Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

petra, ce dragutz din partea almei. si pe mine m-a impresionat ana ca o gramada de lucruri le pune deoparte pt emasa speram ca o sa fie asa mai mereu
si eu "sper" cateodata sa nasc cand se implinesc cele 37 s.apoi ma razgandesc, ca cica fiecare zi in burtica e buna pt bebe.

cristies, daca scriai mes mai devreme poate nu mai plecam la carrefourm-am dus ca sa am de unde veni: zapada si gheatza in parcare, nu puteam sa ma imping pe mine pe acolo, daramite caruciorul cu alea in el. am decis sa nu iau carucior, ca iau cosh de mana. noroc ca m-au luat niste dureri de burta infioratoare de la frig (-13), ca altfel nu stiu nici cosul de mana cum il caram. asa ca am incercat sa fac cativa pasi prin magazin dar simteam ca ma descompun. am plecat la masina, ca-mi venea sa urlu..

asta dupa ce azinoapte am patzit o chestie tare nashpa: la o intoarcere de pe dr. pe stg m-am trezit cu o usturime crunta in dreptul operatiei, am bufnit in plans din somn direct. m-au trecut toate apele, credeam ca mi s-a rupt, asa de tare ardea (l-am pus pe adi sa se uite daca sangerez. mi-a trecut senzatia acuta in vreo 3-5 minute, dar inca simt locul ca pe o rana proaspata. a mai patit asa ceva vreo fata care are deja cezariana? eu sper ca era un ligament..

roco1617, ce ai decis cu telefoanele? te-ai descurcat sa iei de pe yahoo? da un semn si iti mai trimitem PM daca nu ai luat nr.

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Plateea, chiar daca nu se masoara in mod normal IR-urile la eco, poti ruga doctorul cu care te intelegi mai bine sa faca chestia asta pentru tine. Am vazut si eu ca acum e mai complicat sa le prinda la masurat (probabil de-aia nici nu se mai chinuie), insa pana la urma le gasesc si chiar e important sa stii daca trece sange suficient in placenta si la bebe.

Ratusca 33+

Acuma ca m-am prins si eu ce-s alea IR-uri vreau sa confirm ca mie mi-a facut aceste masuratori doctorita in saptamana 21.
Deci se face si la Iasi, trebuie probabil sa vrea medicul...io stiu...
Plateea, imi raspunzi te org ce medic s-a purtat asa cu tine? Sa stiu sa ma feresc.Daca nu vrei sa dai nume aici poate imi scrii pe PM.

29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris dogarel mai eu am priceput ca roco si a lasat datele acolo , o cheama roxana potcovaru.
Ma sperii cu usturimea la cezariana . Aseara am visat IAR visul meu frumos: ca ajung la spital cand e prea tarziu, copilu da sa iasa dilatatie mare si mai am un pic si il "scap" printre picioare si atunci dr zice ok nu o sa ai travaliu greu haide si se decide sa imi dea voie sa asc natural asa de groaza mi e de taietura aia acu mai si zici ca te doare le bb2 cu Ana mare eu la anu planuiesc sa fiu din nou insarcinata nu vreau sa aud ca operatia poate fi afectata

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile bune.noi azi am facut 36 de saptamani.am incercat sa plec acasa si m-am intors la spital cu contractii la 7 minute.voi face si craciunul si anul nou in spital.de ieri am o colega de salon o graviduta de la pufuleti,oana80,care a inceput sa piarda din dop.amandoua speram sa mai tinem putin puiutii la caldurica.

36+ Invingatorul lui mama

Puisori
Burtica

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile bune.noi azi am facut 36 de saptamani.am incercat sa plec acasa si m-am intors la spital cu contractii la 7 minute.voi face si craciunul si anul nou in spital.de ieri am o colega de salon o graviduta de la pufuleti,oana80,care a inceput sa piarda din dop.amandoua speram sa mai tinem putin puiutii la caldurica.

Puisori
Burtica

Ma bucur ca inca mai tii pufuletele la caldurica .. dar imi pare rau ca vei face sarbatorile acolo .. asta este .. totul pt bebeii nostrii ... Sper sa mai stea domnul pana dupa de sarbatori acolo in burtica si sa fiti bine

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si mamici,

Azi-noapte am dormit tare bine desi m-am culcat pe la 1 ca dormisem si dupa-masa si eram odihnita. Ieri a fost asa frumos la noi, a nins si s-a depus un strat alb. Am profitat de duminica si ne-am odihnit toata ziua, am vorbit cu mami a mea pe net vreo 5-6 ore , am papat si ne-am uitat la tv.

Iar azi m-am trezit dupa 9, cand cumnaul curata curtea noastra de zapada si facea zgomot cu buldozerul.

Sa mai citesc si eu putin din urma si revin.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Puisori
Burtica

Brrr bafta multa si tineti bebeii pana in 2010!

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Puisori
Burtica

Oana80 este la noi pe lista
Transmite-i salutarile noastre si multe ganduri bune!
La fel si pt tine: sa stea bebe cat vreti voi acolo in burtica, ca e frig afara si sa aveti nastere usoara!
Sa ne-auzim cu bine!

29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

mcrissa imi pare rau ca vei petrece sarbatorile in spital dar e pentru cel mai bun motiv. Inca putin si iti vei tine puiul in brate.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Puisori
Burtica

offf....sper sa fii bine,si sa mai stea bebe acolo in burtica..suntem alturi de tine

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput