Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *32*
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
Neatza buna!
am citit decat pagina aceasta dar ma bag si eu in vorba rapid sa urez LA MULTI ANI ELLENUTA!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe impliniri!
de asemenea! pup cu mare, mare drag nasucul carn al ficiorashului scump (aka Radulescu) care astazi face 2 lunite;
daca mai sunt puiuti sarbatoriti..pupa Dana pe toti! de la un cap la altul!
astazi este zi de lucru pe la noi..iar eu inca nu am iesit din camera; (ieri, cum a fost duminica, s-a lenevit toata ziua, dar astazi..astazi iar se apuca oamenii de dereticat... am o scuza, vorba Luciei..sa ma pardon! dar eu alaptez!)
am vazut ca Anuska lui Nela este plangacioasa...pupa dana si pe ea si sper sa treaca repede!
Mada..asa este cu manusile; Lullaby mi-a dat ideea minunata ieri, numai ca deocamdata nu o putem aplica pentru ca nu am luat cu mine decat manusi din acelea grose de iesit afara..cred ca ar fi prea batator la ochi sa o tin in body si cu manusi groase in manuta
no, bun! mai am la dispozitie cam 30 min sa cobor si eu si sa le dau buna dimineata! ca imediat vine pranzul! vai ce nora sunt!
deci, eu alaptez! altceva nu stiu, nu pot a face!
va pup cu drag
sa aveti o zi minunata!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
uve_got_mail spune:
Ellenuta, sa fii sanatoasa si voioasa alaturi de cele doua printese, la multi ani fericiti si ... ce ai facut dulce pentru azi??
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Salut fetelor! Azi iar e Ana plangacioasa... Am intrat sa ii urez Ellenutei LA MULTI ANI! Tot ceea ce iti doresti, sa fii fericita si iubita! Pupa si trompetzica Eva si pe Anna din partea mea. Distractie placuta azi! SARBATORI FERICITE!_ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
sa treaca!
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
adela2006 spune:
elenuta la multi ani multa sanatate fericire si tot ce-ti doresti tu alaturi de cei dragi
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
adela2006 spune:
va pun si eu cateva poze cu " mosul" meu scump
http://family.webshots.com/photo/2870310510104955882kiyPEx
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
4mykids spune:
Ellenuta sa fi iubita sanatoasa, sa te bucuri de cele doua printese ale tale ;
Deci nu ma mai joc , tre sa ajung si eu la Luto, cu barbat sau fara tot ajung eu intr-o zi ca doar tre sa-mi cun osc ginerele in realitate;ma bucur tare mult ca ati reusit sa va vedeti am vazut poze superbe, pupam amnandoi printisorii dragi si sper sa ne intlanim in real life curand;
Aida, ce faina poveste cu Lisa,important este ca va pazeste si are grija de voi, ce daca se mai da si pe la stapanii casei , ca doar e caine nu?
Raluk, ce ma bucur ca ai scris un pic despre voi, ai aparut asa ca un cadou in pragul Craciunului, ca dorim numai bine si sa se linistesca Alex cat mai curand;
Nela, imi pare rau sa aud ca Ana e in mood, sa treaca repede si sa ai timp de forumeala;
Am vazut si puiut de anamaria , superb si dulce ;
Dana, asa ca imi esti draga si ti si Ana;
Biaz, super faza cu picaturile;
Selen, vrem poze in zapada cu Alba ca Zapada ,bicicleta e pentru Iulia;
Madalina, pozele tale nu pot sa le vad;
Maria, cum e sanul?
Adinus, noi in 26 plecam in Birmingham ,si vine si cumnatul din California, dar daca vine si el in Birmingham inseamna ca nu mai ajungem in la tine, oricum am telefonul tau si am sa te anunt ;
Iulia a plecat pe plaja , si nu la nisip ci la zapada.
Va pup cu drag pe toate;
santorini spune:
'Neata fetele! Imi vine sa . Scrisesem ditamai mesajul cu tot ce s-a scris in week-end si cand i-am dat trimitere imi spune ca nu m-am logat. Si totusi eu tin mante ca am facut-o! Ufff si nici nu mai pot sa reiau ca s-a trezit Andrei!
Macar sa o felicit pe Elle
Elle Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Sa-ti traiasca fetitele si daca inca iti doresti sa-ti dea Dumnezeu si un baietel!
Si am pus si niste poze http://family.webshots.com/slideshow/575948917TwUDWY
Va pup!
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut bia, ma bucur mult sa te "revad". M-am tot gandit la tine si am vrut sa te sun, dar sincer nu prea am indraznit ca nu stiu cum esti la cursuri si cred ca atunci cand ajungi acasa vrei si tu sa stai cu minunile mici . Ia spune-mi, cum merge cu alaptatul si jobul? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Si eu mi-am tot propus sa te sun dar n-am mai apucat.
Acum studentii au luat vacanta si de aia am aparut si eu pe forum. In rest am toate cursurile dupa amiaza iar dimineata si noaptea incerc sa ma impart intre baieti si ce mai am de pregatit pentru serviciu. Nu-ti spun cum arata casa mea!
In ceea ce privese alaptatul, sansa noastra e ca stam foarte foarte aproape de serviciu si le dau studentilor pauza de alaptat. (Bine, lor nu le spun asta). Ideea e ca tin fara pauza pana cand e vremea sa-i dau papica lui Mosorica. Probabil ca se intraba ei de ce dau pauzele asa aiurea dar eu ma prefac ca asa e normal.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
4mykids spune:
Ia uitati ce zapada avem noi, nu o sa mai vedeti asa ceva in Anglia (cel putin unde locuiesc ) in curand, dar trebuie sa spun ca ma -m bucurat tare mult sa vad zapada asta ca simt si eu ca vin Sarbatorile.
selen80 spune:
sa va arat cat talent am la bucatarie
TENTATIVA DE CHEC
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta