**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 15
lorelay_28 spune:
Craciun fericit
cu multe bucurii. Uite va si cant o colinda

Fetelor este ajunnuuul, Wow ce-mi place...sunt asa de bucuroasa...
Zilele trecute eram suparata ca nu-mi intra indemnizatia acum de sarbatori si in dimineata asta am intrat pe online banking sa schimb euro din economiile noastre si ce credeti ca am vazut in contul meu??? O nu era indemnizatia, stati linistite ca nu au facut o minune cei de la Adm. Judeteana de plati. Ieri mi-a intrat al 13 salariu de la servici. Si uitasem de ei si eu sincer nici nu ma gandeam ca o sa-mi mai dea mie daca am ctr suspendat. Dar am primit pe lunile lucrate
. A fost o adevarata si frumoasa surpriza pentru mine...pt k nu ma asteptam...asteptam o prima la sotul la servici si nimic, dar nu la mine.
Simina bine ai venit in tufa noastra. Spune-ne mai multe despre tine, familie, copilas...
Blanca ce craciunita superba ai tu acolo

M-am delectat cu craciunitele si spiridusii lui Mos Craciun...sunt superbi
Noi nu avem un astfel de costum...
va las ca tb sa plecam la cumparaturi
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Corinna1982 spune:
Lorelay, ma bucur pentru voi!
Tocmai a sosit curierul (lui Mos Craciun, desigur
) cu cadoul pentru Mariuca (si pentru mami). Aparat de gatit multifonctional Petit Terrailon. Abia astept sa-l folosesc!
emanouela spune:
Corinna, Anielas....sarumana! ne-am facut de cap, asta e![]()
s-o luam in ordine....va doresc tuturor spor la trebi, dupa, odihna placuta si SARBATORI FERICITE si pline de bucurii! va pup pe toate si toti zmeureii si zmeurici si Craciun Fericit!
Giova spune:

Am ajuns cu bine ieri, cu toate ca ne-a mai aparut o eroare la motorul diesel pe bord
. a si sunat in service-ul de la VW si ne-a programat pe luni...poate astia or fi mai inteligenti si-i dau de urma. sa vedem cum si cand ajungem la Sibiu si la Cluj la nasi.
Noi suntem la cumnata, totul ok...ne pregatim sa mergem la bunici, sa impodobeasca bradul Marco la mama.
Nu stiu cand mai intru asa ca va urez de pe acum:
www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2009-12-24/01:57:01" target="_blank">
CRACIUN FERICIT!
si fie ca
sa va aduca multe cadouri, sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi!
, spor la pregatiri si o noapte de vis.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Buna dimineata la mos ajun!
Ia uitati cozonaceii facuti de tati.
Apropo de Craciunul trecut, sa va arat ce
are mami acasa: aici
Azi am primit si noi primii colindatori (pana acum numai la baita se nimereau). Era o familie cu 3 fetite frumoase foc! Vai, ce emotionant a fost! Mi se pare foarte frumos sa mergi cu copiii la colindat daca nu au alti copii cu care sa mearga! Sper sa mai vina si altii! 
Aniela, m-ai topit cu programul Inei de colindat? Ai poze cu bujorica venita de la colind?
Lorelay, chiar exista Mos CRaciun, nu-i asa? Ma bucur ca ai avut asa surpriza frumoasa in ajun. Sa va imbelsugati cu bine!
Mqqm, ce pepitzel hotarat ai tu acolo!
Buburuza, si noi tot spre autodiversificare inclinam. Oricum mai avem timp de documentat pana la 6 luni, prin februarie il asezam pe micul crestin la masa cu noi. Oare s-a mai scris pe subiectul BLW? O sa-l caut zilele astea, ca apar intrebari si n-am raspuns.
Legat de cosleeping, de 5 nopti experimentam si noi, e mult mai odihnitor pt toti 3 si totusi as prefera sa se invete sa doarma singur. Azi-noapte am fost total induiosata. ERam pe burta, cu capul spre tati, si Filip a venit si a pus o manuta si capusorul pe mami, dormea pe mine
M-am topit toata, n-am mai putut sa dorm de fericire 
Simina bun venit! Sa te bucuri din inima de aceste sarbatori, sunt sigura ca taticul tau e intr-un loc mult mai frumos decat aici si se bucura cand te vede cu pruncutul in brate!
Corina, sa va infruptati sanatosi din mancaricile facute la micul terrailon si sa ne povesteti si noua cum e ![]()
Giova, ma bucur ca ati ajuns cu bine!
In urma cu treburile? Noi avem doar 3 cozonacei maricei deocamdata. Eu ies la plimbare cu Filip, tati e la politie, da cu subsemnatu' (a busit putin masina aseara, al doilea accindent cu un bmw, tati numai cu bmwuri se buseste, maami cu scutere
) Cand vine, poate face el sarmalutele, restul listei ramane pentru dupa Craciun. Bun si asa, noi suntem fericiti ca se termina postul si putem sa mancam omleta si iaurt la discretie.
Ajun frumos si sarbatori fericite!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Cu carutul prin zapada
elenada spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ungaras spune:
Noce, eeeee, asta de umplutura nu ca la ai mei. Da de, ai mei sunt de Olanda , mai blonduti. Mi-a fost teama sa pun multa umplutura sa nu ramana cruzi. Bravo, nota10
mQQm, da stiu ca ati fost cuminti , ce cadouri maaaaaaaaari aveti sub pom
Eva ,
o dulcica esti!
Noua ne-a cazut netul aseara si sotul a zis ca nu poate sa l repare ca vine cineva pe 28. Am zis ca innebunesc. Fara DC?
Acum a revenit![]()

