Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 21
liliac1 spune:
claudia Multam, multam. Ma uitam la Iulia ta care si-a scos papusa in carucior la zapada si tot ma apuca nedumeririle vis-a vis de par. Mi-e draga de nu mai pot si-i sta atat de frumos cu parul ala ca spicul incat din nou ma intreb cum reusiti sa-l intretineti. Stiu, stiu, va chinuiti...dar nu va cred, pe cuvant ca nu va cred.
Mai, dar pentru cine erau asa de multe cadouri sub bradutul vostru?? Deja Mosul a poposit la voi???
Hmmm, oare adresa mea o are corecta??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Da da, am cititara tot tot. Uite ce frumos si ordonat ai scris. Bravo! ![]() M-am uitat iar pe pozele de la botez, ce semeni cu mama ta! ![]() ![]() ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Deci ai cunoscut-o si pe mama.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Pai sa-l trimiti sa se intalneasca cu al meu si sa faca o sedinta de grup: ma numesc X si nevasta-mea a ramas gravida dupa xyz tratament. De n'shpe luni de zile nici nu vreau sa mai aud de , sunt fericit asa Si pot continua la tema mult si bine. Si in cele din urma o sa-l convinga pe-al tau sot sa bage flotari ca treaba merge unsa dup-aia. Parol! Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei |

Nici de
si mai ales de dat probe prin clinici (ce pacat ca nu e vreun emoticon explicit pt asta)
de Natalia (03.09.09)
liliac1 spune:
Claudia n-am cuvinte sa ma exprim
N-a stiut nici inainte ce sa zic...si nici acum. 

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
4mykids spune:
Liliac ,papusa din carucior este Isabella
, dar o iau ca un compliment, ma faci sa rosesc la adresa Iuliei, si chiar daca nu ma crezi ne batem capul, acu i-am tuns bretonul si am sa va pun o poza sa o vedeti (daca si la tuns fata pe jumatate ce puteam sa fac);
Mosul a poposit deja la noi, acu sunt ascunse, mi-a mancat o jumate de zi impachetatul, si o zi intrega de cumparaturi , plus buzunare golite la greu,nu spun suma ca sa nu se sperie nimeni...dar na familie mare ce sa facem,
Promit ca intr-o zi cele doua printese se vor cunoaste si vor avea GREAT FUN TOGETER, pana atunci va pupam cu drag.
Nela, somnic usor
monikus spune:
Claudia tare imi pare rau pt pierderea voastra. Dzeu sa va ajute sa depasiti momentul greu.
Cred ca si eu o sa incep diversificarea tot cam asa.
Mai fetelor, puiul meu nu mai vrea sa stea la san decat cate 5 minute la fiecare. Apoi incepe sa se agite si sa urle. Nici nu stiu ce sa fac. HELPPPP
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
4mykids spune:
liliac 
, hai nu te mai intrista ca atrencut acum , nu se nai poate face nimic, sa bem un pahar de vin cald si sa asteptam cu zambetul pe buze Craciunul, atunci se intampla miracole,vazand fetele piticilor bucurande-se de cadouri;
happy_uka spune:
Multumim pentru complimente Monikus.
Si nu, parul nu era comestibil, doar corpul, de la brau in jos ( usor macabru, daca stai sa te gandesti). Da' yammy rrrau!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita 

Sarbatori fericite!!!