Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
aylin_tarcan spune:
mcrissa, stai frumusel acolo si tine-l pe bb la caldurica. si oana la fel!
cris.dogarel, ai grija cu contractiile! nu am incercat chiar tot tot. ca parca am asa, o retinere. de fapt nu neaparat cu intentie am facut efort, dar ma gandeam ca nu pierd nimic. si ma mir ca nici macar contractii nedureroase nu am.
al3csa, eu nu stiu legal daca pot sa refuze, dar toata lumea spune ca daca nu vor sa ti-l dea sa iti faca o hartie cum ca nu ti-l dau pentru a-l putea solicita de la serviciul sotului.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
danyelana spune:
Mai fetelor eu il simt pe bebe din ce in ce mai jos. Incep sa-mi fac griji pt ca nu am de gand sa nasc anul asta 

Si ma doare rau jos, la linia chilotului de cate ori ma ridic din fotoliu. Ce o fi? Aveti vreo idee? Si azi am simtit in plus cum mi s-a intepenit piciorul, cred ca era nervul sciatic dar noroc ca a trecut repede. 

Abia astept sa-l intreb pe doctor.
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Mai fetelor eu il simt pe bebe din ce in ce mai jos. Incep sa-mi fac griji pt ca nu am de gand sa nasc anul asta ![]() ![]() Si ma doare rau jos, la linia chilotului de cate ori ma ridic din fotoliu. Ce o fi? Aveti vreo idee? Si azi am simtit in plus cum mi s-a intepenit piciorul, cred ca era nervul sciatic dar noroc ca a trecut repede. ![]() ![]() Abia astept sa-l intreb pe doctor. Acum 35+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
si eu la fel, ma ridic cu tehnica, dar tot doare. iar miscarile din manutze, cap se si vad sub chilot
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 4 sapt.!!
haircut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Ce e RUNOS?? Ei imi dau putere sa merg mai departe ![]() 32+ Yannis AndreiPoze |
RUNOS inseamna resurse umane, normare, organizare si salarizare...

mai pompos, da' resurse umane insemnaClar ca tati si bebe sunt stimulente foarte puternice, sanatosi sa fim ca le ducem pe toate

32+
aylin_tarcan spune:
danyelana, cat de jos? eu simt capul miscandu-se la osul pubian, ca si cum ar fi in col, si manute sub linia chilotului, si aveam col de 5. cand mai mergi la doctor?
mi-e o lene, fetelor! vreau sa spal frigiderul dar asa as sta sa zac! poate mai trag un somn!
37+ cu 
iudita16 spune:
Buna fetele,
Sunt si eu o mamica ce va urmareste cu interes doar ca nu prea scriu...
Am o dilema si poate se mai confrunta careva cu problema asta si as vrea sa mai aud pareri. Sunt la a doua sarcina in 36+, am fost la control si bb inca nu s-a intors cu capul in jos. Cu prima sarcina nu am avut problema asta; se mai afla cineva in situatia asta?
merci si o nastere usoara la toate
aylin_tarcan spune:
eu sunt mai anormala de felul meu, dar la alma nu mi-a coborat burta deloc iar acum nu s-a ridicat niciodata pana sub tzatze. so....
37+ cu 
plateea spune:
alexutzza, esti cea mai tare!
nu stiu de unde le mai scoti, dar imi dai niste link-uri si niste idei... de ma imbolnavesti! sa traiesti mama, si sa nu iti piara imaginatia never ever...![]()

35+ cu 
cristies spune:
Fetele, cred ca imi fac o firma si va angajez pe voi. Asa filotime sunteti cu angajatorii... Cris.mario are o scuza, banutii tot acasa vin dar pe Alexutzzza si pe Al3csa nu pot decat sa va cert.
Am lucrat si eu la o firma unde sefa era si patroana si evident ca ajunsesem intr-o relatie de prietenie cu un pic de ghilimele, de nu dormeam noaptea gandindu-ma ca o sa ne dea afara daca nu platesc unii si altii (ca spatiul era inchiriat) si nu numai eu... destui altii. S-a dovedit insa ca desi avea oameni care lucrau de 10 ani la ea (si au trecut prin destule crize economice, salarii intarziate cu lunile, concedii neacceptate cand erau cerute, ore suplimentare nerecuperate sa.) s-au trezit ca nu mai aveau asigurarile platite de o gramada de vreme. Deci nici somaj nu pot lua...
Asa ca va citez si eu articolul, sper sa vina si Catalutza cu facaletul si s-o luati intr-o directie: "ART.51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor
beneficia si de urmatoarele ajutoare:
a) in cazul decesului salariatului, un ajutor acordat familiei, de cel putin doua salarii medii
lunare pe unitate;
b) daca decesul a survenit din cauza unui accident de munca, a unui accident in legatura
cu munca sau a unei boli profesionale, cuantumul ajutorului acordat familiei va fi de cel
putin 3 salarii medii pe unitate;
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil;
daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe
unitate;
d) un salariu mediu pe unitate platit de unitate la decesul sotului sau sotiei ori la decesul
unei rude de gradul I aflate in intretinerea salariatului."
Si sa revenim la oile noastre. Art. c e OBLIGATORIU. In contractul colectiv de la mine de la firma nu scrie "mamei" ci "salariatului" astfel daca lucreaza barbatul la firma i se plateste acest salariu chiar daca mai ia si mama de la firma ei. Si nu sunt greseli, sunt chestii care se negociaza tocmai pentru a nu fi negru pe plantatie cum sunt angajatorii gata sa ne trateze.
Aylin, deci tu cumva ti-o faci cu mana ta? Valeu, alta mamica curajoasa.
Danyelana, si eu am durerile alea ca niste cutite. Cred ca s-a ingreunat bebe si atarna prea greu. Si Decenuela zicea ceva de genul asta... cred ca e ceva normal. O sa facem ca bondarii, nu ca fluturasii (cel putin eu...). Bafta la doctor.
Cris.dogarel, si eu ma ridic cu tehnica. Daca nu aveam tehnica pana acum eram varza de coloana.
Lyllyka, alt ingeras ne-ai trimis azi. Multumim.
Monnica, multumim pentru urari. Si tie si familiei Sarbatorile cu bine va dorim. Si te mai asteptam pe aici...
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iudita16 Buna fetele, Sunt si eu o mamica ce va urmareste cu interes doar ca nu prea scriu... Am o dilema si poate se mai confrunta careva cu problema asta si as vrea sa mai aud pareri. Sunt la a doua sarcina in 36+, am fost la control si bb inca nu s-a intors cu capul in jos. Cu prima sarcina nu am avut problema asta; se mai afla cineva in situatia asta? merci si o nastere usoara la toate |
Iudita, scrie mai repede 10 mesaje cu ce vrei tu ca sa te putem citi in timp real. Mariucasara se confrunta cu problema asta. Si Catalutza. Se fac niste exercitii pentru versia bebelusului. Le poti gasi pe net.
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!