Sotul are migrena de aseara, acum e la spital sa-si ia medicamentele, nervos,..... sper sa-i treaca. Eu vesela si vesela si vesela. am pus sarmalele la fiert.
Nu am primit nici o felicitare de acasa dar mai astept ca asa sunt ai mei, felicita dupa ce trece evenimentul.
In caz ca imi cade netul iar
,
Va multumim pentru un an frumos, cu dragoste si sfaturi, cu imbratisari si pupici, cu bune si rele, multumim ca sunteti aici si va rugam sa ramaneti.Familia DC, fratiorii si surioarele Mariei-Catalina. Va iubim! La multi ani!
PatriciaArdeleanu spune:
Dragi zmeurici,
intru sa va urez si eu sa aveti un Craciun fericit, cu sanatate, bucurie si iubire alaturi de toti cei dragi! sa vina Mosul incarcat cu ce va doriti!

eu nu am mai apucat nici sa citesc, am fost mai mult singura cu copiii, acum am terminat si bradul, si sarmalele sint fierte si friptura in cuptor, asteptam sa vina tati de la munca si pe urma mosul.
aseara mi-am primit cadoul de la Daniel, in timp ce ii impachetam cadoul lui, el era in carutz, a zis o data meaa, dupa carea meaaa-meaaa (dar mai mult spre maaa-maaaa). am fost f emotionata, dar nu a mai nimerit silabele astea deloc dupa aia.![]()
m-am linistit ca nu am fost singura careia i s-a parut botezul tortura (cel putin mie, in postura de mama). Mama, care e foarte bisericoasa, a zis ca slujba a fost ff frumoasa, eu ce vad doar pe inregistrari. si m-am linistit ca Rebecca nu e singura care isi manifesta astfel gelozia. sper sa ii treaca in curind ca ma dispera uneori.
danielle02 spune:

sarbatori fericite si de la noi,un an nou mai bun si plin de belsug!!!

acu sa va zic vestea:nu e cu ochi,mi-am facut si test de sange,si scan si test de sarcina etc etc.nu e bebe,sunt niste reactii negative de la implant,so....il scot musai si abia stept.
multumesc frumos pt gandurile bune

Melissa e diversificata de vreo 5 zile,am inceput cu,cate o lingurita din fulgi de orez cu lapte,azi i-am pus si una de fructe piure,incet incet si cu rabdare ii bag si celelalte.
mai astept ca e timp.![]()
ma duc la sarmale![]()
sa fiti fericite si iubite alaturi de cei dragi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici