**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ho-ho-ho!!!
Primiti cu colindul?

Noi suntem bine, cadouri multe, veselie, rasfat si multe altele.

Tocmai au sosit niste musafgiri....sper sa ajung sa va citesc mai tarziu.
Multi pupici de la noi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

CRACIUN FERICIT tuturor zmeureilor si zmeuricilor. E primul lor Craciun! Ce emotionant....Teo e captivat de bradut si de luminite...Pupici tuturor.

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

La multi ani!!!!
V-am atasat si eu cateva poze cu mosul

http://family.webshots.com/album/576055503HTBeTO?start=0

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Craciun fericit!
La multi ani pentru 27 decembrie tuturor Stefan, Stefania! Sa traiti cu numele, sanatate, ca-i ceamai pretioasa!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Chiar ca petrec fetele..sarmale, carnati, fripturi si vin rosu...mmm...mai lasati-le si hai pe DC sa digeram mai usor

Uite cateva poze cu cadourile de la Mosu' puse sub bradul de acasa..in dimineata de Craciun abia trezita si in pijamale...a mai venit Mosu' si de la bunici (un lantisor de aur), fini (costumase, jucarii, catelul vorbitor, lenjerie patut) si mai avem de capatat

Sper sa pus si pozele din ziua de craciun si cele de la sedinta foto..cat de repede...

Edit : in ziua de Craciun am serbat-o si pe Eva caci a implinit 5 lunite...a avut si tort special

Pupacei tufa

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Ca tot petrec zmeuricile am intrat sa scriu si eu doua vorbe ca maine cine stie daca am timp, ca noi o luam de la capat cu doi sarbatoriti: ziua numelui lui Stefan si Vladiomir care implineste jumatate de an .

Am vazut poze cu Albert. Nu-l mai vazusem de mult. Ce gurita are, iti vine sa o mananci! Si ochisorii bleumarin .

Am admirat-o si pe bubi mica craciunita. Scumpa tare si ea si cu ochisorii albastri .

Vazut si micul ajutor bubu a lui Mos Craciun, la brad. Bineinteles tot cu ochisori albastri .

A fost foart efrumos si la noi Craciunul. O harmalaie, mai ceva ca la gradinita . Au avut copiii si mos. Eu nu ma dau in vant dupa asta si preferam sa gaseasca cadourile la pom, dar ne-a sunat un prieten ca vine cu fratele lui pe post de Mos Craciun si nu am putut sa il refuzam. Cam tinerel mosu', lucru pe care l-a spus Maria imediat cum a iesit pe usa: "ati vazut ce tanar era mosu' nostru?" Si a izbucnit in ras. Noi ii tot spunem ca mosul adevarat are multe ajutoare... si uite ca la noi a venit un tinerel. Sper sa mai pastram magia un an -doi, ca ea e cam sceptica.

Una peste alta a fost frumos, copiii s-au distrat pe cinste, mai ales Maria, ca Stefan era o idee "crispat" avand in vedere ca mosul cam stia ce hram poarta . Vladimir s-a purtat extraordinar, a stat cuminte, i-a urmarit pe fratiori, a ras, a participat la desfacerea cadourilor. Cadouri care au fost prea multe , de Stefan era sigur ca le imparte mosul la toata Agigea si se tot minuna ca tot pentru noi scoate din sac. A fost gasca mare la noi: trei copiii care au facut cat zece, parinti, bunici, unchi, prieteni, asa ca s-au tot adunat .

Sper sa pun si eu poze maine ca avem foarte multe si frumoase .

Partea mai putin frumoasa e ca Vladimir a avut si momente proaste zilele astea si am bifat o noapte nedormita. Mititelul de el a plans de nu stiam ce sa ii fac. L-am dat cu gel la dintisori... Totusi se pare ca pe langa dinti il mai doare si o urechiusa . I-am pus Otocalm si s-a linistit. Nici nu am fost cu el sa il vada vreun medic zilele astea. Tuseste in continuare... Tot sper sa ii treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Mai primiti cu colindul?

Am intrat sa va spunem si noi Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si sa uram La multi ani celor care poarta numele Sfantului Stefan!

Noi suntem la bunici, azi ne intoarcem acasa la Cluj. A fost cel mai frumos Craciun al nostru datorita zmeuricii din dotare ( o sa punem si pozele curand).

Pupam toata tufa si va uram un an nou plin de tot ce e mai bun, pace, sanatate, nopti dormite, zambete, primi pasi fara cazaturi ... oare ce sa va mai uram? Ah da, diversificare fara cantece

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Buna dimineata!!!!
Ma bucur ca ati petrecut bine Craciunul si ca aveti zmeurici cumintele.

Am avut si noi doua www.flickr.com/photos/monicahhh/4218556874/in/set-72157621980600772/" target="_blank">Craciunite

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna dimineata!!!!
Cornelia LA MULTI ANI!!!!pentru VLADIMIR si STEFAN!!! sa-ti traiasca,sa fie sanatosi si sa aiba parte de ce e mai bun in viata.

LA MULTI ANI!!!!!pentru cei care poarta numele de STEFAN si STEFANIA

Poze cu mosu :http://family.webshots.com/album/576055503HTBeTO

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani pentru toti cei care se serbeaza azi de Sf. Stefan!!
Alina, petrecere frumoasa la botez, caci am retinut ca azi il aveti!

Sarbatori fericite in continuare! ca de obicei, pe fuga...

Mergi la inceput