Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 3
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Ca sa mai treaca timpul... Tam, tunca si tania..:))) |
La mine merge!
E mortala!
Ilinca a concluzionat ca le stie pe toate, e foarte desteapta!
Nicoleta spune:
Alice, super! Ce fetita isteta si vorbareata ai!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:

waaau, Tea, esti asa dragalasa si desteapta, bravo!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Noi am iesit afara, 15 minute, e un ger nene!! cred ca erau -10!! Am inghetat eu instant, lui Matei i s-au inrosit obrajii foarte tare! El are obrajii rosii din cand in cand, dar acum sunt extrem de rosii! Ma tot gandesc la boala obrajilor palmuiti... UF! DAca e asta, am incurcat-o, cu atata antibiotic...
si a lui Matei 
mstela spune:
Salutari...sunt cam dezumflata ca am avut discutii cu randunoiul...e atat de capos si irascibil ca ma scoate din sarite cateodata,frate!
Trebuie sa te porti ca si cu un bibelou cu el pentru a evita o cearta
...si ma intreb cu cine seamana Tea de nu vrea sa ma asculte deloc.
Olga,Alice,asa-i,calutul e ascuns
.O tot pun in tema pe Tea ca va veni Mosu cu daruri si calutz..si o intreb daca a fost cuminte si raspunde rapid:"Daaaa".SI asta dupa ce face o boacana.
![]()
Alice,Thea e minunata...cate stieee!
Am impresia ca e foarte ascultatoare si cuminteee!
Un pup pt Ela ca a scris neste vorbe de duh..
Un pup pt. Cata sa lase tot ce-i urat si sa vada frumosul.
Nico,sanatate Mateiului.Mucii muci cam isi fac de cap 10 zile maxim...sa-ti confirme si Mimo.Sper sa nu tina atat la Matei.
Ce familie frumoasa de Sovi am vazut
...hihi,e delicioasa Anushk si leita mami.
Naty,sper ca esti mai bine deja iar Iulia si randunoiul sunt f bine.Sanatate multa!
Luny,sa-ti fie de bine fustitele.Eu deja ma simt complexata fiindca toata ziua m-am gandit cu ce sa ma imbrac de Rev si nu am ajuns la nicio concluzie si sa cumpar ar trebui sa cumpar din cap pana-n picioare..nici macar cizme elegante nu am,si nici pantofi eleganti
..m-am dezumflat
..
Azi nu vroia sa mai intre Tea in casa,desi eram inghetate amandoua.
Eu ma resimt deja,ea inca nu.
mami de TEA (1.04.08)
VALENTINA C spune:
Abia astept ziua de maine, sa-l scoatem si noi pe Matei la zapada...In sfarsit n-a mai tusit deloc azi, ii mai curg mucii putin..Sper ca am scapat de viroza asta..
.
Dar colac peste pupaza, au racit bunicii la care trebuia sa plecam maine, asa ca am amanat cu o zi plecarea..
L-am vazut pe Dudel, ce misto s-a ridicat fara sa puna mainile in zapada
...Si sania lui Sasha mi-a placut...
Azi am iesit si eu din casa si am constatat ca daca te misti, nu e frig deloc...Asa ca maine dimineata, echiparea si afara cu noi...
Azi am avut un soc: fructele astea au niste preturi URIASE in piata.
..Doamne....Asa peste noapte...Din Carrefour am uitat sa luam si era cam aglomerat, asa ca maine Alin va da o fuga la piata de Gros...
Ramo, nasol, nene, fara lumina, mai ales cu copil mic...Si legat de prajituri, noi plecam intotdeauna de Craciun si Paste la parinti si socri, asa ca nu misc un deget...![]()
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Kya, pe unde esti?
De fapt, vad ca weekendul asta ati stat mai mult pe afara, la zapada..
ma duc la tv si la somn...
Valentina cu
Matei si
32+ cu Luca
Nicoleta spune:
Este 23.05 in Ro. Este prea devreme sau prea tarziu pentru voi? ![]()
Ma duc la nani, sa fiu si eu mamica exemplara
.
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Aaa, daca va intalniti cu Mosu´ Adevaratu´ sa-i amintiti si de cauciucurile noastre de iarna, da?
Stela, va fi bine si de Rev, vei vedea! Sotul tau este Berbec?
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Hello lume!
La multi ani Cleme! multa sanatate si tot ce iti doresti!

La multi ani dl Mimu!
imi pare rau de Naty ca e cu porcina! multa sanatate!
Dana Andra e cu romana, dar rupe si engleza: hi, bye, tetiu (thank you), ailolu (i love you) si mai repeta de pe la tv.. de ex cand fac reclame la diverse si zic pretul 9.99$ repeta si ea nai-nai, sau multe alte cuvinte, care nu neaparat ca le si intelege.. dar ea vb destul, desi nu ca Sophie sau Thea..
apropo de vb, am obs ceva la Andra: inverseaza consoanele in cuvant.. de ex: capu zice pacu, globul - bogu, Gabi (sora mea) - Baghi si inca cateva.. mi se pare comic si solicitant in acelasi timp cel putin pt mine, nu stiu cum le face ea asa repede..
da chiar ce faine sunt emoticoanele noi..
mai ce de copilasi in zapda am vazut.. unii mai cuminti, unii mai plangaciosi, dar scumpi toti
..
eu nu stiu cum ar reactiona Andra la zapada
..
Sovi ce frumos o pupa Sashone pe Anuska!
zilele astea nu am avut timp de nimic.. am facut curatenie peste tot.. pardon mai am chiuveta din baie si balconul un pic.. aseara am facut si pomul
.. nu e naturel dar e frumos si asa.. Andra azi dimineata cand l-a vazut era cam nedumerita.. bineinteles ca pe urma a inceput sa traga de globuri, toata era numai un sclipici.. a si spart unul deja
.. am facut poze.. tre' sa le descarc..
gata pauza s-a trezit
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii