Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata, ca mai e un pic si se face pranz!
tare zgarcite sunteti cu cafeau in ultimul timp!
Luati de-acilea, sa va treziti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

despre Seb n-am ce povesti cu bradul, ca dormea cand l-am terminat.
Am aflat ca de dimineata smulgea globurile si le arunca pe hol!

va pupacesc pe toate, va doresc sanatate voua si la puiuti, si ma afund in hartogaraia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimi...iau o gura de de la cata si ia sa incerc sa dau trezirea pe crengutza....
...beyyyy voi nu auziti?

uite ca de fularel chiar nu stiam,oricum nu-l tine la guritza...zoze.nico pentru informatii

acu' ma duc sa hranesc calutul si apoi plecat spre shopinguiala...dupa mirodenii pentru praji,dupa cadouase si hainute...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata!!!!!

Vali merci de pont legat de puzzle, dar de ieri vroiam si nu am apucat sa ma uit pe site-ul Ursulicai sa vad daca le are la ea la magazin.........dar acum dimineata ce crezi ca am facut???....siiii...bingo.....le are la vanzare....yupiiiiiii.....poate apare azi pe forum si deseara ma opresc la ea sa le si iau......STELA???ai bagat la cap,unde le gasesti???....bebe real...stii tu fara spatiu este site-ul ei....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai Zoze sunt cu ochii lipiti de somn, am dormit pana la 10 Am trait clipa Aoleoooo, am uitat cu cine stau de vorba Nu la clipa aia ma refeream Ci la clipa cand am deschis io ochii si-am vazut ca ZECE Zic sa infulec repede cu Zoze un tiramisu, sper ca mi-ai mai lasat ceva si mie Ca tare "pentru mine" e emoticonul ala, il revendici degeaba ! Mimonix scrie pe el Cred ca ala de-a adaugat la lista una-alta ne-a studiat personalitatea in timp
Si ce-mi vad ochii? Zoze , care ia suturi in dos live? Pai se poate fata sa despici firu-n paispe? Sa te faci ca n-ai inteles?
In fine, ca sa lamurim. Si atunci cand iei suturi in fund, ceva minunat se intampla in viata ta! Esti probabil sanatos, copiii iti rad, soarele straluceste, cineva te iubeste....Fata, daca n-ai puterea sa vezi toate astea si te concentrezi doar pe ala care da cu sutul, esti terminat Si nu ma mai provoca, ca eu acum imi exersez rabdarea si imediat ma apuc sa-ti mai explic o data, si inca o data...pana zici ca ai inteles

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!...ptr cine o fi, si 'buna' sa fie..
de bine ce am regasit spiritul, tot asa a si fugit aseara, in urma unei alte stupide/lungi/de cacat discutii cu sotul, pe aceeasi tema veche, neamurili noastre...si nu mai zic nimic! o reveni el, spiritul ala frumos...pana atunci,

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cu gandu-n tiramisu-ul ala,citisi printre randuri sau nu ma exprimai eu cum trebuie?! Ca sa n-o mai lungim,ca fi'miu iar pute a kk,a 3 a oara pe ziua de azi,suturile-n cur sunt minunate!! La naiba,ma culcai la 1,ma sculai la 7.Ete sutu,nu e sutu,ca tu vazusi 10 pe ceas cand mijisi ochii

Sarutmana de cafea,Catalina! Intrebam de reactia lui Seb,asa..ca pregatire..Astept sa vad ce zice si luny de Muff Eu-oricum mi-as incepe visul despre bradul nostru de anul asta,frumos impodobit si luminat..tot cu el vraiste prin casa il termin..Visul,da?!Doaaamne!! Jur ca n-am baut nimic,inafara de cafeau ta! Nu mai modific,ai inteles tu

luny ce-ai muica?! Hai fata ca nici la noi nu-i totul roz,cu atatea boli,belele si bani putini,dar io-mi pusei ochelarii aia mari roz si..e roz!!

Liaaanaaaaaaaa,Aliiceeeeeeee,puuuteee!!Geamurile la pereeeteee!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multam, fetelor, ptr urarile catre prietena graviduta, asa cadou de Craciun, zic si eu!:))
despre fular stiu si eu la fel ca Zoze, neindicat peste gura si nas, cica ar exista si pericolul ca micile bubuline de gheata formate din condensul ala sa se inspire direct in plamani, si ar fi si mediu propice carcaiasilor..
simo sa treaca perioada grea, sanatate voua!
zoze stii tu..le am si gata...la naiba cu toate..
ma duc la trebi, in puii mei..macar raman singura, ca l-am dat 'cadou' pe Mufa lu' ta-su si ma-sa mare, sa-mi pot face treaba, sa se chinuie ei!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am inteles, m-am trezit la 10, am dormit toata noaptea, am ochelari roz, va las in butoaiele voastre mai ales ca ati deschis geamurile si e curent
Ma duc sa-mi ridic spoilerul de la masina care mi-a cazut ieri cand am ramas calare pe un sleau de zapada la IOR in parcare Sa cumpar carne de carnati si ceva sa gatesc ca sotul meu vine taman la noapte, dupa o petrecere de Craciun Sa fac frumos la Mari care desi e platita bine, e cu in sus caci ieri , intr-un acces de furie nu mai traii clipa si zisei vrute si nevrute iar ea din pacate, era la usa si m-a auzit Si sa supraveghez copilul mare, care poate pleaca imbracat ca ieri cu o bluzita flu-flu pe sub o gecuta fancytrancy ca sa rupa gura targului pe strada
Si din toate astea aleg partea buna: am bani de carnati si m-am trezit la 10 Si mai inchideti din geamurile alea ca iarna nu-i ca vara si trage soro

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stela, m-am uitat pe site-ul lui Ursulet, si parca sa zic ca nu sunt puzzle-urile care le facea Vladutz in filmulet, cred ca m-am bucurat degeaba.....

Mihatp........

Luny spor la treaba!!!!!

....eu nu stiu cum o sa ma descurc cu timpul>cumparaturi, prajituri, mancare, curatenie(ca iar fac)???sugestii ceva???....la cumparaturi ziceam ca ne ducem la noapte la Real sa nu fie aglomerat, dar sper sa nu fie rafturile goale...si am zis ca nu ma las pe ultima suta...dar nu am avut incotro....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput