Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Luci, am vazut pozele!!!! Ce frumos ca v-ati intalnit!!!!! Imi place de voi! (am vazut ca ai fata de masa cu Mos Craciun, braduti si clopotei )
Maria, tu ce mai faci cu sanul? A mai trecut? Ce frumoasa esti, si ce bine iti sta cu bebe in sling!
Gogo e demential cum se uita el cu pofta la farfuria goala!!! Dar ce era in tava aia de pe masa?

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Neatza!
Eu m-am trezit cu tortul Ellenutei in cap, mi-am facut lista de ingrediente si acum intrebarile:
1. Daca nu gasesc cana gradata cum pot masura ingredientele, exista o alta metoda?
2. De care frisca lichida ai folosit? Adica ce marca? (eu mereu am facut frisca din smantana)
3. De unde ai luat intaritorul de frisca? Adica de la ce raion si ce marca?
4. De unde ai luat hartie din aia de inconjurat tortul??!!!
5. In loc de foi de gelatina am inteles ca se pot pune si pliculete de gelatina. Dar cum fac sa nu se faca cocoloase? Ca eu am mai facut creme cu gelatina si ramaneau bucatele mici de gelatina prin ea si nu stiu unde am gresit.
6. Se gaseste zahar pudra? Sau trebuie sa ii fac eu ceva? Nu merge si cu zahar obisnuit?
Cam astea ar fi intrebarile!
In alta ordine de idei, Ellenuta, La multi ani!!!!!!!!! (sper sa intri azi pe forum, ca dupa amiaza vreau sa ma duc in Cora)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

saru-mana de urari, cristina!

sigur gasesti cana gradata la cora. am vazut eu acolo. daca nu, masori cu lingura. ai o lista mai jos cam cat incape intr-o lingura

-25 g faina
-25 g smāntāna
-25 g zahar pudra
-25 g unt din camera
-30 g zahar tos -30 ml ulei
-25 g nuci macinate

frisca am luat de la hulala, este foarte buna.

intaritor de frisca am luat de la Dr Oetker si il gasesti la raionul ptr arome de prajituri.

gelatina trebuie s-o lasi sa se inmoaie 10 minute in apa rece apoi o dizolvi pe foc in suc. 1 foaie de gelatina inasemna cam 3g de gelatina praf.

zahar pudra poti face cu blenderul (daca ai si recipient la el). nu stiu daca gasesti de cumparat. zah pudra se dizolva mai bine si mai repede.

hartie de copt gasesti tot in cora.

daca mai ai vreo intrebare, ia nr meu de pe mailul comun.

eu am pus ff putin suc caci mi s-a flescait crema. gelatina am dizolvat-o tot in suc si dupa 10 minute am mai pus un pic de suc in ibric si am dizolvat-o pe foc. (atentie amestecul assta trebuie sa fie rece cand il pui in crema!!)

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la , , si

azi fac cinste! implinesc 30 de ani .. gata am schimbat prefixul.

cristina da, sotul meu are infatisare pe 28 dec la tribunal .. sper sa nu-i ia permisul ca va fi prapad .. el e total dependent de masina, mai ales ca face zeci de drumuri pe zi ..

ma duc sa-mi ornez tortul .. incerc sa revin mai incolo.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Salut fetelor!

Azi iar e Ana plangacioasa...

Am intrat sa ii urez Ellenutei LA MULTI ANI!
Tot ceea ce iti doresti, sa fii fericita si iubita!
Pupa si trompetzica Eva si pe Anna din partea mea.

Distractie placuta azi!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
da stiu ca ati scris ceva, de obicei in weekend nu era asa miscare..eu am fugit asa sambata pt ca n-am putut sta decat cat a facut Edi dus....apoi si-a reluat el programul de invatat....

Claudia f frumos bradutzul, si ce frumos sunt aranjate cadourile...bicicleta pt cine e?

Delia noi ne-am obisnuit de la inceput in patut, n-am dormit cu ea decat in prima noapte..mare noroc am avut cu patutul cu leganus, chiar daca nu ii este foarte somn, o legan 10-15 minute, si i se fac ochii miiici in rest, adoarme cu suzi....deja cred ca asociaza suzeta cu somnul, pt ca si ziua cand ii este somn incepe sa planga daca nu o are....

MAry sanius, yupppyyy!, sa vezi ce incantat o sa fie Alex de-abia astept sa creasca Ebrushka sa mai dam si noi o fuga la munte la un sanius sau macar la Tulcea, unde sunt dealuri, ca in CT nu prea sunt...

