Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 9
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Trebuie sa va spun ca eu dorm foarte bine noaptea. Nu ma trezesc nici ca sa merg la baie. Aseara am dormit de la 22 pana azi la 8:30. Vorbeam ieri cu o colega care imi zicea ca asa cum dormi cum noaptea asa vei dormi si dupa ce se naste bebe. Ce bine ar fi. Ea e mamica a doi baietzei si imi spunea ca la primul dormea f bine noaptea in timpul sarcinii fara sa se trzeasca macar odata si asa a fost si cand s-a nascut copilul. Nu se trezea bebe deloc noaptea. La al doilea se trezea din 3 in 3 ore si manca in timpul sarcinii. Ei asa a fost si bebe dupa ce s-a nascut; se trezea din 3 in 3 ore noaptea. 34+ Teodor www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Ce bine ar fi sa fie asa! Asta ar insemna ca as dormi de-as rupe in primele luni dupa nastere!
Ratusca 33+
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce bine ar fi sa fie asa! Asta ar insemna ca as dormi de-as rupe in primele luni dupa nastere! Ratusca 33+ |
Daaaaaaaaaaaa Si eu la fel .. si mi s-a intamplat de ff putine ori sa ma trezeasca in timpul noptii cand se misca .. deci .. as fi o fericita
32+ Yannis Andrei
Poze
haircut spune:
Neata si de la noi
Multumim de cafea, Deceunela,, eu is la laptic cu cereale
Al3csa, stiu ca nu-s singura, dar cred ca o sa cam avem de tras dupa excesele astea din sarcina in fine, sanatoase sa fim, noi si bb-ii, ca le-om rezolva pe toate dupa nastere si alaptare
Stiti cumva de unde sa iau cauciucuri de iarna mai ieftine?
32+
cris_mario spune:
lariselllllll.....superbe fete ai,ingerasi..ne bucuram ca sunteti bine,si mai ales ca ti-ai facut timp pentru noi..pozele sunt de vis multi pupici ptr fete si multe flori ptr mami
Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
Gata mi s-a cam dus energia .. Acum mi s-a facut somn .. dar ce somn .. vreau acasa la mine in paaaaaaaat sa doooorm ... Ooof ce va mai invidiez
32+ Yannis Andrei
Poze
cristies spune:
Buna dimi si de la noi (daca se mai numeste dimi la ora asta...).
Lucia, daca e cum zici tu...eu una m-am ars. Cred ca de la 12.30 si pana la 7.30 m-am trezit de vreo 3 ori la sushu si inca de doua de sete. Daca face si bebe la fel...
Ratusca, esti foarte dragutica. O sa fii o mamica asa de tinerica...
Aylin, cum adica vroiai sa nasti azi? Voi chiar vreti sa intru in fibrilatii? Ce frumos ca ai fost la zapada...
Cris.mario, vreau si eu remi...n-am mai jucat din facultate (pardon, din sesiune ca atunci era mai mult timp liber ).
Al3csa, ai grija de tine cu alergatura pe zapada asta. Si am vazut la TV ca brazii sunt inca foarte scumpi (cei naturali). Aia recomandau sa mai astepte cine vrea...
Alexutzzza, dar stiu ca ai dormit in week-end. Nici eu n-am facut mare lucru, dar nici asa odihnita ca tine nu sunt.
Bubu_bu, sa treaca toate!
Si inca o chestie. Fetele, trebuie sa tinem bebelusii cat mai aproape de cele 40 de saptamani. Povestile ca sunt complet formati de la 28 sunt doar povesti. Plamanii la fetite se dezvolta in jur de 34 de saptamani iar la baieti 36-37. Nu doar greutatea e importanta.
Asa ca mai usurel cu cumparaturile si alergaturile.
Hai ca m-am rafuit cu voi dar asta pentru ca m-a sunat cineva si mi-a zis "aaaa, pai daca ai intrat in saptamana 37 de-acum lasa no-spa-ul ca nu mai e nici un pericol".
Si-uite-asa o barba avea...
