**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 16
ClaraJ spune:
MAMICUTELOR SENZATIONAAAAAAAALEEEEEEEEEEEE,
CRACIUN FEEEEEEEEERICIT SI UN AN NOU NEMAIPOMENIT!!!!!!!! SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUME!!!!!!!!!!!!!! IAR PITICII SI PITICUTELE SA CREASCA INTR-UN AN CIT ALTII IN ZECE!!!!!!!
Noce - apropo de BLW. Iti recomand cu caldura sa citesti blogul lui MQQm, care are un capitol numai despre autodiversificare. Este o lectura foarte intructiva care cuprinde atit experienta ei personala cu Pepitzel dar si un rezumat al cartii " Baby led weaning". Daca nu, incearca sa iti comanzi cartea daca poti, uite aici linkul:
ttp://www.amazon.com/Baby-led-Weaning-Helping-Your-Baby/dp/0091923808/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1261671448&sr=8-1
Eu am cartea deja, sunt in proces de lecturare, iar daca pot sa te ajut cu vreo informatie, nu ezita sa ma intrebi.
Acum, sa va povestesc: am facut sarmalele, salata de boeuf, iar azi ( ca la noi e dimineata Ajunului) ma apuc sa fac salata de vinete si oua umplute. Fripturitionul la gratar miine seara, dupa deschiderea cadourilor. Noi deschidem caourile in dimineata primei zile de Craciun.
Acestea fiind spuse, va dorim din suflet sarbatori pline de iubire si de caldura si promit sa revin cu poze de la marea deschidere a cadourilor.
Va pupacim de mii de ori,
Clara - mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08. 2009
monica2008 spune:
fetele am intrat sa va urez un CRACIUN fericit si plin de bucurii,bebeici sanatosi si frumosi

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
liluc spune:
Craciun fericit tuturor zmeuricilor si mamicilor!
Va citim mereu dar cu scrisul .. e mai greu. Speram sa ne iertati!
Avem de raportat un bucata zmeurica neplangacioasa dar cu 5-6 treziri pe noapte din diferite motive (noroc ca se afla langa mama si se poate rezolva repede orice problema). Sper ca odata cu diversificarea sa se rezolve.
Diversificarea o sa o incepem si noi la 6 luni (adica prin februarie), asta daca o sa mai am rabdare sa alptez pana atunci.. de vreo 2 nu prea mai vreasa suga ziua, noroc ca recupereaza noaptea. Deocamdata am rezistat sa-i dau completare si sper ca toata faza sa fie trecatoare, cum am mai citit pe forum si la alte mamici.
Ma tenteaza BLW si o sa vad.. ma mai documentez (din greseala am si exersat - i-am dat o bucata mai mare de mar sa o deguste si nu stiu cum a reusit sa rupa o bucata din ea, m-am cam speriat si ma temeam ca daca incerc sa i-o scot eu sa nu o indes mai tare si sa-i fac asa mai mult rau, asa ca am lasat sa vad daca rezolva ea problema si intradevar a reusit sa o inghita dupa cateva incercari si nici nu a parut afectata in vre-un fel ba chiar de fiacare data cand ma vede cu mar in mana incepe sa saliveze si nu ma mai scapa din priviri).
Voiam sa va intreb cum se prezinta fontanela la bebei vostri? Ca la noi e aproape inchisa (sa mai fie o zona cam cat o moneda de 10 bani) si ma intreb daca nu e prea repede, avem totusi doar 4 lunite.
Ma intorc la galushca, va uram Sarbatori Fericite si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Pupici!
fericita de
Cleo Marie
Alina spune:
Crciun fericit!
Sper ca v-a adus Mosu'de toate ca doar am fost cuminti,nu?![]()
Nu am mai scris de ceva zile din lipsa de timp insa am intrat sa va urez cele bune de Craciun,sanatate multa si o sarbatoare linistita sa aveti.
La noi a venit Mosu in seara asta,copilasii au primit o gramada de cadouri,jucarii si hainute iar fiica-mea a zis ca nu are cuvinte sa-i multumeasca Mosului pt generozitate
.
Va pupam cu drag,
anemona27 spune:
CRACIUN FERICIT!
Si la noi a venit Mosul,dar abea astept Craciunul in care va realiza Alex ca vine mosul, sa vad fericirea pe fata lui cand deschide cadouri.
Va felicit mamici care faceti cozonaci,sarmale si alte bunatati,mie imi face mama,asa ca nu m-am mai apucat.
De diversificare ma apuc si eu in ianuarie ca facem 6 luni,inca ma documentez.La ce grasut am eu cred ca doar legume o sa-i dau.
Va 
PS Blanca astept sa vad pozele profesionale,ma bate gandul sa ii fac si eu.
mami fericita cu
Alex
Dienuta79 spune:
Am intrat putin sa va urez si eu un CRACIUN FERICIT!!!!!! alaturi de cei dragi.

De 2 saptamani am inceput si noi diversificarea,nu prea ii plac legumele,cu fructele se intelege mai bine.In seara asta a venit mosul cu multe cadouri,poate reusesc maine sa descarc si eu niste poze.Va pup si Sarbatori fericite!!!!
Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009