Remember 2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

2009 - anul in care baietelul meu Razvan mi-a facut verbal prima lui declaratie de dragoste: MEMEU MAMI ! (mereu, mami).
Anul in care inima mea deschisa a primit dragostea copilului meu, dragoste oferita constient si voluntar.
Razvan sufera de tulburare autista.
Imi voi aminti mereu despre acest an ca despre anul in care mi-am regasit copilul, ratacit intrun labirint cu pereti grosi de sticla, ce parea fara capat, fara iesire...
Multumesc, Corina si Fanuta - terapeutele lui Razvan.

Ce-am pierdut... nici nu mai conteaza, pe langa ceea ce am castigat .

Cristina si [blue]Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pentru mine 2009 a fost un an agitat, prea agitat si prea stresant.
Pas cu pas, zi de zi, m-am temut ca o sa-mi pierd jobul, luna de luna am vazut oameni cu care lucrez de 10 ani punand lucruri in cutii, luna de luna am facut planuri despre ce sa facem cu putinii bani economisiti, daca sa plecam in concediu sau nu, daca sa reparam ceva la casa sau nu, daca sa venim in Romania sau nu.
A fost un an extrem de stationar - nu am luat-o in nici o directie - si extrem de stresant si nu s-a terminat. Inca am acelasi serviciu desi simt rasuflarea somajului in ceafa ...si inca imi mai caut job, zi de zi. As vrea sa se termine odata cu asta, sa stiu ca am luat-o intr-o directie, un job nou, poate un master ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Anul 2009 a fost greu... si nu foarte frumos . Am avut doua mari dorinte pentru 2009 si niciuna nu s-a indeplinit + o gramada de piedici tot anul.
Imi pun sperantele in 2010 .

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Anul 2009 a fost greu... si nu foarte frumos . Am avut doua mari dorinte pentru 2009 si niciuna nu s-a indeplinit + o gramada de piedici tot anul.
Imi pun sperantele in 2010 .

edit, ca nu a fost in totalitate un an rau, am avut noroc ca l-am avut alaturi pe prietenul meu care m-as sustinut tot timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anul 2009....a fost un an bun din toate punctele de vedere. speram ca si 2010 sa fie macar atat de bun ca si acesta! ne-a mers foarte bine din punct de vedere financiar, am avut alaturi cele mai dragi si scumpe fiinte din viata mea: printesa noastra, sotzul, mama si prietenii, am fost sanatosi cu totii (ceea ce e cel mai important!!) si ne-am putut bucura unii de altii!!

SARBATORI FERICITE!
FIE CA ANUL 2010 SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI SI BUCURII!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Groaznic de greu,cu multe probleme si necazuri..cel mai greu an din viata mea si abia astept sa se termine.Sper ca anul ce vine sa fie mai bun,desi nu stiu la ce sa sper..poate la o minune...

Craciun fericit tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Pentru mine 2009 a fost un an agitat, prea agitat si prea stresant.
Pas cu pas, zi de zi, m-am temut ca o sa-mi pierd jobul, luna de luna am vazut oameni cu care lucrez de 10 ani punand lucruri in cutii, luna de luna am facut planuri despre ce sa facem cu putinii bani economisiti, daca sa plecam in concediu sau nu, daca sa reparam ceva la casa sau nu, daca sa venim in Romania sau nu.
A fost un an extrem de stationar - nu am luat-o in nici o directie - si extrem de stresant si nu s-a terminat. Inca am acelasi serviciu desi simt rasuflarea somajului in ceafa ...si inca imi mai caut job, zi de zi. As vrea sa se termine odata cu asta, sa stiu ca am luat-o intr-o directie, un job nou, poate un master ...

Ah,parca ai descris situatzia mea(noastra)!

Si zau ca nu intrevad o remediere a situatzieie intr-o perioada aprpiata!

Insa,am fost sanatosi si asta e cel mai important!

Imi doresc insa liniste...si stabilitate si sigurantza!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

un an in care am luat decizii proaste si nu mi s-au indeplinit planurile. atat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Pentru mine a fost anul incertitudinilor. Anul in care mi-am revazut toate deciziile luate de mine pana acum si m-am indoit ca am procedat bine. Anul in care am traversat cea mai neagra depresie din viata mea si taman cand am crezut ca mi-am revenit si sunt bine, am constatat de fapt ca traiam in alta lume, cea in care imi imaginam ca lucrurile merg spre bine. Privesc cu teama spre 2010.

Nico de Isabela si 32+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Doamne ca a trecut o decada si parca ieri eram in 2000. Tineti minte cantecul: 'Noi in anul 2000 cand nu vom mai fi copii".

si pt mine 2009 a fost un an mai greu. Mult stres, cam multa agitatie in suflet. In lunile de sfarsit de an parca a inceput totul sa se linisteasca.
Imi doresc un 2010 calm si linsitit si sa fim toti sanatosi.

O imbratisare calda si un gand bun pt toti cei care au fost greu incercati si au pierdut persoane dragi in anul asta.

Mergi la inceput