**Zmeurici de iulie-august 2009 (20)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dragele mele!am venit asa rapid ca am auzit`o pe inutsa cum striga!a fost o mare nebunie la noi,sunt un zombi in adevarutul sens al cuvantului.pe scurt,am fost la sor`mea.ne trezeam,faceam dus si plecam.apoi de sarbatori am bucatarit mult,am facut praji si covrigei cu chimen,iar seara ajungem tot tarziu acasa.am vreo 2 cap de recuperat,le`am frunzarit eu,dar promit ca ma revansez mAine.am multe de povestity,pozici de impartasit,dar si azi sunt pe fuga.acum ne imbracam sa mergem iar la ei pt ca e si ziua lui Denis,si`a nepotelei si`acumnatului.va pup si ne "vedem" maine,promit!
La multi ani tuturor carora poarta numele Sf Stefan!!

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

hello

intram si noi sa facem urari celor cu nume de Stefan.
...multa sanatate, fericire si zile fara griji pentru:

Stefan de Alina
Stefan de Cornelia
Stefan de Flosideea
Stefan de AndreeaC
Stefan de Elenada
Stefan de Ivanoiuadela
Stefania de Cricrim
Stefan de Galarina
Stefan de Alex@Sara

Alina sa ai parte de o ceremonie si petrecere de botez reusite...si pupam de pe acum micutul crestinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si noi lenevim....azi trebuia sa mergem la Sibiu, dar s-a pus o zapada...mama-mama...cam apoasa, dar am dat o bulgareala si un sanius in curte la cumnata.

Maine vin nasii nostri, ducem masina in service...si vom fii cam ocupati cu musafirii. sper sa nu o luam razna cu 4 kinderi.

tuturor celor care poarta numele de Stefan!

asteptam sa se trezeasca Edi sa plecam la ai nostri. marco a plecat la ai mei, a fost aici la cumnata si s-a dus cu ei acasa. numai la ea vrea sa stea toata ziua si sa doarma acolo.

ma pun sa citesc din urma si revin.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

La multi ani!tuturor celor care poarta numele de Stefan[
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/CraciunLa5LuniPrimulCraciun
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Votati-ne si pe noi
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/poze/vezi.asp/idc=5415

Mergi la inceput

http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/poze/vezi.asp/idc=5415

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza se pare ca piticii nostri au avut costumatii la fel. vad ca si lui Eric ii e lunga la maneci salopeta si scurta in picioare.
Cornelia ce spirit de observatie are Maria. cum mai sunteti cu raceala?
Blanca cum te simti? fructele se dau dimineata, in jur de ora 10. la pranz mai bine bagi piureul de legume.
super pozele din zapada si cu Eva craciunita.
Crixia sanatate si voua.
Ungaras super cozonacii, iar maria catalina e o splendoare de fetita.
Simina bine ati venit in tufa. am notat datele, cand am timp va trec in lista. ne mai dai si data nasterii tale?
Moniland eu voi incvepe cu legumele la pranz, dupa care ii dau sa suga. normal ca o lingurita de morcov pasat nu inlocuieste lapticul.
Emanouela super pozele de la botez.
Noce sot talentat mai ai...super cozonacii. parca seamana cu un chec, nu chiar cu cozonac, dar e remarcabil ce a facut.
Nasol cu busitura, dar si astia cu BMW-urile sunt de belea...
Patricia super! frumos cadou de la Andrei.
danielle bine ca e totul ok si e doar o dereglare.
Elenada bine ca ati ajuns cu bine la bunici. cat stati?
Andreea frumoase pozele, si bradul e misto.
Buburuza super tare spiridusul. e mortal in poza cu fetitele alea 2, cand le-a prins pe amandoua, de cap, fata cu manutele.
Dienuta tare dulcic e si Albert la bradut.
Cornelia si marco a recunoscut pe moshii de la gradi, anul trecut pe unchiul meu, asa ca acum a gasit cadourile sub brazi...nu am gasit pe nimeni si nici nu m-am mai gandit sa pun pe cineva din vecini...
Blanca super cadourile. sa le foloseasca Eva sanatoasa.
cum sunt pozele profi?
Moniland frumoase craciunite ai. vor face furori peste cativa ani.
Alina sa va traiasca micul crestin si distractie frumoasa. cum mai este mama ta?
Flosideea doamne ca tot pe fuga esti. mai poti?

Diversificarea la noi/.....am zis ca incepem cand ajungem acasa in Tm, numai bine are si 6 luni implinite. dar Edi al meu...saliveaza cand ne vede la masa si pleoscaie din guritza.
i-am mai dat sa suga pe felii de clementina si doamne ce scandal face cand nu-i mai dau...plange de-a dreptul.
din cate observ...el e pregatit de papa, chiar isi doreste...dar cum nu am accesorii aici...are cumnata cuptor cu vapori, steamer...dar nu am luat castronelul/lingurita/bolul asa ca sper sa mai reviste bb al meu pana in 5 cand vom fi la casuta noastra.

gata, s-a trezit gogoasa mica....dar nu am loc de nepoata si cumnata...au sarit pe el...asa ca profit. tare bine mai e acasa...cu atatea brate in jur.

pe mai tarziu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Noi suntem bine, ne-am intors in Bucuresti.
Azi am fost la un botez care a avut loc la un restaurant in Drumul taberei si la un moment dat, cred ca la cinci minute dupa ce am sosit noi s-a luat curentul.Patronul nesimtitul nu a venit nici macar sa-si ceara scuze, deh..suntem in romanica si orice se poate.Asa ca pe la 4 am fost nevoiti sa plecam ca nu se mai vedea deloc, mai era si frig ca in epoca de piatra.
Una peste alta am mai socializat si eu pe intuneric cu alte mamici, asa vreo doua ore.
Azi mi s-a intamplat sa ma simt mai rau , cred ca din cauza de cm si sa-mi si curga sange din nas.Cred ca este a doua oara in viata mea cand patesc asa ceva.
Raducu e bine, a avut vreo trei zile in care a papat foarte bine, sper sa o tina tot asa.Cred ca s-a gandit ca acum e Craciunul si trebuie sa recupereze
Miercurea trecuta am fost cu el si la neurolog,am limerit o doctorita tare draguta care s-a jucat un pic cu el si in felul asta la si testat si care mi-a dat un verdict bun:E sanatos din punct de vedere neurologic.Deci daca o sa mai aibe episoade de infometare o sa le pun pe seama fitelor si mofturilor.
Haideti ca am scris o groaza si poate v-am plictisit.
Am vazut un buburuz mic si frumos, doua craciunite haioase si un puiut de dienutza si o puiuta de andreea_79.Ce mai zmeurele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Ho-ho-ho din nou mamicutelor,

La Multi Ani Stefanilor si Stefanitelor!!!!!

Noi am bagat niste poze noi cu piticul nostru si o parte din cadourile primite. Sunt pe contul comun.
In rest, un Craciun absolut senzational, imi pare rau ca s-a terminat asa de repede!!!!! Americanosii s-au infruptat din bucatele mele romanesti de sa-si rupa falcile nu alta!!!!:)))) Mare succes am avut!!!!
Acum, ne refacem, tati e inapoi la lucru, iar noi lenevim!!!!
Va pupam intens,

Clara - mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumim de urari !

La multi ani zmeuricilor, fratiorilor, mamicilor, taticilor si tuturor celor dragi din viata voastra care poarta numele de Stefan si Stefania!

Alina, sa iti traiasca micul crestin!

Mergi la inceput