Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 22
liliac1 spune:
Da, claudia, normal ca papusa e Isabella, ca doar Iulia nu mai e chiar asa mica sa se mai joace cu alea de plastic, nu?! E fetita mare, e la next level!!
Noi n-avem papusa, avem ditamai papusoiul ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Mai fetelor, puiul meu nu mai vrea sa stea la san decat cate 5 minute la fiecare. Apoi incepe sa se agite si sa urle. Nici nu stiu ce sa fac. HELPPPP Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE POZE BOTEZ pentru prima data in asteptarea lui in trei ![]() |
Poate se satura repede! Natalia sta uneori si 2-3 minutele.
de Natalia (03.09.09)
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Poate se satura repede! Natalia sta uneori si 2-3 minutele. de Natalia (03.09.09) |
Multumesc frumos pt raspuns. Totusi dupa 1 ora cauta cu gura sanul si nici nu stiu daca e ok sa-i dau dupa 1 ora sa manance din nou.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Mai fetelor, puiul meu nu mai vrea sa stea la san decat cate 5 minute la fiecare. Apoi incepe sa se agite si sa urle. Nici nu stiu ce sa fac. HELPPPP Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE POZE BOTEZ pentru prima data in asteptarea lui in trei ![]() |
La noi cand s-a intamplat asa a fost 1din 2 cauze:
- debit prea mare la san ( solutie- am exprimat cu pompa inainte de supt)
- afte in guritza ( solutie- glicerina boraxata cu care o dau zilnic de atunci)
Sper sa se rezolve repede. Pup
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!