Puiuti de randunici 2008 (346)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Scrisorica mica-mica:
Tuchi de ieri imi sta in minte postarea ta cu viata pe care o vei trai la maxim curand
Zau daca mi-a sunat mie bine dar orice ar fi sper sa-ti treaca repede!
Pentru Dudelle inca nu s-au inventat ghetele care sa-l impiedice sa mearga pe varfuri
desi astea de le-am luat de la Humanic sunt cu adevarat senzationale, nu intra pic de apa si tin cald bine
Si chiar n-au fost deloc scumpe nici ale lui!
Ma amuzi cu bradul mic si bucuria Ilincai nemarginita, noi (eu si Mimu) ne varsam mereu frustrarea copilariei in maretia bradului ![]()
Zoze sa dea Dumnezeu sa nu fie asta ultimul Craciun al bunicului, tratamentul sa mearga struna si sa va bucurati ani multi alaturi sanatosi! Iar povestea prietenei, vorba poetului...a mea, a ta...a altora
Nici nu stii cum e mai bine in viata asta! Eu de cand "m-am maturizat" sunt adepta teoriei "traieste clipa" si functioneaza f bine!
Ariel cand povestesti de tine parca zici de mine
Doar ca eu ma enervez in masina cand Dudelle tipa si pietonii nu mai trec odata
Randunica trista sper sa-si revina repede oricare ar fi ea si sa nu uite sa priveasca frumosul din jurul ei! Trece mai repede supararea asa 
Stela asa-i cu traiul la comun, ce poti sa faci? Compromisuri
Ca daca te incapatanezi sa fie ca tine si alalalt la fel iese o nebunie de nu se mai face lumina in veci! Nu suna bine dar asa este, cum iti spun si sa nu ma intrebi daca am trait eu asa ca raspunsul meu e clar:DA! Trait, experimentat, dat cu capul de pereti, nebunie la maxim...incearca un prajitor de paine electric, nu face fum deloc ![]()
Luny ce m-am distrat cu adormitul la pranz
La noi e la ordinea zilei si nici nu face sarmai cand se scoala
Sa va bucurati de bradut si bine v-ati regasit spiritul de Craciun 
Clau ce bine ca te-ai distrat la party si ce randunoi galant, mai rar!
Aaaa Zoze...despre telefonul "norocos" si clabucitul ulterior
NO COMMENT! Ti-a zis-o Gecko 
Doamne ce de mai erau de zis si toate-s de-a valma in creierul meu
Asta e cand lasi pe mai tarziu scrisoarea !
PS.Nicoleta fusesi la doftor? Ce are Matei? Ce-i aia "boala obrajilor palmuiti" ca uite asta mi-a scapat, fereasca Dumnezeu!???
Si Bubu care nu mai vine Oare aduce toata Viena la Bucuresti???

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Simo sanatate multa si tie si celor mici!
Olga1234567892123456789...e bine asa? ne intelegem?Incerc si fo doo vorbe ghele: ma termina fi-ta cu carnita 
Bita ati experimentat calutul?
Ramocum e cu electrica?
Acum chiar ma duc, poate ma intalnesc cu Tuchi pe taramul viselor
Va tzuc si predau stafeta Lianei
(credeai ca scapi?
) Alooo, rondul de noapte, se aude???Stii ce n-am inteles eu din schedula ta? Tu cand dormi maica?
Sau ai inventat perpetuum mobile si pastrezi secretul numai pentru tine? 
Gata, ca ma asteapta fata aia ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Clodute spune:
Buna seara fete dragi,
Eu astept sa bag primul biberon de noapte caci fata mea numai asa maninca...
E agitata mititica toata ziua din cauza lui big brother care este peste ea, sub ea, trage de ea...tot timpul si mai ales cind maninca.
Eh nu maninca ea prea mult dar creste, iar daca si-a propus sa tina la silueta de acum sa faca bine sa manince ca atunci cind o fi mare o pun eu la regim (daca e cazul) ![]()
Nu am mai trecut demult pe aici pentru ca la mine e rutina la ore fixe..deci nimic nou...laerg contra cronometru...
Am si niste pozici... din aceasta perioada
VA pupam, va uram sarbatori fericite si revin...
De ier, de azi...
Nicoleta spune:
Salut.
Nu, nu am mers la medic. Cica maine dimineata (e un ger pe-acileaaaa!). Aia cu obrajii palmuiti e o boala, a cincea parca, a copilariei, dar nu cred ca are asa ceva, fiindca el are obrajii rosii de ceva timp, cand si cand. O fi alergie, o fi de la frig, de la niscaiva alimente... NU STIU! 
In rest... nu m-am putut vedea cu Bubu, am vorbit insa cu ea la telefon. O las pe ea sa va povesteasca impresii despre urbe
.
Stau in cumpana daca sa las sau nu copilul mare maine la scoala...
Imi vine sa ma duc si pe coclauri (mi-am amintit ca nu patinez prea bine) fiindca am mers azi, in drum spre Merkur, sa ii luam un combinezon din 2 piese lui Matei, ca cel intreg... i-a ramas mic (si este pentru 92 cm!!!!
). Si nu am gasit (am mers intr-un singur magazin... aveau geci, dar nu si pantaloni...). Si asa o astept pe Bubu sa-mi spuna daca nu a vazut ea pe undeva...
Ca eu nu am cum merge sa caut cu copilul, A este extrem de ocupat la serviciu...
DAR vine Craciunul!
(abia astept sa luam mirodenii pentru vinul fiert!!)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
zozela spune:
Fata Miha si fata Maia,dati si voi mai des pe creanga ca ne faceti sa ne sada inima!
Simo-sanatate muuulta,multa si ai maaare grija de burti mica

Fata restul-in wc era pisu.Pisu meu.Nah
Deci are sanse!![]()

![]()
Nicoleta spune:
Am vazut poze, pui de Ursuleata si nepoteii (superbi toti), pui de Vali la zapada, pui de Clodute (ce frate mai mare iubitor!!
).
Simo, sanatate multa! Sa treaca repede bolile, si de la voi, si de la noi...
Ma duc si eu la dush si nani, maine este o alta zi, pana la concediul lui A mai este... Cred ca mai dau pe aici sa vad poze de la Bubu.
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Hehe, ce ma distreaza Zoze
, cum sapa ea dupa emoticoane! Si eu vreau dulciuri, da?
si a lui Matei 
sovietica spune:
Clodet 
ce frumosi sunt piticii! ce domnisoara s-a facut Karo! Vad ca si Patrick e numa calare pe sor'sa 
Presupun ca incepeti (daca nu deja ati inceput) diversificarea?
Monix, sa stii ca eu nu sunt chiar asa relaxata cum crezi tu. Ma oboseste panda destul de rapid, cand ii tin pe cei doi unu langa altul. Sasa abia asteapta sa ma relaxez sa ii bage pumnul in gura sau alte dragalasenii aplicate in fatza
. Nu pot sa ii las nicicum singuri in camera. Nu stiu in ce secol voi avea curaj sa ii culc in acelasi dormitor.
Simo
of of, nu stiam ca treceti printr-o perioada asa de grea :( sper sa treaca repede 
Impart pupici la toate fetele nacajite care si-au spus oful 
Voi trimite mesaje Undeva sa trimita sori mari pe strazile voastre.
Vaii Zoze ce moaka ai gasit 

Ma duc sa ma culc si eu. nu stiu ce ma asteapta la noapte. De ieri stranuta Ana la foc continuu. Nu stiam ca se poate sa stranute cineva atat de des.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Cica papa dulciuri!