Monica i-am masurat si eu acum capul, are 43-44 cm (a avut 35 la nastere), la o inaltime acum 3 sapt de 61 cm....si vreo 6.5 kg in mom asta....si Ebru baleste la greu...cand am zis ca scapam de bavetici ca nu mai vomita, acum tre sa le tinem pt bale

Aida stati mami acolo, ca stati bine, nu va avantati la asa drum cu bebe mic....crede-ma ca eu am stat cu inima-n gat 6 ore dus si 6 intors ieri am iesit si noi la cumparaturi, ca era soacra-mea la noi si a ramas ea cu Ebru...am stat fix o ora sa dezghetam geamurile si oglinzile plouase toata ziua si batuse o vijelie, ca se formase un ditamai stratul de gheata pe toata masina...nu mai zic ca la real am avut ceva emotii ca nu se mai deschidea nici o o usa si am zis ca ramanem naibii acolo

trimit ca sa i-o arat pe galusca lu bunica-sa, pe webcam..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata
Azi e rost de bautura si papa

LA MULTI ANI ELLENUTA SA FI FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI ALATURI DE FAMILIA TA
CRISTINA sper sa rezolvi cu Andrei cu olita,stai linistita ca nu e atat de mare dar exacty cum au zis si fetele sa-l pui in fiecare zi,cunosc fetita care la 3 ani si ceva nu face la olita,tipa de zici ca ai pus-o pe jar
DANA ce bine o duci tu acolo la socrela ,stiu cum e cu caldura ca aceasi problema o am eu cu mama,ei e frig si mie caldddd,iar cu manutele ai vazut ce idee super ti-a dat o mamica(am citit si aseara si am uitat care),ii bagi manusi
BIAZ ma bucur ca sunteti bine si lui Iri ii ia mama haine de la second,de fapt mama mea e nebuna dupa magazinele astea,cred ca jumatate din sifonierul ei(si nu e mic )e format din haine de-astea si sunt super si ca pret si calitate
Fetele landou de la carut meu se face si sport,voi nu aveti asa?adica se ridica in sus cand sta el in fundulet si vrea sa vada lumea.scoica insa nu stiu cat o s-o mai putem folosi
AIDA ma bucur ca a ajuns sot cu bine acasa ,ioi ce zapada ai in curte
RALUK si o imbratisare.Imi pare rau ca Alex inca nu s-a mai linistit.Sper sa va reveniti cat de repede,am citit ca aveti si momente frumoase,ma bucur mult
DANIELA19 mesjele tale apar tarziu si le vad doar fetele care sunt in recuperari,scrie vreo 10 meaje ca sa apari in timp real(sigur ti-au zis fetele)
MONIS sper ca IULIAN si-a revenit din urlat si a redevenit copil cuminte
MONICA ai mai gasit centru?,ti-am scris aseara pe mess dar cred ca erai busy cu Dragoselul
RALUCA felicitari pentru sling si plimbarica.si zici ca botezatu arata super nu?
LUTO ce norocoasa esti tu cu atatea vizite de bebici si parintii,sa va fie de bine intalneala.Ce scumpici sunt amandoi,un buzat si un ochios
MANGA ma bucur sa aud ca ai fost in vizite,inseamna ca nu mai doare mastita
CRISTINA exista zahar pudra,cauta tot la raionul cu arome,gelatina tot ce tine de prajituri
NELA si ANA e plangacioasa? sa treaca
Gata am recuperat ,trimit si revin repejor sa va arat ceva

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
Ma gandesc serios acum daca chiar mai merita drumul la Constanta si asta nu din cauza noastra ci a celorlalti din trafic ... si abia asteptam sa intalnesc fetele ...

Neata si de la mare !!
Raportul meteo: aici a plouat aseara, peste noapte evident, a inghetat, iar acum toate masinile sunt "trase" in gheata..Al meu sotz s-a chinuit 15 minute sa intre in masina, fara reusita, a venit si a luat apa fierbinte sa toarne peste usa poate asa reuseste ..
Toti copacii au crengile inghetate, nu am mai vazut de mult asa ceva. Adauga crivatul a la Constanta si ai o imagine completa.
Asa ca draga Aida, nu e prea frumoasa imaginea cu care te asteptam. Daca te decizi sa vii totusi, mare bucurie ne-ai face .
In rest, noi suntem biiine, cumintele dar cam fara pofta de mancare (trec si 4 ore si nu cere )..probabil este reactie la rotavixul facut miercuri.
Am impodobit aseara , Carina este absolut vrajita de luminite, a papat numai cu ochii pe el; sunt foarte incantata ca o pot lasa in leganus cu vedere la brad si-mi fac si eu treaba prin casa.
Am vazut poze cu intalnirea celor 6 (tare dulci copilasii si mandri tare parintii). Mi-au placut mult, e tare fain ca ati mai castigat niste prieteni, de ambele parti. Ma bucur sa vad ca Maria se simte mai bine , .

Ellenuta, frumoasa varsta! Sa fii fericita si iubita !

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Deci in primul rand vreau sa va arat cat de fericit e puiu meu si care e motivul PUI FERICIT.In bar nu am stat foarte mult,pana pe la 1 si m-a prins o ninsoare cum n-am mai vazut de vreo 15 ani ,frumos si periculos
Trebuie sa justific si lipsa mea de ieri pe forum,IATA
Am reusit sa racesc si sa ma doara gatul intr-un mare fel,iar Iri are si el mucisori,i-am dat niste panadol preventiv,vreo 2 ml,oare am facut rau???
Vad ca iar e liniste pe aici...a LILIAC ai fost bestiala cu parastasul

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, Ellenuta La multi ani, dragutza, sa-ti fie schimbarea de prefix cu noroc, sanatate si foarte mult senin in viata! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elle, la multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de sotz si de fetitzele tale dulci!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput