Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 5

luny spune:
 da, mah ramo
, el se balaceste cu manutele in apa, mai strange intr-un castronel sau oala si o varsa, si eu ii bag in cioc in timpul asta.Mai nasol e ca se lasa cu crize cand termina de mancat, si la un moment dat, trebuie sa-l iau de acolo..
clau pozeeee de la party!!![]()
gata cu statul, fug la 

Iubirea mea,
 MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

luny spune:
 liana e ff frumos bradutul, nu e prea mare, numa bun, iar pretul e chiar ok, fata de uratenii am vazut alaltaieri sarind de milion!
abia astept sa-l vad impodobit!
Iubirea mea,

lianam spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui luny liana e ff frumos bradutul, nu e prea mare, numa bun, iar pretul e chiar ok, fata de uratenii am vazut alaltaieri sarind de milion!  abia astept sa-l vad impodobit!![]() Iubirea mea,   MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit!  | 
...poate asta seara "pictam" fereastra si o stick-uim 
aaaa, nu stiu de cand ai scris tu asa - eu acum am observat
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

luny spune:
 simt cum mi se ridica parul asa 
..una vorbesc cu al meu sot, alta facem...trebuia el sa stea cu banditul mic si eu sa smotruiesc, eventual sa doarma impreuna...ghiciti cine a culcat pe cine?? evident, Mufa pe ta-su
.asa ca am ramas eu cu el, curat nu pot face de el, dar nimic, si se mai si lupta cu mine sa nu se culce

uite cum pierd eu ziua si timpul..maine juma de zi se duce la ma-sa sa o ajute cu una-alta
 ca i-a promis, si tot asa..si apropo, cu cine facem Craciunul? cu socrii!!
 de ce ziceam ca stam noi singuri acasa, d-aia s-a gandit Liviu ca ar fi plictisitor, si cum cu ai mei nu vorbeste, ai lui sunt numa buni
..vroia sa mergem acolo, dar era si mai plictisitor, bine macar ca vin ei aici, mai am netul, tv-ul etc..si ce frumos a fost la ai mei anul trecut...fara bataie de cap, fara stres, maam a facut tot..a fost ultimul Craciun asa

..cum sa am eu chef anul asta?...ma multumesc sa merg la ei in Ajun, cand va lucra el si sa ne ia dimineata cand iese din tura...dar am asa un gust amar ca e situatia asta, tocmai mi-am dat seama ca asta este cel mai puternic motiv ptr care nu simt...
gata, am lacrimat, m-am descarcat, inapoi la lupta/..
Iubirea mea,

luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
  ...poate asta seara "pictam" fereastra si o stick-uim ![]() aaaa, nu stiu de cand ai scris tu asa - eu acum am observat "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."  | 
imediat dupa ce am iesit din spital...
Iubirea mea,

bitza037 spune:
 Luny, eu am vazut braduti mici si frumusei la OBI cu 400......
asta acum o saptamana...
Liana pai ce sa zic??asa in mare mie mi se pare ca da...sunt considerabil mai mici preturile la Dragonul rosu, eu nu stiu exact la ce jucarie vrei tu comparatia dar iti spun ce am cumparat noi si acum si data trecuta si care este pretul acolo fata de oras.......
o jucarie din aia cu clapete si cu animale care canta am dat pe ea 80.000 in oras 250.000 la magazinul din piata ma refer(hai sa zic ca cea de 250 este o idee mai mare, dar nu foarte mult, parca are doua animale in plus fata de a buburuzei)....asta am luat-o pentru una dintre sarbatorite.........un mos Craciun cantator era 50.000 in oras este 150,set de bucatarie cu cescute, teluri si alte ustensile de bucatarie 50.000 in oras sare de 100, un set alba ca zapada cu cei 7 pitici am dat 250.000 in oras in jur de 400,masina de calcat 100.in oras cred ca 150, i-am laut o minge din aia mare cu maner(o sa pun poze
)am dat 100,in oras cred ca-i vreo 200.....pe calutul balansoar a dat soacra ema 1.250 mil.....s-ar putea ca in oras sa fie acealsi pret, dar nu cred ca asta este o calitate mai buna.....o sa vezi in poze.....daca imi mai amintesc ceva iti zic.....eu cred ca daca cumperi mai multe se merita drumul.......
aaaa si inca ceva data trecuta cand cumparam alba ca zapada, persoana din fata mea era patroana de la magazinul de copii Bambino de la Cultural...VAli il stie...deci tot de acolo cumpara si ea.....
stiu ca sunt restanta rau de tot la poze, dar v-am zis ca am avut musafiri pe socrii mei si nu va mai spun ce am putut sa patesc eu vineri.......cand am avut de alergat toata ziua, am stat uda la picioare in cizmele mele de firma de la Geox pe care am dat o caruta de bani
(o prietena de a mea a zis ca sunt de fitze nu de zapada, ma rog nu sunt cu toc cui nu vad eu ce fitze dar in sfarsit)capul l-am avut descoperit, viscolul batea....maseaua mea care s-a spart la scurt timp dupa ce am terminat de alaptat m-a durut intr-un fel cum n-am mai simtit vreodata in viata mea, de fapt cu ureche, cu gat.......ce sa mai am turbat de durere , drept pentru care am luat doua nurofene forte,un antinevralgic si la scurt timp si un aulin.....si nu va spun sambata ce dureri de ficat si stomac am avut....stomacul si acum ma doare mai ales cand imi este foame......maseaua mi-a rezolvat-o nasu' care a venit sambata special pentru mine la el la cabinet
.....
hai ca am scris o gramada, dar trebuia sa prezint scutirea, nu???![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de 
 Antonia 
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

lianam spune:

sar'mana de explicatii bitzunel ... deci sunt mai bune preturile; am fost demuuult pe acolo si nu mai stiu cum e; atunci daca luai seturi de diverse era f convenabil, dar la bucata nu era nicio afacere...la jucarii nu stiam deloc, ca atunci nu ma interesa, eram serioasa, nu ma jucam ![]()
se accepta si scutirea ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

lianam spune:
 luny uite de asta imi "fac eu veacul" noaptea 
 ... ca ziua ma joc, dixtrez copilu' 
 ... ce se poate fac ziua, ce nu....noaptea-i luuuuunga 
 ... asa e cand esti mititel si singurel...bing, bang 
 ....ne facem noi si mari 
... macar de stateam mai aproapte iti laum eu "pe inventar" moleculu' 
... sa se "paruie" cu molecula mea cat iti faceai treaba ![]()

clauclau spune:
 Hello dragelor 
, am vazut copilasi dulci la zapada. Ce mumosi sunt!

A fost super la petrecere, m-am distrat excelent, iar randunoiul a fost la mare inaltime. Era ziua aia groaznica cu nameti , nu se circula, nu erau taxiuri, asa ca m-a dus seara la 20 si a venit si m-a luat la 2 dimineata.
 S-a gandit sa nu ma chinui cu drumul inapoi.
 A doua zi, sambata, am fost la o petrecere de copii si eram cam chiauna!
Azi primim si salariile si primele asa ca diseara incepem goana dupa cadouri!

Luny, imi pare rau ca esti necajita, poate revine si Liv la sentimente mai bune legate de ai tai.
Liana, e super bradutul, diseara mergem si noi dupa el.

lianam spune:

spor la cumparaturi clau ....si tu esti restanta la poze ![]()