Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Liana, da, stiu ca-s restanta la poze , ma revansez eu zilele astea. Scumpicica.
Rebe a invatat de cadouri, le zice "cadoo, cadoo" si ne cam cere zilnic! Si mi-l arata pe Mosu' care trebuie sa le aduca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

luny uite de asta imi "fac eu veacul" noaptea ... ca ziua ma joc, dixtrez copilu' ... ce se poate fac ziua, ce nu....noaptea-i luuuuunga ... asa e cand esti mititel si singurel...bing, bang ....ne facem noi si mari ... macar de stateam mai aproapte iti laum eu "pe inventar" moleculu' ... sa se "paruie" cu molecula mea cat iti faceai treaba

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

ce tare ar fi fost!! faceam cu schimbul, ba colo, ba colo, ne mai rezolvam si noi din trebi
PSeu: adormi si Muf la 1,30, iub s-a carat la cumparatori, inclusiv Obi, multam de pont, asa ca ma apuc rpd-rpd sa vad ce rezolv prin baia aia..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am vazut o gramada de poze.

Alicel, Thea este grozava si va pup pe amandoua!

L-am vazut pe Dudell la zapada, pe sasha tot la zapada, e tare rau saniuta si cum isi iubeste el surioara.

Sophie e f scumpica, are niste priviri . De unde ati luat banutii cu mickey?

Zoze, , tu imi esti tare draga. Si tuchi la fel, daca stii ca totul va fi bine eu iti tin pumnii sa rezolvi cat mai repede ce mai ai de rezolvat.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Clau, ma bucur ca te-ai distrat!!

Noi vineri am fost la restaurant pana la 4 juma' dimineata. Am stat pe scaun toata noaptea, dar nu am simtit cand a trecut timpul ca ne-am simtit bine.

Luny, spor la smotru.

Naty, sanatate multa si sper ca ai primit mesajul meu.

Clemeeee, la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, cunosc, cunosc...tot we m-am ciondanit cu al meu referitor la cien sta cu teo ... el trebuia sa il tina ocupat, sa pot face si eu ceva...nu frate, tot cu plodul atarnat de crac am sfarsit, asa ca mi-am facut treaba de la 10 noaptea in sus...in fine.
m-a disperat azi teo afara. a urlat ca din gura de sarpe, voia numai in brate la mine si ma gandeam in ce hal sunt cu copilul urlator in brate, cu rucsacul in spinare, cu alex de mana si taraind si sania dupa mine.... i-am promis ca eu cu el nu mai ies din casa pana la primavara. m-am enervat si cu un tembel la trecere, ca nu voia sa opreasca, a trebuit sa alerg eu cu copil in brate, copil atarnat de maneca, sanie la sub brat si rucsac in spinare, ca tampitul ala era in liberatate.
uffff si iar ma apuca starea aia de m-am saturattttttttttttt de bucuresti, de romanica, de tot....
si zi de zi il pisez pe al meu la cap, poate poate...poate accepta sa incercam sa plecam...uffff.

liana, ti-am zis si pe mess. merita o fuga la draon, atata timp cat nu cauti jucarii de marca. altfel, diferenta e mare, de la 30-50% in medie pana la 200% fata de pretul dintr-un magazin de cartier. eu a luat multe jucarii de acolo, pt alex si pt teo. mergi direct in 2, sunt 2 culoare pline numaide standuri de jucarii.
dar ai grija, ca pe la 12 incep sa stranga!

acum ma duc la munci...sunt cam cu fundul in sus, am aflat o veste proasta si m-a deprimat...ma gandesc ca uneori e a naibii de nedreapta viata! oricum, draga mea randunea, viata iti va oferi frumusetea ei iar! cand va crede ea ca esti pregatita sa o primesti. te imbratisez cu drag si te astept la sporavait cand crezi tu ca vei putea.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am adormit piticania..In sfarsiiit!! Mi-a facut capul patrat azi,s-a kkcit de nspe mii de ori,semn ca gingia vanata aduce ceva,a mancat supa,apoi peste,apoi nu stiu ce i-a venit ca s-a dus si si-a luat iautu din didel si m-a pus sa il desfac L-a lins si pe-ala-singur,de a fost nevoie sa-l schimb de toate hainele si sa-i spal si juma de cap
Una peste alta,razbiram,suntem teferi si sper sa doarma macar o ora juma ca altfel ma spanzur cu siragul asta de bilute decorative de langa mine

Dupa vaicareala vine si !

So,
ieri am fost sa-l luam acasa pe bunel de la spital,sa-si faca si el un dus,sa se schimbe si-apoi l-am dus inapoi. Vazut acasa,inzdravenit nitel de la cockteilul primit pe vena,l-a apucat nerabdarea si a pus-o pe buna sa-i aduca darul lui Mihai Asa se face ca avem alta scula mare in casa-ditai masinaria cu cupa,de-aia care se incaleca,are manete,e motorizata si l-a lasat paf pe fi'miuIncarc si poze imediat..Traiasca Moshul!!

Nicoleta lasa gandurile de patinat pe Alte Donau,ca ai treba de facut.Vine Craciunul!!Trec ei si mucii!! Mai bine fa planul pentru party,ca eu prevad ca vor fi multi cu bitte,bitte

luny ma bucur ca ai gasit cadouri pentru dragii tai! Eu cred ca-mi iau liber,azi sau maine seara,sa ma vaz si eu cu Mosul..
Nah,ce aproape era diversiunea.Daca te-ai fi prins mai demult.. E bine si acum insaBravo Muufff!!!

Irina avem si noi minge de-aia,cu cornite in loc de maner ca deh-fiecare are dupa chip si-asemanare E jale cu ea intr-adevar,numai ca e si periculoasa.Si-a luat praslea niste busituri.. Calutul insa-e minunatie la casa omului.Noi il avem p-ala de plastic si bate la cur toate jucariile din casa

Da,Catalina,e bine!!Esti minunata si Craciunul va veni cu siguranta,asa cum a zis si..Alice parca-nu conteaza ca vine in Decembrie,Martie sau August.Important e sa vie!!
Normal ca sunt zdravana-la 90 de kile+,cum sa nu fiu?!

Fata Ramo ce povestesti tu acoloDoamne-astia nu sunt sanatosi!

Faaataaa, sef-o de fiica-ta!! E bestiala cu Tam al ei si cu taniaPupa mama coditele ei de craciunita!

Stela unde petreceti voi reve?! Daca-l petreceti cu grupul vostru de amici,ma gandesc ca nu iti trebuie cine stie ce toalete,plus ca ai un corp frumos si cred ca te aranjeaza cam orice.Nu poti adapta ceva ce ai deja?! Mai aplici vreo broderie,mai pui o esarfa,vreun volanas,mai o incretitura,o paieta sau o brosa,vreun sal zglobiu-si gata toileta de party!

Valen ati iesit la zapada?!Cum a fost?

Mihu si Mihai tot pacu zice,cupa e puca si cubul e bucuAstept pozele!

Olga unde il priveau ai tai pe Mickey?Sa nu-mi spui ca s-au trezit de la 06.00,ca am vazut ca au bagat un sg.ep./zi..Eu sper ca-l urmareau pe lactoc..

Cheef-o! Sper ca ti s-au incarcat bateriile!

Ce-mi place AMR-ul lui Cami!!

Bai,nu ma mai joc avec vous Cum de voi aveti brazi asa mari in ghiveci?! E superb!Si planul pentru resadire-la fel!!

Chiar asa-Claaauuu!!

luny!!Of,of...Eu sper sa se intample un miracol si sa va reuniti

ursulica-energeticaFata cata nestare e in tine!!Ma bucur sa te simt asa de vesela si happy!! maama ce putin mai ai! Tu esti urmatoarea pe lista nasterilor sau am incurcat borcanele iar?

Scriu de la 13.05.In timpul asta am readormit copilasu' de 2 ori,am chirait pe scara blocului sa fie liniste,s-a trezit de-a binele ploada,l-am luat calare pe mine la tzatzat si-a dat Domnu' sa inchei,cum,necum..

Mihatp si Vio ma ingrijoreaza cel mai tare!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hihi, tocmai am primit o veste buna, prietena sora-mii(si a mea) care face cursurile cu gravidute la Vania Limban, e insarcinataaaaaa!!! parca ieri eram in travaliu, la Medlife, si 'respiram' si 'ma concentram' cu ea la telefon
in alta ordine de idei cu ce naiba scot eu creatia cu pixul a Mufarinului de pe pielea ecologica a fotoliilor/canapelei??
edit: cu foarfeca nu-i o optiune, iar cu axion si frecat bine nu merge!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, felicitari pt prietena, sarcina usoara!!

Zoze, da, eu urmez!

Vioooo!!

Mi-e foameeeeeeeeeee!!!!!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, incearca cu spirt

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Fata, Luny, eu am o solutie minune, sa vb cu relu daca merge si la canapele tale,,,,,scoate orice pata solutiunea asta

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput