Puiuti de randunici 2008 (346)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

la Obi nu mai sunt cine stie ce braduti,a cautat iub de i-a venit rau...cam ramasitele mai sunt..ne apucam de impodobit!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Am vazut ca ma strigati, un mare pentru toata lumea. Am simtit ca trebuie sa spun ce e cu mine.
Suntem bine, sanatosi, incercam sa ne pregatim de Craciun, stiti cum e… cu serviciu, curatenie de sarbatori, plangem rau cand trebuie sa intram in casa/adoram zapada... Luca e poreclit Denis, copilu’ ala strulubatic din film…

Sunt oarecum cu sufletul tandari, ma gandesc din nou sa plec… unde-oi vedea cu ochii. Simt ca nu mai am nimic in comun cu tara asta demna de Academia Catavencu, cu cocalari si pitzipoance. Nu vreau sa-l cresc pe Luca hrana la lupi. Il vreau un om de treaba, cu bun simt, dar intr-o lume in care este respectat un astfel de om. Asa ca de aceasta data, nu pentru speranta, ci din dezamagire, vreau sa plec. N-o sa se intample azi, nici maine, probabil vom astepta pana vom fi 4 si apoi vom pleca. De data asta fara avantul tineretii, ci cu calculul maturitatii. Mi-a luat timp sa-mi restructurez un pic planurile de viitor, sa rumeg bine ce vreau de la viata, ce-mi doresc pentru Luca…si sa ma impac cu ceea ce gandesc.

m-am descarcat…n-am vrut sa va amarasc, n-am avut o stare de spirit de “impartasit”, asa ca am preferat un low profile, a fost timpul introspectiei… ca tot schimbam anul.

poate-mi revine si mie cheful de scos nasu' in lume

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Zoze nu pot spune decat atat:bucurati-va de bunelul acum caci va fi greu fara el.Acum ca se apropie sarbatorile la noi va fi primul Craciun fara tataie.Acum cand puiutul meu spune clar tataie si-l recunoaste in poze pentru ca-l adora atunci cand il vedea tatal meu nu se mai poate bucura de aceste cuvinte.Nu credeam ca poate fi atat de greu...Nu ne mai putem bucura,suntem cu sufletele pustiite si simtim un gol imens.Absenta lui isi pune tot mai mult amprenta pe sufletele noastre.Au trecut trei luni si-mi este tare dor de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

si acum realitatea... de ce nu apar pe craca... ca atunci cand apar eu, fal-fal restul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai Miha , cand in al doilea mesaj al tau ai inceput cu "si acum realitatea..." , eu care ma uitam pe Realitatea TV la "zece pentru Romania" (il astept pe Badea ) ma asteptam sa continui dizertatia politica cu ceva despre asta Am si tresarit frate Na, ca sa nu zici ca falfaie lumea cand apari tu

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

oh, miha..si eu am trait cateva experiente revelatoare in ultimul timp, si la fel ca tine gandesc..asa as pleca..dar uite ca nu am curajul, nu stiu ce as face in alta tara, cum am supravietui...
Al meu sot are 37 de ani, eu fac curand 31, cum o fi s-o iai de la zero, si cu copil mic dupa noi, fara ajutor..offoff

am reusit sa terminam de impodobit bradul, cu Mufa calare pe noi, tragand de crengi, apoi de globuri, apoi de instalatia din casa..ntzz, sper sa reziste macar pana de Revelion..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara, buna seara, am venit cu sanioara!
am facut bradul si noi, e mic si pricajit dar bucuria Ilincai nemarginita!

Zoze, telefonul meu a cazut de 2 ori in wc si o data in paharul cu bere!

prima data l-am scapat io, a doua oara l-a aruncat Seb si taxo a tras apa, l-am scos dupa 10 minute( fara manusi!), a treia oara a cazut in bere, nu si-a revenit dupa 2 zile, l-am spalat cu apa si apoi si-a revenit.
Cred ca ultima oara a cedat acumulatorul, insa telefonul inca functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Domle, Matei si cu Thea m-au facut paf Eu nu mai stiu de ce sa ma mai mir intai Ca vorbesc atat de mult ba chiar si canta sau sa ma minunez ca stau locului cu formele si cartile alea Dupa ce am stat eu stramb si am cugetat drept , am ajuns la concluzia ca fie se "coace" al meu mai greu si neavand bucuria vorbirii nu gaseste nici motivatia statului si povestitului fie e o chestie de temperament care vad ca e caractestica la randul ei unui grup mai mare :n-au stare nene, n-au stare! Dudelle mananca exact la Mufa, doar ca sta in scaun si arata cu dejtu' :AIA! ALTA! si pana nu nimereste ceva de pus/scos nu deschide gura nici picat Odata gasita "chestia de frecat in mana" , se duce si mancarea rapid! Dar clar nu mananca de bucuria mancatului ci pentru ca nu-si da seama ce i se intampla in timp ce mermeleste el acolo! Iar activitatile sunt :fuga-fuga, sus/jos,cucu/bau, tras /scos/trantit, tumbe, piruete, mers cu spatele, mers intr-o dunga, saritura ca mingea, dans.....mers cu masina, mers pe masina, mers pe cal, mersmersmersmers .....Pe de alta parte, aud la Olga/Alice si Valentina parca aceeasi voce ! Uneori mi se pare ca-i pacaleala, atat de mult vi se aseamana tonul, inflexiunile, rabdarea Vai de mine si de mine daca eu pot sa intreb de mai multe ori acelasi lucru, zici ca-s dusa cu capul Daca-l vad cu ochii in alta parte, am abandonat CLAR! Inseamna ca nu-l intereseaza si n-are rost sa ne stresam reciproc! Ofof, ca tare mi-ar placea sa-mi zica cineva daca asa e el sau sunt eu o mama rea si nerabdatoare
Am vazut si Ursuletii si Sovieticii Cu asta am alta problema chiar daca doar ipotetica pentru ca la noi nu e cazul Cum Doamne iarta-ma stau ei toti gramada, unul langa altul si unul peste altul cand bebeii aia sunt atat de mici Imaginea cu Sash clatinandu-se langa Ana in chestia aia prinsa in tavan , la fel ca si cu cei trei veri de Ursuleti in patutul copilului toti Toata stima pentru curaj, optimism, relaxare
Revin cu scurta scrisorica, dar scurta scurta si superficeala, vorba unei randudunici

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

In caz ca va gandeati cum mai suntem:
David de vineri ia antibiotic-initial a vrut sa ii puna branula si sa ii administram asa antibioticul dar vazand ce vene are:mostenire de la mine,i-am dat pe gura..de ieri il ia pe al al doilea,are al doilea herpes,fara febra dar cu tuse urata-inca sunt incarcati plamanii ...Sam de sambata a inceput si el cu tusea,apoi febra de rigoare-toata noaptea febra,si vaicareli.Sa nu va zic ca mi-a vomat de 3 ori toate siropurile de imi venea sa ma dau cu capul de pereti:abia si abia ia medicamentele,este un chin pt noi!de ieri nu mai are febra dar tuseste ca magarusul,iar eu de azi sunt varza totala:tusesc nasol de ma doare burta-mi-e sa nu ma apuce altceva,ma dor rinichii,ma dor oasele.......iata ca nu am scapat de nenorocita asta de boala.a avut gura aurita dr de familie!

Cam asa...dar VINE CRACIUNUL

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

as mai colinda, dar mi-e somn de mor!
va imbratisez pe toate!
vise frumoase!

Mergi la inceput