Remember 2009
O clipa sau cateva de aduceri aminte. Un remember al anului ce va trece, la fel ca altii din urma...
Ce a insemnat pentru voi acest 2009? Ce ati castigat, ce ati pierdut, ce ati visat si ce s-a implinit in acest an? A fost un an bun sau ba? Cantariti cu inima anul ce va sa treaca, pentru a-l primi cu sufletul deschis pe cel care sta la stop :)
va ascult cu drag,
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
unboticutz spune:
e anul in care cel mai mare vis a devenit realitate, anul in care am ramas insarcinata. mai bine fac bilantul pe 31, e posibil sa tin pana atunci minunea in brate . de fapt, ce bilant, nu mai conteaza nimic in afara de bebe din burtica
37+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AMR 2+!!!
Alizee spune:
2009 a fost mai bun decat 2008.
Sper ca 2010 sa fie mai bun decat 2009.
allinta
SARBATORI FERICITE !
doina2222 spune:
Pentru mine, 2009 a fost...oare cum sa-l cataloghez ?! Cel mai minunat din viata mea sau cel mai groaznic ?! Inca nu stiu...Probabil inclin sa vad partea plina a paharului pentru ca s-au intamplat 2 minuni si un lucru ingrozitor.
A fost anul in care avenit pe lume copilul mult dorit...
A fost anul in care nu l-am tinut in brate decat dupa mult timp...
A fost anul in care i s-a facut o operatie de corectie pe cord deschis...
In concluzie A FOST ANUL IN CARE COPILUL MEU S-A NASCUT DE DOUA ORI!!!
Cu siguranta cel mai important si mai prezent in amintirile mele este 2009 !
LA MULTI, MULTI ANI TUTUROR !!! - FERICITI !
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
bobocel_07 spune:
Pentru mine anul 2009 a inceput cum nu se poate mai bine cu bebe la purtator,cu vise pentru o casa si un serviciu mai bun care erau cat pe aci sa se realizeze.Insa surpriza, am pierdut sarcina, mi-am pierdut locul de munca si sunt inca in cautari, si s-au naruit toate visele de a ne cumpara un apartament.Deja ma vedeam cu bebe si cu sotul locuind singurei insa soarta a avut alte planuri.Nu stiu ce sa spun, a fost un an si cu greutati si cu bucurii.Sper ca in anul 2010 sa am multe realizari.
alexia_07
LauraNicole spune:
Anul 2009 a fost anul in care am incheiat o perioada a vietii mele,o casnicie si o relatie si anul in care m-am mutat in alta tara,in care o noua relatie a inceput,anul in care m-am logodit ,anul in care i-am oferit copilei mele o viata in alta parte unde e fericita,iubita,ocrotita si chiar alintata ,anul in care am pierdut una din cele mai dragi prietene si am suferit ca un caine de durere (Soni fi binecuvantata acolo unde esti,la dreapta Domnului ca un inger pe drept ! ),anul in care am aflat ca mama mea are cancer si o doare in 14 de el ,anul in care am castigat o familie (parintii lui Mousi ,sora,cumnatul,nepoata,nepotul) ,anul in care am cunoscut oameni noi si unii dintre ei mi-au devenit prieteni atat de buni desi veneam dintr-o tara de care cu greu auzisera ,a fost anul in care mi-am reinceput studiile si studiez ceea ce mi-am dorit de mai mult de 20 de ani ,anul in care l-am reintalnit pe tatal natural al fiicei mele si dupa 12 ani de ura si dezamagire am redevenit prieteni (doar prieteni) ,anul in care am invatat din nou sa rad ,sa glumesc si chiar sa copilaresc (Multumesc,Mousi,pentru tot !) .Deci a fost anul in care am terminat ceva pentru a incepe altceva !Si pentru ca sunt fericita cum n-am fost in cei 34 de ani trecuti (am 35 acum) tind sa cred ca a fost un an mai mult decat bun !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
anaemi spune:
A fost anul in care am realizat si mai mult cat ne-a ajutat si cat ne ajuta Dumnezeu !
A fost anul in care am realizat cat de mici suntem si ca nimic in viata noastra nu a fost intamplator !
A fost un an bun si sper ca 2010 sa fie macar la fel ca 2009, daca nu mai bun !
Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ayla21 spune:
Sunt unele momente in care as vrea sa nu rememorez acest an, a fost intr-un fel cel mai tragic an din viata mea. Am avut atat de multe incercari, cat pt o viata de om. Am simtit de atatea ori ca am primit de la viata tot ce un om isi poate dori, ca apoi sa ma tem secunda de secunda ca voi pierde ce am, ce iubesc.
In acest an Dumnezeu mi-a daruit 3 copii. Dar eu am daruit cerului 2 dintre ei. Am invatat sa lupt pt singura mea fetita, am invatat sa ma bucur de fiecare zi cu ea, de fiecare progres, de fiecare reusita.
Am cunoscut o lume a mortii si durerii, a lucrurilor facute in memoria cuiva drag, am cunoscut mame de ingeri, si am inteles viata din unghiul celor care pierd.
Am cunoscut viata in spitale, alaturi de jumatatea mea, am cunoscut zile si nopti in rugaciune, si secunde in care mi se oprea mintea in loc si ramaneam fara aer, de teama ca si daca respir, voi pierde ceea ce iubesc. Am luptat alaturi de el, am luptat cu neputinta mea de a face mai mult, cu speranta ca doar sa fiu acolo ii sunt de ajuns.
Insa prin toate aceste incercari am cunoscut o noua fatza a iubirii, a iubirii dincolo de incercari, dincolo de limite. Ma tem zi de zi pt ce am, si partea buna a cestor temeri este ca apreciez ce am, si incerc sa fac lucurile asa cum trebuie. M-am maturizat foarte mult, desi m-am maturizat fortata de imprejurari.
Datorita atator schimbari in viata noastra, si poate si datorita evenimentelor nefericite, am pierdut unii prieteni, dar am castigat altii. O parte din acesti prieteni de suflet i-am cunoascut pe DC. Mi-au fost alaturi si in zile rele si in zile bune, am simtit sustinerea lor de atatea ori.
Am crescut un copil minunat, un prematur precoce, de care sunt mandra, si care este, nu cea mai mare realizare doar a anului care e pe sfarsite, ci poate cea mai mare realizare a vietii mele.
Am reusit alaturi de sotul meu sa mergem impreuna, uniti, dupa toate aceste incercari. Si chiar cu durere in suflet, privim inainte spre noul an, cu speranta ca timpul le vindeca pe toate, ca Dumnezeu ne-a dat o noua sansa, si...invatam sa traim din nou.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
viviana spune:
Ma voi gandi la anul 2009 intotdeauna.
Sper ca a fost primul dintre cei mai frumosi ani ai mei.
Ah, nu este vorba de realizari personale sau bani sau cine stie ce aspiratii! Nici pe departe!
E doar vorba de prietenie si amintiri.
Acei prieteni pe care nici nu te gandesti ca i-ai putea avea vreodata, acele amintiri pe care nu le vei pierde niciodata orice s-ar intampla.
2009. Un an atat de bogat in simplitatea lui incat mi-as dori ca anul 2010 sa fie - pentru Ayla21, LauraNicole, Alexia, Doina2222 si pentru toate persoanele ce au avut suferinte mai mari sau mai mici - ceea ce a fost anul 2009 pentru mine.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Gabi_K spune:
La safrsitul anului 2007, am citit intr-un horoscop pe anul 2008, ca pe la sfarsitul anului ma voi intalni marea iubire, o persoana care va veni din strainatate.
Inainte de sarbatori, la sfarsitul lui 2008 l-am cunoscut, am petrecut impreuna sarbatorile, ne-am indragostit unul de celalalt.
De atunci a trecut un an- cel mai frumos an al vietii mele de pana acum, ne iubim, si sper din toata inima, ca toti anii mei de acum inainte vor fi la fel de frumoase ca si 2009.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
nushulica spune:
pt mine a fost cel mai fericit si linistit an,a fost primul an in care am zambit in fiecare zi,a fost primul am in care mi s0a bucurat sufletul zilnic si asta doar datorita copilasului meu David!a fost primul an cand mi s0a spus mamaanul in care puiul meu a facut primii pasi,primul concediu in 3...ce mai...CEL MAI FRUMOS AN DIN VIATA MEA!
aaa,pe plan profesional nu am realizat nimic din cauza ca stau acasa dar nici ca-mi pasa , am realizat destule pana acum
de David