**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**
Raspunsuri - Pagina 14
blanca000 spune:
Noce, nu anu' asta nu mai vine..i-am zis c ane vedem la anul. Oricum curatenie este doar ca se pune praful asta de zici..si a trebuit sa dau cu aspiratotul caci in spatele usilor se si facusera calti din aia de praf. Plus dezordinea cu cadourile si jucariile Evei aruncate ![]()
Tocmai a venit sotul cand a sunat fotograful ca e gata albunul cu poze..l-am trimis asadar pe usa afara sa se duca sa il ia (si sta departe foto asta de noi..dar musai s ail am sub brad)
.
Va spun cum e cand mi-l aduce..
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
CriPOD spune:

SARBATORI FERICITE!
Alinutza, ca tot am descarcat poze aseara, iata o mostra de nefericire in bumbo de la 5 luni si 3 zile.![]()
pepit
emanouela spune:
moamaaaaaa cat ati scrissssssss!!!!!!!!!
sara buna fetili....am tras chiulul, stiu, dar ma intelegeti voi....botezul. l-am trecut cu bine, ne-am destrabalat
...trecut si raceala, facut si vaccin....o gramada de treaba. va dau un link sa va delectati cu poze printre sarmale, curatenie si globuri
, va doresc spor la treaba si mai intru eu si maine sa va urez Sarbatori fericite!
seara frumosa
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/BotezSiCumatrieDarius#5418499351824915122
buburuza1979 spune:

iar am ramas in urma, iar am citit, iar am uitat...
sunt de groaza... nu ma mai pot concentra deloc. chiar ma enerveaza treaba asta!
vad ca apar pe zi ce trece emoticoane noi... misto rau!
si acum din amintiri...
cu dormitul... la inceput l-am pus in patutul lui care e lipit de al meu, ca imi era frica noaptea sa nu cad intr-un somn adanc sa ma urc peste copil, sau sa ii trag patura pe fata. si desi imi venea sa il iau cu mine m-am abtinut o perioada. cand am vazut ca nu mai e chiar asa "leguma" ca la inceput si reactioneaza cand il deranjeaza ceva, atat mi-a trebuit
de atunci doarme intre mine si soata si e perfect. trezirile de noaptea sunt aproape inexistente si dormim amantrei linistiti si fara griji. nici el nu mai e agitat si parca si eu ma odihnesc mult mai bine! in concluzie noua ne prieste somnul impreuna si nu mi-e teama ca va ramane cu noi in pat pe vecie... o data si o data tot se insoara el si se muta in patul nevestei, nu? 
cu diversificarea sunt in pom si pomu' in aer! nu am mai citit nimic 
oricum mai am 3 saptamani la dispozitie. azi a venit si pediatra si mi-a zis ca e ok greutatea si atata timp cat papa lapte fara mofturi o tinem asa pana la 6 luni. bineinteles ca am intrebat-o de o schema ceva ca sa ma pun si eu in tema si a zis ca vorbim atunci, dar ca in principiu incepem cu piureuri de legume. eu inclin 80% spre varianta auto-diversificarii, iar cand am vazut-o ca ii dadea inainte cu piureurile am lasat-o sa vorbeasca!
probabil cand va veni momentul imi voi asculta instinctul care pana acum nu mi-a dat gres in nici o situatie legata de pic. 
apropos de raceala. la noi a fost slaba, nu s-a lasat cu febra si nu stiu daca v-am zis ca pe langa oscillo i-am mai dat Vitamina C Natural pt bebei. asta inca ii mai dau ca vitamina C e buna. oscillo i-am dat in prima zi un tub dimi si unu seara, iar a doua zi 1 tub dimi si atat. deja seara era ca nou si am zis ca nu are rost sa il mai indop cu medicamente. bineinteles ca dozele le-am dat la recomandarea doctorului, nu de capu' meu.
ne ies si noua dintisorii. banuiam eu, caci musca tot ce prinde, dar la mana nu imi dadeam seama. pediatra s-a uitat azi la lumina si mi-a confirmat. eu nu am reusit niciodata sa vad ca da cu limba pe acolo.
avem si noi problema cu ata de sub limbuta care tbuie sectionata. acum sa vedem cand...
Simina bine ai venit in tufa! si eu imi mai alint puiul Andu.
dar rar ca noi avem un intreg repertoriu de alinturi pt el si numai pe nume nu ii zicem ![]()
dau send la cearceaf sa nu dispara si revin...
_
mami de pic
buburuza1979 spune:
am terminat de vizionat si pozicile cu zmeurici minunate!
Dumnezeule cat au crescut si ce minuni avem!!! 
Craciunul asta e cel mai minunat pt mine...desi gatit ioc (noroc cu soacra)...curatenie mai pe la suprafata... dar am un pui mic in brate si nimic altceva nu mai conteaza 
va urez si eu Sarbatori de vis
, sa fie Mosul darnic pt ca meritam, la ce gogosici am "produs" noi anul asta ![]()
va pup si ne revedem zilele astea ca io nu plec nicaieri si o sa mai bantui pe aici...
Edit: m-am minunat toata de cat "minunat" am folosit
scuze, dar inca mi-e plecat neuronul si acum fug la somn ca-s picata in freza (dupa cum se vede) 
_
mami de pic
anielas spune:
Neatza fetele!!!!
Azi e Ajunul
..doamne cat de mult imi plac sarbatorile astea
.
Noi suntem cu pregatirile pe final. Azi facem ecleruri, cremsnit si un tortulet iar diseara ascultam colinde si impodobim bradutzul.
Ina aseara a fost la tara la casa bunicilor mei la "colindetzi". Umbla copii si adulti din casa in casa, ureaza de bine gazdelor si in schimb primesc covrigi, mere, portocale...
A venit copilul meu ff fericit, rosie in obrajori si rupta de oboseala, dar mandra ca are traistuta plina
.
Azi are iar program de colindat
impreuna cu tata si colegii lui prin oras...au facut repetitii..sunt scumpi foc..si asa bine imi pare ca mai prinde si ea din traditiile astea.
Mai citesc un pic si revin
Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Corinna1982 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!
Simina, bine ai venit. Si eu o alint pe Maria Alexandra si Sandica atunci cand sunt "suparata" pe ea.
Blanca, frumos brad, frumoasa craciunita. Sunteti mai bine acum?
Mq, frumos brad, frumos craciunel. Cred ca Mariei i-ar fi placut "olita" ca e f cuminte cand o tin in fundulet si studiaza tot.
Emanouela, sa va traiasca micul crestin!
anielas spune:
Simina-bine ai venit printre noi
. Asteptam poze cu bb Andutu.
blanca-tare frumoase pozele, iar craciunitza Eva e de vis
. Te asteptam si cu pozele de la fotograf.
Cu diversificarea noi am inceput la 5 luni si o saptamana cu sucul de morcovel timp de 10 zile (il papa cu mare placere). Am crescut cantitatea progresiv pana la 50ml. Din a 11 -a zi am introdus marul. Intai am incercat ionatan crud, apoi golden crud dar fara nici un succes. Il scotea afara cu limbutza. In final am descoperit si varianta norocoasa :"bot de iepure" copt amestecat cu banana.
La masa de Craciun o sa-i introducem si ei supitza de legume, morcovel si albitura in prima faza...o linguritza maine si apoi crestem treptat cantitatea. In primele saptamani ii dadea fructele intre mesele de la 10 si 13. Acum dupa o luna pot spune ca o masa de laptic, cea de la 10-11 am inlocuit-o cu masa de fructe (papa 1-2 mere si cam un sfert de banana), in rest tzitzi la greu.
ungaras-chiar esti priceputa mama...tare frumosi cozanacei ai dospit tu. Iar la pozele cu Maria Catalina de fiecare data ma uit cu mare drag
Giova-ce faceti voi? ati ajuns cu bine?
mqqm-multumim de urari..e minunata felicitarea
emanouela-sa va traiasca micul crestin..chiar ca v-ati destrabalat voi acolo![]()
Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anielas spune:
Sarbatori fericite, pline de iubire si caldura sufleteasca!
Un
bogat pentru cei mici si pentru cei mari!!!

Simina1980 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!
Va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Noi am lasat pe ultima zi pregatirile insa oricum va fi un craciun trist ptr noi:anul acesta am primit de la Dumnezeu un suflet drag insa am pierdut altul(l-am pierdut pe tatal meu-fiinta cea mai draga mie).Singura mea alinare in aceste momente grele este puiul meu care ma face cu zambetul lui sa trec peste durerea imensa ce-mi rascoleste fiinta.
As pune poze insa nu stiu cum!Mai incerc poate totusi reusesc!
Mamica de Razvan-Alexandru