Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Alice m-a uimit din nou Thea! bravo!

descarc maine poze.. ma duc la somn mai devreme in seara asta.. efectiv mi se inchid ochii..
sa aveti o zi buna!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Sovi, mor eu dupa falcutele Anucai . Nu pot sa iti spun ce dor mi s-a facut de pupat asa falcute . Iar Sash m-a topit cum ii canta si cum o iubea . Muuuuuaaaaah de la Olga pe toti trei !

Alicel, Tunca e de baza . Ai fata frumoasa si desteapta ca tine, am zis .

Mihule, pozneeeee! Andra dansatoare, ceva, ca nu se mai poate .

si.. o tona. Eu am venit azi cu tramvaiul la serviciu, nu am avut curaj sa scot masina din parcare. Pe Sophie o duce Radu la soacra-mea, cand s-o da jos din pat . Cica se uita la Mickey si papa carnita in varful patului. Asa imi trebuie daca las copilul pe mainile lu' tac'su .

va pupa Olga!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Neata!!

Iau si eu o cafeluta de la Olgu,pup randunimea si ma retrag la lenevit
Ne-auzim pi la pranz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata!

Beau repede o cafea, echipez copilu' si afara cu noi, am treaba...Bine ca Thea e innebunita dupa zapada, ar sta cu orele, deci imi pot face treburile cu ea pe langa mine- altfel, nici n-as avea cum, ajutoare nu prea am...

Olga, 1. azi am ratat desenele de pe Disney, sunt altele...Thea e dezamagita, nu l-a vazut pe Mickey...2. Merci, da' eu sper sa fie desteapta ca tac-su, ca eu m-am prostit rau in ultimul timp, fataaa, n-ai auzit la mine, acolo, "eschimoshul"......De cele mai multe ori va invidiez pe cele care mergeti la munca si regret profund ca n-am alte relatii cu familia, sa fi putut reincepe munca si eu...In fine, discutia e luuungaaa si plictisitoare... fetele dragi!!

Mihutz, spor la treaba! Pai stie si Andra o groaza de cuvinte, de ce spui asa?Asteptam pozele.

Ramo, nu stiu nimic de cartea aia decat ca e primita de la Mos Nicolae-maia. Dc vrei, caut-o pe net, editura "Girasolo", eu am mai multe carti de la editura asta si sunt multumita! A! Se numeste "Asocieri de perechi".

Zoze....

Nico, s-a notat, dc vad Mosu', dau comanda de cauciucuri pt masina voastra!

Vali, dc Matei abia si-a revenit cu tusea si bunicii sunt bolnavi, mai bine mai asteptati cateva zile pana sa-i vizitati...Nu stiu, zic si eu, ca eu asa as face...

Luny, moooama, fataaaa, cat a papat Mufa ieri!!!
Sa o tineti tot asa!!!

Gata, copilu' e nerabdator sa iesim iar eu nu mai am baterii...

Sa aveti zi buna si frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!
Acum o ora erau -25grade la noi...si eu am de-a treaba in oras...

Alicel, m-a terminat Thea, ca de obicei. Alex era langa mine si-mi zice: "eu credeam ca Bubu stie multe cuvinte, dar cateee stie fetita asta!!!"...constructor???
Eu i-am luat lui Bubu ghete de iarna fff misto de la Deichman, paa acum piciorusele lui au ramas calde si uscate

Vazand filmuletul lui Sovi mi-am amintit ca am si eu pe undeva 2 farfurii din alea de zapada, dar nu m-ar fi dus capul sa le folosesc cu Bubu. Suuuper pupaceala dintre pui

O zi buna tuturor!

AMR=4 ZILE

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimi!
sunt fericiiita, tine faza cu mancatul pe scaun la chiuveta, aseara a papat un castron de mamaliguta, si azi dimi ananas cu banana, stafide, migdale, nuca si cereale..aveam probleme, fructe nu ma manca aproape deloc, doar banana si poate o gura de mar sau o felie de mandarina..asa, la apa, nici nu conteaza ce intra in gura
tre sa luam brad...ce scoruri sunt frateeee macar de l-as gasi asa cum vreau, miic, 1,50 m, nu mai mult..ca nu am unde sa-l pun

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata...
ce fac fetele?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

alice mersi muuult,am intrat pe site si deja mi-am facut o listuta cu cateva carticele

luny ma bucur pentru fericirea ta hmm dar n-am inteles ...mufa se joaca in apa si tu ii dai sa pape?

mstela imi pare rau pentru cearta cu randunoiul...

andru deja a primit primele cadouri de craciun...200 lei de la soacra mea si de la mosica lui 50 ron sa-i cumparam noi ce vrem...hihihi ce bine imi pare ca asa cine stie ce-i luau...asa pot sa maresc listuta pentru el...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neata (inca ) si de la noi....
sunt restanta la poze, dar am salvat sa le vad ...
sef-a ... bine faci ca imi spui la urechiuta barfele ...ai vazut rezultatul barfei noastre, n-a mai scris nimeni ... si sa stii ca am deschis ferestrele la toaaaata casa ...ca am asudat n-spe flanele ... pe card sa "caut" prima? sau vine postasu' cu ea?
luny noi am luat sambata din Obi bradut, dar am vrut in ghiveci, sa-l replantam ; erau f scumpi peste tot si aici ni s-a parut super ok pretul; are cam 1,70 cu ghiveci cu tot, foarte frumusel e, si a costat 65 ron; aveau si taiati, diverse dimensiuni, foarte frumsoi la coroana, dar sincer nu m-am uitat cat costa...poate stiu fetele care au luat taiati...inca nu l-am facut si nu am poze, decat astea 2 care nu sunt prea reusite : bradut

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bitzunel...bine face fetele ... ca e bine sa faci bine...cica ...esti restanta cu poze de buburuza, te cam faci ca "n-auzi" ...aaa, si ia sa te questionez io nitel ... am citit ca a fost mosul la dragonul rosu sa "rezolve" ceva din lista buburuzei ... cum sunt preturile acolo la jucarii? sunt "consistent" mai bune fata de magazine?

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput