**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna dimineata si La Multi Ani! si la noi a venit mosul, pentru mine cu durere in gat ca nu pot nici apa sa beau, durere de cap si muci la greu. Restul sunt sub pom asteptam sa se trezeasca Stofarasii.
Vad ca toata lumea a inceput diversificarea dar asa mai pe sustache, nu ati spus la nimeni...
Eu sunt mai grea de cap, spuneti=mi si mie, incep sa zicem la masa de pranz sa ii dau cate o lingurita, crestem gramajul, dar ramanem doar la masa de pranz sau bagam si la alte mese? si crestem gramajul pana cand? ce trebuie sa se intample sa ajung sa ii dau pana se satura doar din legume sau cum? Nu pune cineva un exemplu mai in detaliu cum trebuie facut? Era ceva pe cont dar nu am putut sa deschid, parca de la alinutza?, nu mai stiu.
Imi plesneste capul, sa aveti mese imbelsugate si mare grija la kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaAl spune:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI

Elenade Andreea-05.08.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Blanca cum merge cu suculetul de mar-morcov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
La mine este primul Craciun in trei, , a venit si mosul, suntem la bunici si e foarte frumos.
Va pupam si va uram sarbatori fericite in continuare Nicoleta&Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Craciun fericit dragelor!

Am reusit si noi ieri sa ajungem cu greu la Onesti la parintii mei. Am facut din Bucuresti pana la Onesti 6 ore. A fost un accident urat pe drum si 2 ore am mers si nu prea am mers. Piticii se plictisisera de atata stat. matei plangea asa ca l-am luat in brate. Noroc ca era Ana mai linistita ea radea la cantecele mele. La orele 23:00 am ajuns si noi.
A venit si la noi mosu cu jucarii multe cu hainute.
Abia astept craciunul viitor cand vor realiza ei ce se intampla.

Va pup fetelor si va doresc inca o data un Craciun fericit multa multa sanatate fericire si liniste sufleteasca.

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Craciun fericit! feiliiiiiiiii
pony....si anul trecut erati tot 3 doar ca bebe era in burtica ta
piticul meu a facut indigestie de la "friptane"...nu stiu ce dumnezeu a avut da a varsat tot, pt prima data...s-a albit instant iar dupa ce a varsat a adormit...acum doarme, e rozaliu si linistit....sa sparam ca nu e nic ci doar de la prea multa agitatie.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!
sa fiti iubite, sanatoase, sa va bucurati de zmeurici.
la noi este primul Craciun in 3 si este f frumos. am incercat sa va mai citesc, am mai aruncat cate un ochi dar nu am timp sa scriu. oricum va stiu aici asa ca e mare lucru.
Ioana creste, am facut si noi 4 lunite, am inceput cu supica la o masa pe zi, ii place f mult, altceva in afara sucului de morcov nu i-am dat, mai asteptam.
va pupam cu drag, craciunita mea doarme acum si am profitat sa va trimit o urare.
doinique, mami de ioana-teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Craciun fericit!
Am intrat si noi sa va facem o urare de sanatate si numai bucurii.
Cu toate ca nu sunt o prezenta foarte activa la scris, cu cititul sunt la zi.

Pupam toate zmeuricile si mamicile de zmeurici

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fetele ! Craciun Fericit si de la noisi va trimit si eu niste pozicihttp://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/CraciunLa5LuniPrimulCraciun cu bebelina mea iubita

Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Craciun fericit,linistit si imbelsugat,alaturi de toti cei dragi

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput