**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 18
adrianafedorca spune:
Craciun fericit dragi mamici si zmeurici!!!
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Solike spune:
Va colind de sarbatoare
Ca vi-i fata ca o floare
Va colind de voie buna
Sa va tina o saptamana
Va colind pe inserat
Tot raul s-a destramat
Va colind tot de Craciun
Ca v-ati adunat acum
Cu urari de sanatate
Bucurii mult asteptate
Iar mosul sa tina grasa
Zmeurica de acasa!
Pup toata tufa, felicit zmeuricile care astazi se sarbatoresc, printre care si Olguta mea! Craciun fericit! 

Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
blanca000 spune:
CRACIUN FERICIT
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pogos spune:
Am intrat si eu sa va urez un Craciun plin de liniste sufleteasca, sanatate si multa fericire! La multi ani!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
buburuza1979 spune:
Ho-Ho-Ho Merry Christmas!!! 
am venit si noi de la "paranghelie" si avem pozici AICI
vreau sa va spun ca pentru mine e cel mai frumos craciun pe care l-am trait pana acum...
a fost darnic cu picu' meu... a stiut el ca am cupil cuminte! a primit o gramada de jucarii! nu stia micutul pe care sa o roada mai repede 
ma duc sa lecturez repede din urma si revin
mami de pic
primul craciun in trei
buburuza1979 spune:
Noce exact momentele alea de care zici care inevitabil se petrec la co-sleeping nu vreau sa le pierd. noh... mie imi e indiferent ca se invata cu noi sau nu... sau mai bine zis, nu ma deranjeaza si nu am preferinte. din contra imi face maaaare placere si atat cat va dura, voi profita din plin de perioada asta. 
mQQm am murit de ras la poza pepitului in bumbo
e belea! ![]()
Alina cum mai e mama ta?
nu stiu daca v-am zis ce am patit... acu vreo 3 zile era sa raman fara lapte. daca picu' mi-a tot facut figuri la tzitzi s-a redus brus cantitatea si o zi intreaga nu am avut nica nica in tzitzi... am innebunit va dati seama. am dat lapte praf ca nu am avut incotro si seara am zis ca tin pompa pana curge... si a inceput sa curga anemic de am scos si eu 90 ml (dupa 12 ore de nesupt) ... de a doua zi am zis ca nu mai stau sa ma rog de pitic cu titi ca in stilul asta raman fara, asa ca am inceput sa mulg in disperare si ii dau cu bibe ziua. noaptea papa titi fara probleme deocamdata.
bine ca de a doua zi a inceput sa imi revina lapticul ca tare m-am mai speriat...
va las ca imi pica ochii in gura!

mami de pic
primul craciun in trei
Motana spune:
Sarbatori fericite si nopti dormite va urez! ![]()
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
elena_adina spune:
CRACIUN FERICIT si de la noi!
Fie ca Sarbatoarea Sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste,lumina,fericire si liniste sufleteasca.
Adina
de
ungaras spune:
La multi ani!
buburuza1979, am vazut poze cu ajutorul mosului. Zicem noi ca nu stiu ei ce se intampla de Craciun ca sunt prea mici dar puiul tau pare foarte interesat de brad.
Stiu cum e cu laptele, si eu am din cand in cand cate o faza deasta. Atunci ma apuca crizele si ma bat cu pumnii in cap de ce nu am scos din timp mai mult. Acum am cu 40 ml mai mult decat papa ea. De la unul 120 si de la celalalt 140ml. Nici mai mult nici mai putin.
zmeuricii.Inca mai petreceti fetelor?![]()