Mamici de Pufuleti de Ian-Febr 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu_bu spune:
buna dimineata si de la noi!am avut o noapteeam adormit la 12 abia abia respiratie grea sforaitdoamne niciodata nu am sforait....dureri de burta in fine dar am adormit si suna tata de pe drum era in austria si masina l-a lasat...bateria si statea in frig...s-a rezolvat intr-un final..si am adormit din nou cu aceleasi dureri si maini umflate si gemete in somn de a crezut sotul ca nebuneste...offfam si plans abia astept sa nasc ca simt cateodata ca nu mai pot si ca am sa cedez dar cum zicea cineva....o noua zi bebe tot la purtator si na....mergem inainte...noroc cu fetele ce sunt eja mamici si ne mai usureaza sufletele si temerile
o zi frumoasa fete
34+
AMR 6 sapatamani
poze
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Marca sa fie Western iar capacitatea minim 500 GB 34+ Teodor www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
A, mi-a mai recomandat cineva marca asta. Dar SeaGate nu e OK?
Ratusca 33+
lucia2000 spune:
Trebuie sa va spun ca eu dorm foarte bine noaptea. Nu ma trezesc nici ca sa merg la baie.
Aseara am dormit de la 22 pana azi la 8:30.
Vorbeam ieri cu o colega care imi zicea ca asa cum dormi cum noaptea asa vei dormi si dupa ce se naste bebe. Ce bine ar fi.
Ea e mamica a doi baietzei si imi spunea ca la primul dormea f bine noaptea in timpul sarcinii fara sa se trzeasca macar odata si asa a fost si cand s-a nascut copilul. Nu se trezea bebe deloc noaptea.
La al doilea se trezea din 3 in 3 ore si manca in timpul sarcinii.
Ei asa a fost si bebe dupa ce s-a nascut; se trezea din 3 in 3 ore noaptea.
34+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
aylin_tarcan spune:
neata si de la noi dupa un weekend fulllll!!!!
mamidepuiuti lasa depresia, ca uite cat ai, 36+!!! mai e putin! apropo de closca, alma mereu spune ca mami face cotcodac, si zambeste hoteste! ieri i-a pus deoparte lui bb o bucatica de croissant ceea ce m-a impresionat! la cat e ea de capra de obicei, bb vad ca e tare indragit!
plateea, linisteste-te. chiar daca e mic, e destul de mare. mai tine-l acolo la cald. roaga-i pe doctori sa masoare indicii de rezistenta ai fluxului sangvin pe arterele ombilicala si uterine stg/dr. sau macar pe ombilicala.
onitza, uraaa! ce bine! in sfarsit poti sta cumintica in pat
noi am avut un super weekend, adica plin! sambata mi-am petrecut-o la cumparaturi si asteptand 5 ore in aeroport (pe parintii mei) iar duminica, la sanius cu alma, la ai mei in vizita, drumuri peste drumuri etc.
se pare insa ca sunt bine, nu am niciun semn, desi eu cam vroiam sa nasc maine (dar deh, socoteala de acasa....)
sunt cam obosititca, dar sper sa reusesc azi sa ma odihnesc (desi se pare ca in ultimele zile am program cam incarcat)
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu
lucia2000 spune:
E "decent" si SeaGate dar Westen e cel mai bun, ina si un pic mai scump.
34+ Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
cris_mario spune:
neata si de la noi...aseara nu am mai intrat ptr ca am jucat remi pana la 12 si cv....iar dimi am plecat direct la dr cu sotul sa iau prenatalul...am rezolvat si acum sa fac putina ordine ca zilele astea vine preotul cu Craciunul
Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
Neatza, evident ca eu nu am putut adormi usor aseara, m-am foit m-am si trezit d vro 2 ori ca deh cand nu dormi si te foiesti te apuca toate intrebarile si dak tot nu aveam somn (si nici sot acasa care sa zica cum cas nebuna sa ma skol sa vin la calc) am venit sa-mi googaluiesc intrebarile si tot asa pe la 4 jumate am adosmit si la 9:30 abia abia am tras de mine sa ma trezesc si sunt
34+ Yannis
al3csa spune:
Eu chiar dorm f bine .. Nu am probleme .. Nu prea am timp sa ma trezesc de shushu ca dorm f putin si nu din lipsa somnului ci pt ca ma imi fac de lucru si ma apuca 1-2-3 noaptea .. iar cand ma pun in pat adorm imediat. Si eu sforai de cand sunt gravi .. cica destul de rau .. La un moment dat m-a si inregitrat sotul meu Deh ce sa facem daca bebe apasa .. . Iar cand ajung acasa devreme mai fur 2-3 ore. Mai putin azi ca am de cheltuit bonuri si de umblat pt bradutz .. .
Ma bucur ca v-ati mai trezit
32+ Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Cris.mario, stiu ca am promis ca pun poze cu mine post-coafor, insa avand in vedere ca nu mai am masina, nu cred ca ma aventurez pana in Piata Romana pe vremurile astea albe! Ma bag sa caut o poza de data trecuta si sper sa ma pricep sa imi fac si eu un album pe Picassa sau ceva asemanator... sper sa imi iasa Tu cum te simti, s-au mai dus contractiile? Ratusca 33+ |
ratusca ms de intrebare...eu asa ma simt bine,simcer nu am de ce sa ma vait..doar ca ma sacaie,ca sa zic asa contractiile astea nedureroase,iau no spa ,satu intinsa...sa dea DD sa fie bine;imi pare rau ca esti racita,sper sa treaca.....abia astept poze cu tine
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Ia sa vedem daca am reusit. O poza (nu foarte revelatoare, dar e cea mai clara) aici Ratusca 33+ |
esti superba...foarte frumi,k bn zice alexutzzza cea mai frumi de pe lac