eu din urma...

35+ LUCA

Asta cu arsurile de la parul copilului e mit!

29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

si eu sunt de aceeasi parere
Daria avea un par luuuung cand am nascut-o..si nu am avut neam arsuri

Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mcrissa si oana80, bravo voua ca tineti bebeii. facem galerie pt oana?

alexutzza, nu te speria, ca nu e neaparat ceza. eu mai am o operatie veche de 13 ani, de chist ovarian. mie mi s-a parut in stg, mai jos putin de ceza dar din cate stiu e indicat sa treaca macar 1-2 ani de la operatie ca sa poti concepe bb2si eu am acest vis/speranta: sa intru in travaliu si sa fie asa de rapid incat sa mearga natural, sa nu aiba dr. ce mai face, da' io stiu daca e bine sa ne dorim asta? sa nu fie ca-n bancu' cu pestisoru de aur

danyelan, voi dati zapada cu buldozerul in curte, iar la noi nici pe blevarde nu prea se descurca astia sa folos. ce trebuie. imi place prog vostru de duminica

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Larisel, am vazut pozele cu printzesele tale si sunt superbe Nici eu nu le pot deosebi dar sunt sigura ca tu vezi foarte bine diferentele. Te cred ca iti e greu dar si bucuria de a le vedea e dubla. Felicitari inca o data.

Lillyka, ma bucur ca te simti mai bine. Imi faceam griji dupa mesajul pe care il trimisesesi Alexutzzzei. Ai grija de tine si cere ajutorul celor din jur ori de cate ori ai nevoie.

Simo, imi inchipui putzulicile care incercau sa ajunga la Nico E bine ca s-au mai aranjat lucrurile cu cei mari si familia a intrat in ritm. O sa aveti sarbatori super toti cinci mai ales ca acum avem si zapada.

Andre_lina, esti super.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

mcrissa ,oana voi si bb sa fiti sanatosi ca sarbatori or sa mai vina.Si eu am facut cu Daria pastele in spital dar chiar nu a mai contat

cris_d si eu m-am plans aici odata de niste dureri in zona taieturii(dar surde ,nu asa ascutite cum zici tu) si m-au tinut vreo 2 zile
nu stiu ce or fi fost ca nu au mai revenit,slava Domnului (astea m-au mirat in conditiile in care pe mine nu m-a durut NICIODATA operatia)

azi merg la control, asa ca sa fie
eu simt ca e totul ok si ca nu il mai deranjez anul asta
macar sa mai discut de anestezie si de IR de care nu am discutat niciodata pana acum

Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Sper ca e doar un ligament. Dar si tu esti o mamica eroina. Nu te lasi cu nici un pret. sa treaca.
Eu o sa ies miercuri la cumparaturi ca am auzit ca se incalzeste. Si o sa ma duc in realul ala de langa metro din berceni ca nu e asa de aglomerat. Pana una alta o sa-i fac listute sotului sa-mi cumpere in drum spre casa cate ceva.

Alexutzzza, ce planuri marete ai . Vrei sa activezi in doua odisei de-odata (adica intr-o odisee si-ntr-un club al scutecelor)? Sa-ti ajute DD sa ai travaliul asa cum ti-l doresti tu.

Al3csa, super preturi spui tu de braduti. La tv erau de la 60 pana la 200 de lei. (iar eu mi-am imaginat ca la 60 de lei ar fi cei mai mititei).

Mcrissa si Oana80, o sa va revansati la anul pentru aceste sarbatori. Acum pentru binele bebelusilor trebuie sa stati acolo. Noi suntem cu gandul alaturi de voi.

Cris.dogarel, Oana80 are DPN 20.01.2010. Eu zic sa lasam majoretele in dulap.

Mie de arsuri mi-a zis ca e sarcina foarte sus si de-aia e asa rau (ca eu le am de mult tare). La mine nu conteaza ce mananc, ele sunt prezente la datorie. Si cele mai rele sunt in primele minute cand ma urc in masina. Primii cativa km sunt cosmar. Si va dati seama ca stau pe scaun, nu intinsa pe bancheta. Bine ca Dicarbocalmul e permis ca altfel era dezastru. Laptele n-a ajutat decat in primele saptamani. Si asta cred ca mai mult gandul...

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele.. facem si astazi precum fluturasii?
am lipsit la apelul de dimineata din cauza ca am fost la dr. mea de aici, si m-a linistit, si m-a consultat, si m-a dat peste cap cu replica "mamicile mancacioase fac copii mici!". pai bine, nene, da eu aveam 73 de kile inainte, si 76 acuma...err... imi da cu virgula, da... stiu ei dr. mai bine! SPER! oricum, m-a chemat pe 13 ian. gata de internare, asa ca... dupa spusele ei, AMR 3 sapt!

nu mai stiu ce voiam sa spun, doar sa ii transmit dragei de ratusca ca eu ma lupt de o sapt cu un nenorocit de virus (crocobaurul...), si in afara de oscilo, si ceai, si muuulta rabdare, nu am facut nimic, si... e de bine de acum. poate imi era bine si mai repede, daca nu faceam schimb si transfer cu sotul, cand eu, cand el. da pe el il tratez cu coldrex, poate scapa el, apoi ,ma lasa si pe mine sa o termin, ca m-am saturat de tuse si sters nasul.

asa.... si, in dulcele stil clasic, prestam pe ziua de azi, muuulte briose, si simple, si cu cacao, dupa preferinte, cu fulgi de cioco in interior, dar musai cu un guguloi cat o zi de post de bezea dulce, aromata si moale si roz, care se topeste in gura... si provoaca tuturor un orgasm culinar pe masura!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Briose, ai??? Plateea, mama, ca invatati voi la Iasi la medicina? Aveti optionale culinare? multumim de tratatie

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Stiati filmuletul asta?

29+ ....10 kile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Stiati filmuletul asta?

29+ ....10 kile

Ce frumooooooos ooof ce dulce e aia mica ..

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Vrea si ea putina tandrete!!

29+ ....10 kile

Mergi la inceput