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
Yasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
AAA, si sa nu uitam de o metoda mai putin placuta, insa eficienta: urcatul si coboratul scarilor. Nasa mea zice ca functioneaza beton! Ratusca 33+ |
Mai ales coboratul scarilor este foarte bun. Eu la prima nastere urcm cu liftul pana la 7 si coboram pe jos - rezultatul = intr-o ora 2cm dilatare.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 30+
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Noroc ca de maine sunt in concediu acasa, deci nu trebuie sa imi mai pun problema cum ajung la si de la serviciu, fara masina. Joi si vineri am luat taxiul, dar in stilul asta cred ca dadeam faliment! Partea cea mai proasta este ca nu imi dau seama de la ce Doamne iarta-ma am racit in halul asta. Ca de mers prin frig nu, de stat in curent iarasi nu... of! Ratusca 33+ |
Si eu la fel, dadeam bani pe taxi sapt trecuta
Acum sunt in prenatal , dar oricum, intre timp mi-a pus sotul si cauciucuri de iarna pe masina.Azi ma duc dupa jucarii de mos craciun la nepotei si finutzi!
De racit cred ca ai luat de la cineva...
29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza burtiucutzelor....am fc cafelutza si o tin la cald....pana va treziti voi... de pe la 3 nu mai dorm....ma chinui tare cand ma suc la shushu...sa gasesc pozitia, sa ma incordez pana ma ridic...etc. stiti voi cum e... cand vine noaptea nu prea ma bucure deloc...dar dimineata imi zic...o alta zi ...si bb tot la ghiozdan si asta e ok.... iar cu arsurile...la ordinea zilei....clar nu e de la parul copilului cum se zice ...al meu e de la 30 saptamani cu capul in jos...asa ca nu vad legatura...explicatia data de lorex mi se pare f plauzibila...rennie sa traiasca.... ma duc sa citesc si eu din urma... 35+ LUCA |
Asta cu arsurile de la parul copilului e mit!
29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
al3csa spune:
Al3csa, ai grija de tine cu alergatura pe zapada asta. Si am vazut la TV ca brazii sunt inca foarte scumpi (cei naturali). Aia recomandau sa mai astepte cine vrea... Si inca o chestie. Fetele, trebuie sa tinem bebelusii cat mai aproape de cele 40 de saptamani. Povestile ca sunt complet formati de la 28 sunt doar povesti. Plamanii la fetite se dezvolta in jur de 34 de saptamani iar la baieti 36-37. Nu doar greutatea e importanta. Asa ca mai usurel cu cumparaturile si alergaturile. Hai ca m-am rafuit cu voi dar asta pentru ca m-a sunat cineva si mi-a zis "aaaa, pai daca ai intrat in saptamana 37 de-acum lasa no-spa-ul ca nu mai e nici un pericol". Si-uite-asa o barba avea... 36+ AMR 4 saptamani! De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua! |
Stiu si eu ca sunt scumpi .. M-am lovit de asta ieri cand am fost in piata si m-am ingrozit .. 150 ron un bradut .. Dar in praktiker sunt 36.9 ron aia olandezi sau nu stiu ce drac de natie care mie imi plac fff mult si in Mr. Bricolage 49.9 ron tot asa. Pana intr-un metru jumate exact cat vreau eu .. Sper sa gasesc ceva care imi place ..
Iar cu prematurii ai fff mare dreptate .. nu stiu ce naiba se intampla de se nasc atatia prematuri .. Acum cand iti alegi spitalul intrebi "aveti sectie de prematuri?" Ooof groaznic. Si eu sper sa ii tinem pana la termen. Desi am vazut ca andre.lina care a nascut ff devreme a stat f putin in spital .. Sper sa nu ne afecteze sarbatorile astea pt ca vrei nu vrei tot depui efort. Nu poti sa-ti iei mana de pe tot sa nu faci nimic pt ca esti gravi. Un pic de alergatura si un pic de mancare solicitanta tot faci
32+ Yannis Andrei
Poze