Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
Alicel nu ziceam mai de rau.. ca sunt multumita de cate stie si Andra, doar admiram vorbaretele crengutei! ca mi-s dlagi lau de tot!
revin.. mai tarziu..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ramo_cata spune:
la noi a venit mosu'..a fost soacra mea cu catalin prin metro si a vazut calut balansoar,de care vroiam eu sa-i iau de mos craciun si m-a sunat sa-mi zica ca ar vrea ea sa-i ia si noi sa-i luam altceva..andru a fost fff incantat de calut,nu am putut sa mai asteptam pana joi seara...dar asta este...doamne ce l-a mai calarit,ce l-a mai sucit,tras dupa el,mangaiat,dat cu copitele in sus...am facut si bradutul si ce bine imi pare,simt cum bat sarbatorile la usa,simt ca ma simt bine
...m-am coafat,m-am pensat..sunt o duamna 90% ca trebuia sa-mi fac si manichiura dar am renuntat pentru ca zilele astea o sa-mi petrec cam tot timpul prin bucatarie...am dat comanda si de 5 carticele pentru andru,de abia le astept..mersi alice inca o data...am facut si bradutul de care andru a fost fff incantat..reactia lui"hi hi beu-becu ,cijea cijea-mingea"..de cate ori iese din camera pune mana pe globulete,da ture dupa bradutz sa faca prostioare..i-am explicat ca nu are voie,il vede mosu' si se supara pe el daca sparge globuletele si rupe bradutul..cand ii explicam aceste tampeniute stateam pe ciuci,se aseaza la fel ,in fata mea..da din cap de 3 ori si zice "da da" apoi pleaca si isi vede de treaba...m-a lasat cu gura cascata ca pe ala tont ca sa nu zic altfel![]()
luny imi pare rau ca faci craciunul cu socrela,mai ales ca nu va inghititi prea mult una pe cealalta...sarcina usoara prietenei tale
clauma bucur ca te-ai simtit bine la party si spor la cumparaturi...
ariel pfiuuuu barbatii astia ,cateodata iti vine sa-i
...
zoze f tare cu telefonul
ce a zis CTC-istul cand a aflat?
mstela mda te inteleg si stiu ce inseamna sa eviti o cearta ..nu stiu cam ce sfaturi sa-ti dau..la mine socrela nu se baga la curatenie,nu se baga la aspirator,nu se baga si cel putin nu comenteaza in fata mea daca nu-i place ce am schimbat in casa..de exemplu sambata am facut "ordine" in toate paharele si cestile pe care le avea de cand s-a maritat...le-am tirat la tara si le-am inlocuit cu unele noi..ma asteptam sa comenteze ceva dar nu a comentat..naspa si eu mi-as dori sa stau singura cu baietii mei dar exista tot timpul un dar...stiu ca in viitor o sa stam singuri,dar asta poate sa fie peste 2-3 ani,socra 'miu deja s-a mutat la tara de cand a murit mamaie,soacra mea inca merge la serviciu ...partea buna la mine este ca ,catalin le-o taie direct..fara nici un fel de explicatii...zicandu-le ca sa ne lase in pace ca stim noi ce avem de facut...sunt f linistita ca el este de partea mea si asta ma face sa tratez totul cu indiferenta...dar nici nu as putea sa ma vaiet pentru ca mie nu mi-au reprosat nimic niciodata,se poarta f bine cu mine,daca au ceva de zis ,nu le convine ceva ,ce nu face catalin mai mult,ii zic lui...ba cateodata soacra mea ma pune pe mine sa-i zic lui catalin..cu curatenia generala ..off ..si eu am fost stresata ca nu aveam timp sa fac...m-am vaietat dar am avut noroc cu fratele meu care a venit si m-a ajutat,a sta cu andru...nu stiu ce ma fac fara el cand o pleca pe drumul lui
...sambata m-a ajutat si catalin la curatenie...
si sper sa-ti treaca supararea si ar fi bine sa nu mai pui totul la suflet,incearca sa gandesti mai putin
...adica sa faci asa cum simti...uite iti dau un exemplu ,cand eram la inceput,adica mai anul trecut ...ma gandeam la tot:sa gatesc cat mai devreme sa nu vina de la serviciu si sa gaseasca mancarea nefacuta,sa nu fac galagie,sa nu fie mizerie(la asta sunt obse si oricum nu exista leac pentru mine.o fac ca imi place )..etc..catalin tot timpul imi zicea ca nu suntem in armata si ca fiecare face ce vrea,ca nu o sa-mi zica nimeni nimic...dar neuronul meu nu gandea departeeeee si se gandea la toata lumea ca deh ziceam ca stau in casa lor...acum fac cand am chef ,gatesc si fac curat cand vreau eu ,la orice ora...asta seara m-am apucat de gatit pe la ora 19...gatesc ce vreau ,nu intreb ,nu mai gandesc atat de multisor si atat de departe..pfiuu hai ca m-am intins..concluzia:incearca sa faci ce si cum simti..voi sunteti o familie si asta e cel mai important..nu conteaza ce zice soacra...vorba lui zoze cui nu-i place sa nu se uite...ahhh ce mi-a placut asta...
ursuletule f misto puzzel-ul...pfiuu ce simpatici vazui eu acolo
valenti-am vazut infofolitul
mama dar ce tine fularul la guritza..andru nu-l suporta..
maia
si multi
-ici
mihap si eu as pleca in alta tara dar nu am cum fara randunoi
nu-l vad muncind si traind printre straini...
simooff imi pare rau..
si multa sanatate
mimo
azi am avut curent toata ziua..sper ca si maine sa fie la fel..
clodute hi hi ce fratior iubaret..si ce fetita frumoasa 
si cateva pozici:
http://community.webshots.com/album/575997811FvBoKV
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
http://www.leiner.at/produkte/m/baby/on-tour/I14989329/inglesina/16731912/buggy-trip-rain-dunkelblau/
As vrea sa cumpar un carucior. Nu stiu cine zicea ca a avut Inglesina de-asta... era ok? Naty, tu?
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
zozela spune:
Hai ca acum am terminat de despachetat,spalat,ordonat..si tot e harababura pe-aci,dar hai,treaca de la mine..
Ce-am vazut:
Am vazut pui frumos si destept de ursulica
,puiuti dragalasi de carmina
,pui gustos si jucaus de Valen si puiuti iubitori de Clodet

Stela cred ca ai nevoie-ori de o bataie zdravana,ori de mult dulce
Cu toalele o s-o aranjezi tu cumva,ca esti slabanoagaaa,iar cu soacra..hmm..Nu-mi permit sa dau sfaturi ca pe-a mea am nimerit-o bine de tot,iar de n-o nimeream..o aranjam frumos,sa-i sada![]()
De prieteni chiar nu stiu ce sa zic! Eu nu prea imi fac prieteni repede.Adica..nu prieteni dintr-aia adevarati.Nu am decat o prietena adevarata 100%,care s-a dus departe,multi amici si va mai am pe voi!
Pup fata!!
gecko acum ai inteles de ce mi-am tras manusile mai intai-si de ce l-am clabucit bine?!![]()
Dupa clabuceala l-am asezat bucatele,la uscat,iar dac-as fi tras apa..nu se ducea la loc de pace si verdeata vesnica ..ci ramanea pe loc.Am mai scapat unul in wc-ul de la servici,am tras apa si l-am vazut imediat.M-am pus pe chirait si mi l-a scos o infirmiera narodoaie,cat ai zice feshte.A scapat si functioneaza si acum! Astuia insa..nu stiu ce sanse sa-i dau,dupa atata sapuneala
Sa-i fie somnul lin! Dau o tuica-n amintirea lui!
luny-sa va bucurati de bradulet,bradut,bradut!!
Miha
Mi-ai luat maul!
Maia
Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi fara..Vreau doar sa ne simtitm bine de Craciun si sa petrecem frumos ziua de Sf.Stefan
Cata la cate si-a luat al tau..al meu e boboc!
Ilinca bucuroasa!Dar Seb? El cum a reactionat?! Mama ce emotii am-abia astept sa-l impodobim si noi!
Azi i-am dat instalatiile luminoase Mihaiului.Ce credeti ca m-a pus sa fac?!Sa le agat pe mobila.Imi tot arata instalatiile si apoi mobila si zicea su,su,adica sus
De unde i-o fi venit frate,ideea?!
Mimo teoria ta,teoria mea..teoria altora
Da ma,asa e,traim clipa,luam suturile-n cur..live,da' ne si bucurim pe masura,nu?!Hai ia o portie de tiramisu de la mine,sa nu zici ca ma umflu singura pe-aci..
Nicoleta va tin pumnii maine!Hai ma ca va fi bine-pana la Craciun veti fi reparati si fresh de distractie!

Sovi,care?!Asta
?! 
Pupacesc blondinul jucaus de Ramo si ma retrag in barlog.Predau stafeta pasarilor de noapt-e!
Semnat,![]()

Vine Craciuunuul!!

ramo_cata spune:
si 2 filmulete la zapada si calare pe calutz...
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a0dfc392d64dc52525da0a&skin_id=601
si cu asta gata..merg la nani
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Ramo, ti-am vazut calaretul! Ce fericit este!! Si despre bradut... ai globuri care se sparg? Noi nu (ba da, vreo 3, suuuus rau!), nu cred ca ne incumetam inca vreo 10 ani de aici inainte...
si a lui Matei 
zozela spune:
Mai am de zis una,ca l-am vazut pe Matei al Valentinei cu fularul la gurita si mi-am adus aminte de ce ne spunea profa de pediatrie-cica fularul pus la gura,e boala curata.Explicatia mi s-a parut plauzibila si usor de rumegat,asa ca va spun si voua si-probabil ca doctoritele noastre or sti mai bine si ne-or sfatui in consecinta: cica fularul ala nu face decat sa retina umezeala formata prin expiratie,aerul ala cald se raceste in contact cu aerul rece si copilul respira..aer umed si rece si..bum! E bine ce zic?
mstela spune:
Na seara,,noaptea.2 vorbe adanci ca sunt obosita rupta de cat am umblat dupa cumparaturi.
Un pup pt Miha ca a aparut.
La fel Maia.
Ursulik,ce puzzle sunt alea??arata super!

Cuscra,sanatate Davidutului.
Naty,zi ceva ca nu indraznesc sa te deranjez la tel.
NB
mami de TEA (1.04.08)
Nicoleta spune:
Ma duc si eu la nani, cred ca raman repetenta la capitolul "randunici", ca uite ce prost imi fac temele... Uf, ce de-am mai stat pe net...
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Zoze, despre fular stiu si eu la fel, nu pe gura ca face rau! Si nici la nas. Dar am zis ca poate nu stiu bine...
si a lui Matei